• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Kızlar 3 ay önce falan ters ilişki yaşadım 3. Adet oluşum bugun ama karnım gebe karnı gibi inmiyor size bi sey var mıdır bu durum beni cok etkiledi cevap veririmisiniz

Eklentiler

• 5B2BE680-1292-48CE-8446-220E19686B3E.jpeg
    5B2BE680-1292-48CE-8446-220E19686B3E.jpeg
    185,7 KB · Görüntüleme: 231
Kızlar 3 ay önce falan ters ilişki yaşadım 3. Adet oluşum bugun ama karnım gebe karnı gibi inmiyor size bi sey var mıdır bu durum beni cok etkiledi cevap veririmisiniz
Ters ilişkiden hamile kalma ihtimalin yok ayrıca 3 defa regl olmuşsun mümkün mü böyle bir şey. Ama üzerindeki psikolojik baskıdan resmen anksiyete olmuşsun. Üzüldüm ya böyle bir şeyin 3 aydır seni buraya yazacak kadar yormuş olmasından

Benimde aynı testim bende pcosum aynıyız yumurtlamanın 7 ci gunuydu yaptım ovulasyon testi öylesine çünkü yumurta catladiktan 2 3 gün kadar aşırı silikti baktım Baya koyu çıktı 7 ci gunu daha çok erken diye gebelik testi yapmadım aynı tıpatıp seninkiyle testimin koyulugu bide aynı marka

Adet sancım var:( eğer olmazsam ki inşallah olmam yarın yapmayı düşünüyorum. Seninkiler de bayağı iyi inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyordu

Eklentiler

• IMG20240605015147.jpg
    IMG20240605015147.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 216
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyord
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyordu
Hepimizin yüzü güler umarım bu ay. Seni de haberdar ederim durumdan. Sende bir gelişme olursa yazarsın

Back