- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
- 23
Ayyy kan verseneeeeeNormal gebelik testinde oldu bu ovulasyona bu ay başliyacagm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kan verseneeeeeNormal gebelik testinde oldu bu ovulasyona bu ay başliyacagm
Bazen kimyasal oluyor falan kan verirsen daha iyi olur kadın dogumcu yardımcı olurBenimde oldumu hep pihtilidir bilirim ama gebelik testi pembe çizgi görüp adet olmak aklımı karıştırdı
Ama sen hamişsin kan ile dogrulanir sağlıklı olur inşallahGebelik testi yaptım canım yumurtlamanın 9. Günü silik çizgi çıktı bugün 11. Günü biraz daha belirgin bak resim atıyorum
Amin canım inşallah şu an sadece çizginin koyulaşmasını takip ediyorum maalesef 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar ama o kadar olmadan Türkiye’ye gelmiş olacağım artık orada baktırırım daha 1 ay varAma sen hamişsin kan ile dogrulanir sağlıklı olur inşallah
Bu olay 3 Haziran da yaşandı yani varsada yok artık bende öyle düşünüyorum 4 gün vardı çünkü adetimeBazen kimyasal oluyor falan kan verirsen daha iyi olur kadın dogumcu yardımcı olur
İlk idrarimla ilk 3 4 dk içinde çıkmıştıBazen kimyasal oluyor falan kan verirsen daha iyi olur kadın dogumcu yardımcı olur
Yine de umutlu ol keyfine bak ve mutlu ol huzurlu ol inanıyorum sağlıklı bir gebelik var şuanAmin canım inşallah şu an sadece çizginin koyulaşmasını takip ediyorum maalesef 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar ama o kadar olmadan Türkiye’ye gelmiş olacağım artık orada baktırırım daha 1 ay var
Kimyasaldir belki kuzum hayırlısı olsun diğer aylar olur inşallah tez zamandaİlk idrarimla ilk 3 4 dk içinde çıkmıştı
Çok sağol canım Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahYine de umutlu ol keyfine bak ve mutlu ol huzurlu ol inanıyorum sağlıklı bir gebelik var şuan
Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı haberler sizler getirin inşallah vardırKimyasaldir belki kuzum hayırlısı olsun diğer aylar olur inşallah tez zamanda
Amin inşallahAmin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı haberler sizler getirin inşallah vardır
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra lh testi böyleBenimde bugün testlerim böyle çıktı BAT a 4 gün var sanırım ovulasyon testi böyle çıkıyor hamilelikte ama herkeste oluyor mu bilmiyorum neye bağlı umarım hamilesinizdir
Merhaba yumurtlamadan sonra 9. Gün başladı 11. gün hala aynı çıkıyorMerhaba ilişkiden kaç gün sonra lh testi böyle
Canım varsa fotoğraf atsana bakalım. İnşallah vardır gönlünü ferah tut dedi kendisine çare bulamayan kız gecikme var mı?Kızlar merhaba içim çok daraldı konuşmak için yazıyorum geçenlerde de burda yazmıştım aslında konuyu tekrar üzerinden geçiyorum
Adetimin 1.gününden itibaren saydığım da 19.gun yumurtlama 20.gun siliklesmeye başladı 21.gun silik şuan 33.gun 13 gün oldu diye hesaplıyorum çok erken olduğunu bilerek geçen hafta test yaptım tabiki negatifti ama bugün içimden tekrar yapmak geldi sabahı bekleyemedim testte hayali çizgi oluştu silik sizce ilk idrarimla yapsam silik görürmuyum ona göre kan veririm en azından birazcık sohbet için yazıyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Çok komik ama sadece eşimle ben görüyoruz fotoğrafta çıkmıyor yaaaa kurban olurum olsun böyle konuşa konuşa bulacağız diye umut ediyorumCanım varsa fotoğraf atsana bakalım. İnşallah vardır gönlünü ferah tut dedi kendisine çare bulamayan kız gecikme var mı?
Sabah ilk idrarla yapsam en azından siliklesmis olur mu varsa yoksa çıkmaz zaten dimiCanım varsa fotoğraf atsana bakalım. İnşallah vardır gönlünü ferah tut dedi kendisine çare bulamayan kız gecikme var mı?
Yarın sabah yap bakalım inşallah belli olur bebiş vardır bende yarın başlayacağım ovulasyona her gün ilişki mi sağlıkli 2 güne bir miÇok komik ama sadece eşimle ben görüyoruz fotoğrafta çıkmıyor yaaaa kurban olurum olsun böyle konuşa konuşa bulacağız diye umut ediyorum
Varsa tabi ki ilk idrarla az da olsa silik çıkar canım bat ne zaman peki? Bugün 33.gün diyorsun ve 13.gün yaptın testi. 14gün sonra bi şeyler belli oluyor diyor herkes amaSabah ilk idrarla yapsam en azından siliklesmis olur mu varsa yoksa çıkmaz zaten dimi
Hayırlı olsun o vakit eşinizde veya sizde bi sağlık sorunu yoksa sağlıklı olan 2güne bir ya da 3-2-3-2. Düzenli ilişki olursa zaten yumurtlamaya veya çatlamaya denk gelecektir dedim ve bana denk gelmediReglm bitti sanirim tabii sonradan şaka geliyorum demezse
Yarın sabah yap bakalım inşallah belli olur bebiş vardır bende yarın başlayacağım ovulasyona her gün ilişki mi sağlıkli 2 güne bir mi