Amiiin inşallahBende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için
İnşallah tutunur iğnenin Kaçıncı günündesinizBende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için
Bugün 16. Günİnşallah tutunur iğnenin Kaçıncı günündesiniz
Test yapmadınız mıBugün 16. Gün
Hayır korkuyorum:) bugün doktorum yapmamı istediTest yapmadınız mı
Korkmayın yapın çok heyecanlı bizimle de paylaşın hem reglde olmamışsınızHayır korkuyorum:) bugün doktorum yapmamı istedi
Ay valla baya sabırlısınız ben olsam 50 defa yapmıştımHayır korkuyorum:) bugün doktorum yapmamı istedi
Akşama doğru yapıcam dua edin pozitif çıksın nolur:) eşimden önce burada sizinle paylaşıcam galibaKorkmayın yapın çok heyecanlı bizimle de paylaşın hem reglde olmamışsınız
Ay umarım bekleyen herkes güzel haberler alır. Aslında sabırlı değilim negatifi görmekten yoruldumAy valla baya sabırlısınız ben olsam 50 defa yapmıştımGüzel haberlerle inşallah, heyecanla bekliyoruz bizide haberdar et
Tabi ederiz inşallah çıkar seviniriz bizdeAkşama doğru yapıcam dua edin pozitif çıksın nolur:) eşimden önce burada sizinle paylaşıcam galiba
Zaten hepimizi çok yıpratıyor bu süreç ama güzel düşün güzel olsunAy umarım bekleyen herkes güzel haberler alır. Aslında sabırlı değilim negatifi görmekten yoruldum
umarım öyle olur hepimizin hakkında hayırlısıZaten hepimizi çok yıpratıyor bu süreç ama güzel düşün güzel olsun
Yap bizimle paylaş pozitif cikicak inşallah Allah'ın izniyleAkşama doğru yapıcam dua edin pozitif çıksın nolur:) eşimden önce burada sizinle paylaşıcam galiba
Akşamı beklemedim hastanedeyim şu an sıra bekliyorumYap bizimle paylaş pozitif cikicak inşallah Allah'ın izniyle
Aaaa çok iyi yapmışsın en mantıklısı kan vermekAkşamı beklemedim hastanedeyim şu an sıra bekliyorum
İnşallah vardır ya Allah sesini duysunAaaa çok iyi yapmışsın en mantıklısı kan vermekinşallah bebiş vardır duam seninle , bana da umut olursun
Benimde yumurtlamaymis kuzum dün çok kasık ağrım oldu bugunde test siliklesti yumurtlama olmuş bugün değerlendiren tekrarda pazar regl olmam.gerek.kesin inşallah tutarda olmam olsun kuzum sağlık olsun benimde 2 buçuk sene sonra 2 ci asilamayla oglum oldu şimdi oglum 3 yaşında ikinciye çabalıyorumKızlar negatif çıktı sonucum
Olsun kuzum en hayırlı zamanda sana gelicek üzülmeKızlar negatif çıktı sonucum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede olurBenimde yumurtlamaymis kuzum dün çok kasık ağrım oldu bugunde test siliklesti yumurtlama olmuş bugün değerlendiren tekrarda pazar regl olmam.gerek.kesin inşallah tutarda olmam olsun kuzum sağlık olsun benimde 2 buçuk sene sonra 2 ci asilamayla oglum oldu şimdi oglum 3 yaşında ikinciye çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?