• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle gebelik

Kızlar merhaba. Pkos’luyum ve bu ay çatlatma iğnesi yaptık. Yarına adet olmam gerekiyor doktorun belirttiğine göre ama hiçbir belirtim yok. Bende bugün test yapmak istedim bir umut belki tutmuştur diye evde gebelik testi yok kalmamış bende ovulasyon testiyle yaptım her iki çizgi de hemen belirdi hiç beklemedi sonra da fotoğraftaki gibi kaldı. Sizce gebelik var mıdır. Bu arada akşam üstü yaptım testi
Benimde bugün testlerim böyle çıktı BAT a 4 gün var sanırım ovulasyon testi böyle çıkıyor hamilelikte ama herkeste oluyor mu bilmiyorum neye bağlı 🤷🏼‍♀️ umarım hamilesinizdir

Eklentiler

• IMG_2743.jpeg
    IMG_2743.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 134
Benimde bugün testlerim böyle çıktı BAT a 4 gün var sanırım ovulasyon testi böyle çıkıyor hamilelikte ama herkeste oluyor mu bilmiyorum neye bağlı 🤷🏼‍♀️ umarım hamilesinizdir
Forumdaki çoğu kişi böyle söylüyor ovulasyon testinde çift çizgi görüp gebelik öğrenenler varmış hemen hcg baktiriyolar sende bir test yap istersen aklında kalmasin

Canım senin hcg testin maşallah güzel çizgi var. Ovülasyona bakma bence hayırlı olsun 🥰

Evet adetim bitmek üzere son demleri test başlayacağım ama tam bilgim yok günde ikikez mi daha sağlıklı olur sabah akşam bilmiyorum
Canım ovulasyon testini adetin bittiği gün başlıyorsun ikinci idrarinla yapman gerekiyor ben öyle yapıyorum günde bir defa yeterli çift çizginin ikiside köyü olduğu zakan yumurtlama oluyor o günleri özellikle değerlendirin devamında yaptığın testte ikinci çizgi siliklesiyor oda çatlama demek iki günde bir ilişkiye baslamalisin birde adetin bittiği gün

Canım ovulasyon testini adetin bittiği gün başlıyorsun ikinci idrarinla yapman gerekiyor ben öyle yapıyorum günde bir defa yeterli çift çizginin ikiside köyü olduğu zakan yumurtlama oluyor o günleri özellikle değerlendirin devamında yaptığın testte ikinci çizgi siliklesiyor oda çatlama demek iki günde bir ilişkiye baslamalisin birde adetin bittiği gün
Koyu silik biliyorum da
teşekkür ederim inşallah olur bakalım bir de böyle deneyelim bu ay ne oldu bende anlamadım adet olmadan 6 saat önce silik çizgi çıktı sabah kalktım da kanama vardı gene yaptım bu sefer daha belirgin di ama ağrılarım varid bel kaşık akşama 8 ,9 gibi kurba yavrusu gibi bir pıhtı geldi sonra ne ağrı kaldı ne sizi çok hafif kramp vardı anlamadım sonra zaten normal kanamam başladı o pıhtı geldikten sonra kanamam çoğaldı birden sizce ne olabilir

Koyu silik biliyorum da

teşekkür ederim inşallah olur bakalım bir de böyle deneyelim bu ay ne oldu bende anlamadım adet olmadan 6 saat önce silik çizgi çıktı sabah kalktım da kanama vardı gene yaptım bu sefer daha belirgin di ama ağrılarım varid bel kaşık akşama 8 ,9 gibi kurba yavrusu gibi bir pıhtı geldi sonra ne ağrı kaldı ne sizi çok hafif kramp vardı anlamadım sonra zaten normal kanamam başladı o pıhtı geldikten sonra kanamam çoğaldı birden sizce ne olabilir
Ovulasyon da çıkan silik cizgilerin pek önemi yok açıkçası hatta ovulasyon testinin en iyisi strip olanlar bana göre

Koyu silik biliyorum da

Adet kanamalari öyle oluyor genelde bende de ama bir doktora görün istersen

Ahhh olsun gebelik testi alma şansın yok mu peki güzel haberler duyalım biraz diye 💜
Gebelik testi yaptım canım yumurtlamanın 9. Günü silik çizgi çıktı bugün 11. Günü biraz daha belirgin bak resim atıyorum 🥹

Eklentiler

• IMG_2737.jpeg
    IMG_2737.jpeg
    58,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_2743.jpeg
    IMG_2743.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 119
Back