- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.121
Sivi aldim bol miktarda. O zaman yarin soylediginiz gibi yapayim.Buraya atarim tekrar.
Tamam canim yardimci olurum Allahin izni ile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivi aldim bol miktarda. O zaman yarin soylediginiz gibi yapayim.Buraya atarim tekrar.
Sagol canim.Tamam canim yardimci olurum Allahin izni ile.
Canim bugunki ovulasyon testim.Bakabilir misin?Tamam canim yardimci olurum Allahin izni ile.
Canim 14. Gun mu bugün hala koyu degil sanki ama control cizgisi de koyu degil sanki neden ki be de ilk kez denedim bu ay gervi bilgili olanlar cvp verir bende pek bisey anlamadmArkadaslar bugunki ovulasyon testim.Yorumlar misiniz?
Canim resimden boyle cikiyor. telefonumun kamerasi iyi degil.Iki cizgi de ciplak gozle bakildiginda daha koyu aslinda.Canim 14. Gun mu bugün hala koyu degil sanki ama control cizgisi de koyu degil sanki neden ki be de ilk kez denedim bu ay gervi bilgili olanlar cvp verir bende pek bisey anlamadm
Canim bugunki ovulasyon testim.Bakabilir misin?
Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan oldu kafam karıştı iyive benim hic kopkoyu olmadi
Canım kameradan mi degil mi tam göremiyorum anlamadim ama galiba yumurtlama gününe geliyorsun ikiside ayni renkte mi?
Evet ikisi de ayni renkte. Aksam esim gelince onun telefonundan cekip atayim bir de.Benim kameram biraz sikintili ama ayni renk.
O zmn ya yumurtladn ya da yumurtlama yakin cnm calaismalari sıkı tut insAllah hepikiz hayrli sonucvlar alırızCanim resimden boyle cikiyor. telefonumun kamerasi iyi degil.Iki cizgi de ciplak gozle bakildiginda daha koyu aslinda.
Anladm cnm saol ay insAllah Rabbim herkrsin gonlundekini hayırlısıyla nasip etsinCanım kameradan mi degil mi tam göremiyorum anlamadim ama galiba yumurtlama gününe geliyorsun ikiside ayni renkte mi?
Evet canim 19 ve 20 tam yumurtlama zamanin olmuş bitmiş sulu akintinin olma sebebi yumurtan çatladığı icin onunuzde ki 3gunu guzel degerlendirip bosluk bırakıp 1gun daha beraberlik yasayin Allahin izni ile ay sonu guzel haber almam nasip olsun Rabbimden.
Takvimde dunu yumurtlama pozitif olarak isaretleyince 21 22yi hamile kalma sansi var dio zaten hadi hayrlisi sqol cnmFit mutlu anne ayni benimde boyleydi 20. Gun pik yapmis 21. Gun ile 22. Gun arasinda yumurta serbest kalicak ve tupte ilerlemeye baslicak.
Hayirlisi canim bende heycanla beklemedeyimO zmn ya yumurtladn ya da yumurtlama yakin cnm calaismalari sıkı tut insAllah hepikiz hayrli sonucvlar alırız
Anladm cnm saol ay insAllah Rabbim herkrsin gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin
Takvimde dunu yumurtlama pozitif olarak isaretleyince 21 22yi hamile kalma sansi var dio zaten hadi hayrlisi sqol cnm
Tamam canim.Ben aksam tekrar cekip aticam.Daha net bir fotograf.Aynı renk ise ikisi yumurtlama zamanin demektir canim. Benim testlerimin hiçbiri kopkoyu olmamıştı ne zaman ikisi ayni renk oldu anladim ki ovulasyon gunu başladım çalışmalara
O zmn ya yumurtladn ya da yumurtlama yakin cnm calaismalari sıkı tut insAllah hepikiz hayrli sonucvlar alırız
Insallah canim.Takvim yumurtlamaya 3 gun oldugunu soyluyor.Biraz daha net bir fotograf atacagim.Pozitif oldugunda yumurtlama olmuş mu demek?Yoksa 1 gun sonra mi?
Tamam canim.Ben aksam tekrar cekip aticam.Daha net bir fotograf.
Bu daha net canim.Eki Görüntüle 2231910