- 8 Ağustos 2023
- 5.843
- 6.670
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni burda tanıdım canım insallah hepimiz güzel haberler alırızBende heyecanlandım sizin için
İnşallah canım benimmmm bize hayırlı haberler verinnnSeni burda tanıdım canım insallah hepimiz güzel haberler alırız
Kaset test yaptım negatif sonucum birkaç saate devlet hastanesine gidip kan vereceğim sen ne yaptınBenimde akıntım var birkaç gündür. İdrardan sonra çok oluyor umarım gebelik belirtisidir
Kas t testler hatalı çıkarabiliyor kan baktırman daha sağlıklı olur ve umarım istediğin sonucu alırsın dualarım seninle. Ben daha yapamadım açıkçası sancım var yapasım gelmiyor negatifi görücem diyeKaset test yaptım negatif sonucum birkaç saate devlet hastanesine gidip kan vereceğim sen ne yaptın
Var mı bir gelişme kuzumKaset test yaptım negatif sonucum birkaç saate devlet hastanesine gidip kan vereceğim sen ne yaptın
Bende de pko var bu ay olmadı ovulasyon testi stoğu yaptım ayni zaman damı yapmamız lazım yoksa günde 2 kez miKızlar merhaba. Pkos’luyum ve bu ay çatlatma iğnesi yaptık. Yarına adet olmam gerekiyor doktorun belirttiğine göre ama hiçbir belirtim yok. Bende bugün test yapmak istedim bir umut belki tutmuştur diye evde gebelik testi yok kalmamış bende ovulasyon testiyle yaptım her iki çizgi de hemen belirdi hiç beklemedi sonra da fotoğraftaki gibi kaldı. Sizce gebelik var mıdır. Bu arada akşam üstü yaptım testi
Yumurtlama için mi soruyorsunBende de pko var bu ay olmadı ovulasyon testi stoğu yaptım ayni zaman damı yapmamız lazım yoksa günde 2 kez mi
Naptın canım test yaptinmi ben ovulasyon yaptım koyu çıktı yine erken gebelik yaptım kuruma çizgisi gibi bişey çıktı çok zor gorulrn yumurtlamanin 8 ci günü erken baya ama regle 3 gün kaldı bakalımYumurtlama için mi soruyorsun
Gidemedik hastaneye eşimin nöbeti çıktı yarın gidicem akşama kesin haber veririmYumurtlama için mi soruyorsun
Benim iğne sonrası 10.günüm gebelik ve ovülasyon testlerim negatif tek çizgi çıktı. İğnenin etkisi geçmiş hamilelik olsaydı ovülasyon pozitif olmaz mıydıYumurtlama için mi soruyorsun
10 11. Günlerde negatif çıkınca 14. Günde pozitife dönebiliyor canım sen test yapmaya devam et rabbim güzel haberler versin sana daBenim iğne sonrası 10.günüm gebelik ve ovülasyon testlerim negatif tek çizgi çıktı. İğnenin etkisi geçmiş hamilelik olsaydı ovülasyon pozitif olmaz mıydı
Bende bugün test yapıcam bakalımNaptın canım test yaptinmi ben ovulasyon yaptım koyu çıktı yine erken gebelik yaptım kuruma çizgisi gibi bişey çıktı çok zor gorulrn yumurtlamanin 8 ci günü erken baya ama regle 3 gün kaldı bakalım
İnşallah inşallahKızlar umarım pozitifsinizdir hepiniz
Bende bekliyorum iki seneye yakındır kimyasal ve dusugum oldu bugün de adet gecikmemin üçüncü günü bir bakayim diye dolandım herkesin umudu bana iyi geldi öyle yazmak istedimİnşallah inşallah
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Olumlu şeyler duymak iyi geliyor insana10 11. Günlerde negatif çıkınca 14. Günde pozitife dönebiliyor canım sen test yapmaya devam et rabbim güzel haberler versin sana da
Kesinlikle öyleAmin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Olumlu şeyler duymak iyi geliyor insana
Bende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz içinBende bekliyorum iki seneye yakındır kimyasal ve dusugum oldu bugün de adet gecikmemin üçüncü günü bir bakayim diye dolandım herkesin umudu bana iyi geldi öyle yazmak istedim