- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.121
Evet, bir gün ara ile.bir gün dinlendırıp dedıgın bır gun araylamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bir gün ara ile.bir gün dinlendırıp dedıgın bır gun araylamı
OVULASYON TESTİ MARKASI NEYDİÜmidinizi hiç kaybetmeyin. Benim eşimde varikosel vardı ovulasyon testi vesile oldu rabbim nasip etsin hamileyim cok şükür. Sizde inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
Ustelik bana ovulasyon testini bir cocuk doktoru önermişti kendide bu şekilde hamile kaldı.
Inanmaktan dua etmekten vazgecmeyin.
LaboquickOVULASYON TESTİ MARKASI NEYDİ
O zmn ya yumurtladn ya da yumurtlama yakin cnm calaismalari sıkı tut insAllah hepikiz hayrli sonucvlar alırız
Anladm cnm saol ay insAllah Rabbim herkrsin gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin
Takvimde dunu yumurtlama pozitif olarak isaretleyince 21 22yi hamile kalma sansi var dio zaten hadi hayrlisi sqol cnm
Mrblar takvim olarak FLO ve takvimim yazınca ilk çıkanı kullanıyordum ama hamile kaldığım ay takip etmedim bende pco var dolayısıyla onların tahmini pek bende işe yaramıyorduMerhaba hangı takvımı kullandınız acaba
Mrblar takvim olarak FLO ve takvimim yazınca ilk çıkanı kullanıyordum ama hamile kaldığım ay takip etmedim bende pco var dolayısıyla onların tahmini pek bende işe yaramıyordu
Evet o uygulamayı diyorum bende döngü süren kısaymis hadi hayırlısı Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah negatif test görmek insanı baya yıkıyor biliyorum insAllah sağlıkla iki çizgi görürsünBende de pco var canım 8 ayfır bebek istiyoruz bu ay folic asite basladım 10 gün oldu regli günüme 6 gün kaldı takbımımde ilk cıkan papatya resımli bir uygulama ben onu kullanıyorum suan reglim 20 günde bir oluyor 2 gün sürüyor normal de regl olacagım 1 hafta oncesı belırtılerım gogus agrılarım olurdu sımdı sadece kasıklarımda kasılmalar ve ara da kramplar oluyor test yapöayı ıstyrum ama olumsuzluk gormekten korkuyorum tekrardan.. Rabbım saglıcakla cocugunu kucagına almayı nasıp etsın
Merhaba kızlar ben de ovulasyon testi kullanıyorum bugün adetimin 15.günü sizce pozitif.mi bakar mısınız
Merhaba. Ovulasyon testleri sonucu hamile kaldınız mi bu yöntem yararli mi lütfen cevap yazınKızlar benim testlere de bir bakın ya ilk defa bu ay deniyorum ama bazen belirgin oluyor bazen silik anlamadım tarihsiz olan bugün yaptığım aynı renkte değil ama t biraz silik diğerine göre ama sizce yumurtlama günü olabirki mi
Merhaba hangi marka aldınız acaba bende deneyeceğim bu ayMerhaba. Ovulasyon testleri sonucu hamile kaldınız mi bu yöntem yararli mi lütfen cevap yazın
Canım eşin varikösel için tedavi falan veya bi kür uyguladınız mıEşinde problem yoksa evet canım.
Benim eşimde varikosel vardı biz çift çizgiyi gördükten sonra 3gun peşpeşe yaptık 1gun dinlendirip ertesi gün tekrar yapmıştık. Biz 4gun değerlendirdik ama o bile yetmiş Rabbimin izni ile.
Allah'ıma bin şükür nasip etti normal yolla doktorların zor demesine rağmen.
Inşallah sende ay sonunda gebelik testinde çift çizgiyi görürsün