- 4 Ağustos 2011
- 942
- 682
- 33
Peki catlayinca mi iliskiye girmek gerekiyor?Bugun de yumurta aki gibi akintim geldi.Bildgm kadaryla meryl streep koyu olunca yumurtlama olmus oluyor tekrar siliklesince catladi diolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki catlayinca mi iliskiye girmek gerekiyor?Bugun de yumurta aki gibi akintim geldi.Bildgm kadaryla meryl streep koyu olunca yumurtlama olmus oluyor tekrar siliklesince catladi diolar
Koyuyu gördüğün gun ve ondan sonraki 3 gun arka arkaya iliski oneriolar cnm bu ay ben yumurta aki akintiyi gormedimPeki catlayinca mi iliskiye girmek gerekiyor?Bugun de yumurta aki gibi akintim geldi.
Tesekkurler canim.Koyuyu gördüğün gun ve ondan sonraki 3 gun arka arkaya iliski oneriolar cnm bu ay ben yumurta aki akintiyi gormedim
Rica ederim cnm rastgelsin insAllahTesekkurler canim.
Insallah bu sefer olur canim.Rica ederim cnm rastgelsin insAllah
Bugün siliklestiyse bugunu ve yarini da degerlendir derim cnm ben oyle yapicam 2 şubat yum gunumdu 3 catladi snrm siliklesti 1-2-3 degerlendrdim bugünü de degerlendrip birakicam artik akışına cnm insAllah tutunur bebislerimizFit mutlu anne
KaSe18
Kizlar merhaba.Bugun adetimden itibaren 15. gunum.Ovulasyon testi yaptim ve silikleşti.Bir bakar misiniz?Dun cok koyuydu.O koyuluk gitmiş.Yumurta çatlamis mi demek simdi?Normalde bu kadar silik degil.Kameradan kaynakli.Siliklestigini gorun diye attim.13. ve 14. gunleri degerlendirdik.Bugunu de mi degerlendirmeliyiz?
Insallah canim.Sonra da beklemek dusuyor bize. Ayni gunlerdeymisiz.Insallah ikimiz de guzel haberler paylasiriz burada.Bugün siliklestiyse bugunu ve yarini da degerlendir derim cnm ben oyle yapicam 2 şubat yum gunumdu 3 catladi snrm siliklesti 1-2-3 degerlendrdim bugünü de degerlendrip birakicam artik akışına cnm insAllah tutunur bebislerimiz
Insallah canim.Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.Umarim guzel haberi almak bana da nasip olur.Canim bana sorarsan bugunu ve yarinida değerlendir.
Inşallah Rabbimin izni ile guzel haber alırsın ay sonunda.
insAllah cnm insAllah Rabbim hepimizin yuzunu güldürsünInsallah canim.Sonra da beklemek dusuyor bize. Ayni gunlerdeymisiz.Insallah ikimiz de guzel haberler paylasiriz burada.
Çok silik çizgi var sanırım :) 2 gün sonra tekrar yap hayırlısı olsun eğer çok uzun süre bekletmediysen testi daha da koyulaşır 2 günekızlar gebelik var mı acaba bakarmısınız (bata 7 gün varken yapmıştım)
Peki hamilemisin cnmkızlar gebelik var mı acaba bakarmısınız (bata 7 gün varken yapmıştım)
HayirrrrPeki hamilemisin cnm