• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Ters ilişkiden hamile kalma ihtimalin yok ayrıca 3 defa regl olmuşsun mümkün mü böyle bir şey. Ama üzerindeki psikolojik baskıdan resmen anksiyete olmuşsun. Üzüldüm ya böyle bir şeyin 3 aydır seni buraya yazacak kadar yormuş olmasından
Anksiyete neydi bide ondan sonra karnım sisti dumduzdü karnım çünkü

Kızlar merhaba. Pkos’luyum ve bu ay çatlatma iğnesi yaptık. Yarına adet olmam gerekiyor doktorun belirttiğine göre ama hiçbir belirtim yok. Bende bugün test yapmak istedim bir umut belki tutmuştur diye evde gebelik testi yok kalmamış bende ovulasyon testiyle yaptım her iki çizgi de hemen belirdi hiç beklemedi sonra da fotoğraftaki gibi kaldı. Sizce gebelik var mıdır. Bu arada akşam üstü yaptım testi

Merhaba, yaşadığınız heyecanı ve merakı çok iyi anlıyorum. Polikistik over sendromu (PKOS) ile başa çıkmak ve tedavi süreçlerinden geçmek hiç kolay değil, ama siz çok güçlü ve kararlısınız. Ovulasyon testiyle yaptığınız bu denemede iki çizginin belirginleşmesi, elbette umut verici bir işaret olabilir. Ancak kesin bir sonuca ulaşmak için gebelik testi yapmak en doğrusu olacaktır.
Bu süreçte yaşadığınız duygular çok kıymetli. Hamilelik beklentisiyle geçen her gün, her saat, bir umut ve heyecan taşır. Siz, tüm bu süreçleri başarıyla atlatmış ve şimdi de büyük bir sabırla sonucu bekleyen harika bir insansınız. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

Kızlarım benim de ovulasyon testime bakar mısınız 6 gün var adet günüme yumurtalama günümü değil ama büyük ihtimal çatlamayı değerlendirebildik harici günlerin tarihlerini alamadım. Çok silik değil ama tam pik de değil burayı görünce yapmak istedim. Fikri olan var mııuu
IMG_1145.jpeg

Selam kızlarr benim bat a 4 gün var ovülasyon testlerim 4 gündür böyle çıkıyor. Vallahi şaştım kaldım ne ümitlenebiliyorum ne bişey. Erken gebelik yaptım negatif çıktı sabah

Eklentiler

• IMG_6568.png
    IMG_6568.png
    259 KB · Görüntüleme: 34
Selam kızlarr benim bat a 4 gün var ovülasyon testlerim 4 gündür böyle çıkıyor. Vallahi şaştım kaldım ne ümitlenebiliyorum ne bişey. Erken gebelik yaptım negatif çıktı sabah
Mutlaka adet gününde erken gebelik testi yap ovülasyonun adetten önce bu kadar koyu çıkması olumlu bir durum bence

Bende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için
Selamün aleyküm kızlar 1 Ağustosta iğne vuruldum doktor 24 saat sonra ilişkiye girmen gerekiyor dedi ama eşim ise gittiği için biz bir iki saat öncesinden girdik bugün iğneden sonraki 14. Günüm ama negatif pozitife dönme ihtimali var mı

Back