Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dıorsunuz kızlar gunde 1 kere yapdım testı ve yıldız ılıskı oldu ıcın yapdımKızlar 9 aylık evlıyım ve bu ay ovulasyon testı denıyorum adetım 29 gün gelıyor bazen 3 erken yada 3 gec gelıyor dıe hemen adet bıtınce teste basladım bıde gasık cektırme yptırdım oda yapılmadı gasım yerındemıs ole ddıler bunlar testlerım
Testlerin tam pik olmamış gibi canim devam et derim test yapmaya. Adetin ne zaman bitti?Kızlar 9 aylık evlıyım ve bu ay ovulasyon testı denıyorum adetım 29 gün gelıyor bazen 3 erken yada 3 gec gelıyor dıe hemen adet bıtınce teste basladım bıde gasık cektırme yptırdım oda yapılmadı gasım yerındemıs ole ddıler bunlar testlerım
Cok saol döndün ıcınTestlerin tam pik olmamış gibi canim devam et derim test yapmaya. Adetin ne zaman bitti?
Valla Canım uyuyup uyandiktan sonra ki sonuc dogru olur mu bilmiyorum açıkçası ben kalkıp ilk idrari yapip sıvı alımına dikkat ettim öğlen saatlerin de yapardım.Adetım 15 nısanda bıttı 16 nısanda teste basladım ıns bıde ballı tarıcnlı çörek otlu kur yapıorum bıde bısey sorcaö ben sabah ılk ıdrarı yapıp gerı uyuyorum sonra 12 1 de test yapıorum 1 kere sizce 2 kereme yapmam lazım?
Evet canım 17haftalik hamileyim Rabbim bağışlasın insallah.Siz nasıl yapdınız suan hamılemısınız nasıl yapmam lazım
dun ovuslasyon gbı geldı banaKızlar benim testlere de bir bakın ya ilk defa bu ay deniyorum ama bazen belirgin oluyor bazen silik anlamadım tarihsiz olan bugün yaptığım aynı renkte değil ama t biraz silik diğerine göre ama sizce yumurtlama günü olabirki mi
Bence bugün bgunu degerlendırBugün yaptığım test arkadaşlar sizce bugün mu
Sen nasıl yapıyorsun saat kacda yapıyorsun benımde ılk denemem ovulasyondaBugün yaptığım test arkadaşlar sizce bugün mu
Saat iki civarlarında yapıyorum 2 saat öncesinde sıvı almıyorumSen nasıl yapıyorsun saat kacda yapıyorsun benımde ılk denemem ovulasyonda