Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
KaSe18 KaSe18
Kizlar merhaba.Bugun adetimden itibaren 15. gunum.Ovulasyon testi yaptim ve silikleşti.Bir bakar misiniz?Dun cok koyuydu.O koyuluk gitmiş.Yumurta çatlamis mi demek simdi?Normalde bu kadar silik degil.Kameradan kaynakli.Siliklestigini gorun diye attim.13. ve 14. gunleri degerlendirdik.Bugunu de mi degerlendirmeliyiz?

Eklentiler

• 20190204_163415.jpg
    20190204_163415.jpg
    170 KB · Görüntüleme: 1.524
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
KaSe18 KaSe18
Kizlar merhaba.Bugun adetimden itibaren 15. gunum.Ovulasyon testi yaptim ve silikleşti.Bir bakar misiniz?Dun cok koyuydu.O koyuluk gitmiş.Yumurta çatlamis mi demek simdi?Normalde bu kadar silik degil.Kameradan kaynakli.Siliklestigini gorun diye attim.13. ve 14. gunleri degerlendirdik.Bugunu de mi degerlendirmeliyiz?
Bugün siliklestiyse bugunu ve yarini da degerlendir derim cnm ben oyle yapicam 2 şubat yum gunumdu 3 catladi snrm siliklesti 1-2-3 degerlendrdim bugünü de degerlendrip birakicam artik akışına cnm insAllah tutunur bebislerimiz

Bugün siliklestiyse bugunu ve yarini da degerlendir derim cnm ben oyle yapicam 2 şubat yum gunumdu 3 catladi snrm siliklesti 1-2-3 degerlendrdim bugünü de degerlendrip birakicam artik akışına cnm insAllah tutunur bebislerimiz
Insallah canim.Sonra da beklemek dusuyor bize. Ayni gunlerdeymisiz.Insallah ikimiz de guzel haberler paylasiriz burada.

kızlar gebelik var mı acaba bakarmısınız (bata 7 gün varken yapmıştım)

Eklentiler

• baby.jpg
    baby.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 2.181
Geçen ay gebe kalamadım bu ay psikolojim bozuldu boşverim stres yapmim dedim olmuyor diye :)
dünden itibaren kasıklarım agrıyordu bugun de felaket ağrıyor dün akşam ve bu gün değerlendirdim. Dayanamadım ovülasyon testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. İyili değerlendirmişim. Kendi vücudumu dinliyorum ve stres yapmama ya çalışıyorum bakalım ne olacak.

REKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sizce yaklaşıyor mu?

Eklentiler

• Screenshot_20190404-152049_Gallery.jpg
    Screenshot_20190404-152049_Gallery.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 1.123
X