- 24 Kasım 2023
- 297
- 39
- 18
- 27
Yok kuzum olmadım yarını bekliyorum bu sırada yumurta akı ve kremsi akıntım başladıAdet olmamışsındır umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum olmadım yarını bekliyorum bu sırada yumurta akı ve kremsi akıntım başladıAdet olmamışsındır umarım
Benimde akıntım var birkaç gündür. İdrardan sonra çok oluyor umarım gebelik belirtisidirYok kuzum olmadım yarını bekliyorum bu sırada yumurta akı ve kremsi akıntım başladı
Umarım yarın idrar testi yapıcam sonraki gün kan sana haber veririmBenimde akıntım var birkaç gündür. İdrardan sonra çok oluyor umarım gebelik belirtisidir
Ben bugün de ovulasyon yaptım yine aynı şekilde çıktı hafiften adet sancım var bakalımUmarım yarın idrar testi yapıcam sonraki gün kan sana haber veririm
Aa fotoğraf çektin miBen bugün de ovulasyon yaptım yine aynı şekilde çıktı hafiften adet sancım var bakalım
Bende şimdi yaptımBen bugün de ovulasyon yaptım yine aynı şekilde çıktı hafiften adet sancım var bakalım
Ters ilişkiden hamile kalma ihtimalin yok ayrıca 3 defa regl olmuşsun mümkün mü böyle bir şey. Ama üzerindeki psikolojik baskıdan resmen anksiyete olmuşsun. Üzüldüm ya böyle bir şeyin 3 aydır seni buraya yazacak kadar yormuş olmasındanKızlar 3 ay önce falan ters ilişki yaşadım 3. Adet oluşum bugun ama karnım gebe karnı gibi inmiyor size bi sey var mıdır bu durum beni cok etkiledi cevap veririmisiniz
Hemen atıyorumAa fotoğraf çektin mi
Bende şimdi yaptım
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun baya iyi duruyor ovülasyonSağda duran bugünkü
Adet sancım var eğer olmazsam ki inşallah olmam yarın yapmayı düşünüyorum. Seninkiler de bayağı iyi inşallah bebişlerimiz bizimle kalırSen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun baya iyi duruyor ovülasyon
Sabah yaptığımda mutlaka sana yazarım sende haber verAdet sancım var eğer olmazsam ki inşallah olmam yarın yapmayı düşünüyorum. Seninkiler de bayağı iyi inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Sana yazacaktim etiketlememisimAdet sancım var eğer olmazsam ki inşallah olmam yarın yapmayı düşünüyorum. Seninkiler de bayağı iyi inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyorduAdet sancım var eğer olmazsam ki inşallah olmam yarın yapmayı düşünüyorum. Seninkiler de bayağı iyi inşallah bebişlerimiz bizimle kalır
Tamam mutlaka haberleşelimSabah yaptığımda mutlaka sana yazarım sende haber ver
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyord
Benim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyordu
Hepimizin yüzü güler umarım bu ay. Seni de haberdar ederim durumdan. Sende bir gelişme olursa yazarsınBenim testte bu kizlar gebelik testi ovulasyon testi ne yaparsanız benide etiketleyin olurmu aynı durumdayiz benim regle bu testi yaptığımda 5 gün vardı şimdi bugün için 4 gün var yumurtlamanın bugün 8 ci günü bakalım nolacak hayirlisi olsun insallah bu ay çok umutlandim cunku adete yakın ovulasyon testi aşırı aşırı silik cikiyordu
Yazarim inşallah güzel sonuçlar alirizzHepimizin yüzü güler umarım bu ay. Seni de haberdar ederim durumdan. Sende bir gelişme olursa yazarsın