Ovulasyon testiyle gebelik

Kaset test yaptım negatif sonucum birkaç saate devlet hastanesine gidip kan vereceğim sen ne yaptın
Kas t testler hatalı çıkarabiliyor kan baktırman daha sağlıklı olur ve umarım istediğin sonucu alırsın dualarım seninle. Ben daha yapamadım açıkçası sancım var yapasım gelmiyor negatifi görücem diye

Bende de pko var bu ay olmadı ovulasyon testi stoğu yaptım ayni zaman damı yapmamız lazım yoksa günde 2 kez mi

Yumurtlama için mi soruyorsun
Naptın canım test yaptinmi ben ovulasyon yaptım koyu çıktı yine erken gebelik yaptım kuruma çizgisi gibi bişey çıktı çok zor gorulrn yumurtlamanin 8 ci günü erken baya ama regle 3 gün kaldı bakalım

Benim iğne sonrası 10.günüm gebelik ve ovülasyon testlerim negatif tek çizgi çıktı. İğnenin etkisi geçmiş hamilelik olsaydı ovülasyon pozitif olmaz mıydı
10 11. Günlerde negatif çıkınca 14. Günde pozitife dönebiliyor canım sen test yapmaya devam et rabbim güzel haberler versin sana da

Bende bugün test yapıcam bakalım

10 11. Günlerde negatif çıkınca 14. Günde pozitife dönebiliyor canım sen test yapmaya devam et rabbim güzel haberler versin sana da
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Olumlu şeyler duymak iyi geliyor insana

Bende bekliyorum iki seneye yakındır kimyasal ve dusugum oldu bugün de adet gecikmemin üçüncü günü bir bakayim diye dolandım herkesin umudu bana iyi geldi öyle yazmak istedim
Bende 2 senedir bekliyorum pkos yüzünden olmuyor işte bu ay çatlatma iğnesi oldum ilk defa o yüzden umutluyum bende olmuştur diye düşünmek istiyorum bana tutunsun diye dualar ediyorum bakalım artık hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…