- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
Sonucunuz nedirRica ederim her zaman
Halla regl olmadım, testim de pik vermedi yumurtlamanın 10. Günü. Başka ovulasyon testi yapıyorum ama negatif bilmiyorum. Ara ara bel ve bacaklarım ağrıyor. Gebelik testi yaptım negatif anlamıyorum hiç bir şey artıkSonucunuz nedir
aynı şekilde benim de yumurtlamanın 10.günü yarınHalla regl olmadım, testim de pik vermedi yumurtlamanın 10. Günü. Başka ovulasyon testi yapıyorum ama negatif bilmiyorum. Ara ara bel ve bacaklarım ağrıyor. Gebelik testi yaptım negatif anlamıyorum hiç bir şey artık
Ovulasyon testinde gebelik belli oluyor mu ki?Kızlar benimde yarın adet tarihim bugün bi ovü yapayım dedim sonuç bu sizce adete bi gün kala yumurtlamış olabilir miyim ? Yoksa gebelik olabilir mi?
Evet canım oluyormuş bende şimdi forumda dolaşırken öğrendim. Yüzlerce kişi böyle öğrenmiş. Benimde bir gün var ara ara inanılmaz kramp batma şeklinde kasıklarıma vuruyor tutuluyorum resmen. Dur dedim bi yapayım sonuç böyle çıktı çok şaşırdım bian acaba mı dedim bilmiyorum. Yarın adet tarihim işte.Ovulasyon testinde gebelik belli oluyor mu ki?
yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye okumuştum amaHalla regl olmadım, testim de pik vermedi yumurtlamanın 10. Günü. Başka ovulasyon testi yapıyorum ama negatif bilmiyorum. Ara ara bel ve bacaklarım ağrıyor. Gebelik testi yaptım negatif anlamıyorum hiç bir şey artık
Benim de bugün 4.gün testinde bu şekil çıktı, ama adetim 16 Ağustosta geldi 2 gün sürdü. Adet kanaması olmasaydı belki ben de acaba mı diye düşünürdümEvet canım oluyormuş bende şimdi forumda dolaşırken öğrendim. Yüzlerce kişi böyle öğrenmiş. Benimde bir gün var ara ara inanılmaz kramp batma şeklinde kasıklarıma vuruyor tutuluyorum resmen. Dur dedim bi yapayım sonuç böyle çıktı çok şaşırdım bian acaba mı dedim bilmiyorum. Yarın adet tarihim işte.
Belki de adet kanaması değildir canım 16’sı regl tarihin değildi diye anladım bugün gecikmenin 4.günü mü? Kanaman da çok az sürmüş normalde de mi bu kadar kısa görüyordun? Belki de hamilesindir bilemezsin ki :) benim iki çocuğum var aslında düşünmüyorum doğal yöntemle korunuyorum. 6 ay önce korunmayı çeşitli sağlık sorunlarından dolayı bıraktırdı doktorum. Ama bu ay bi tuhaflık sezdim kendimde gebelik testimde yoktu eskilerden kalma ovü vardı o yüzden bi onu yapayım dedim. Ben istemiyorum eşimde pre.. korunma yönteminiBenim de bugün 4.gün testinde bu şekil çıktı, ama adetim 16 Ağustosta geldi 2 gün sürdü. Adet kanaması olmasaydı belki ben de acaba mı diye düşünürdümama inşallah senin öyledir canım
Ben kan tahlili vericem galiba yarın bilmiyorum çıkmayabilir ama dayanamiyorumaynı şekilde benim de yumurtlamanın 10.günü yarın
Olabilir ama ben geç yumurtaladım büyük ihtimalle o yüzden pik görmek beni sabirsizlandırıyoryumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye okumuştum ama
Ben de geç yumurtladım galiba ya da hep böyle yumurtluyordum ovü testine bu ay basladım ilk defa. test yapmıyor musunuz?Olabilir ama ben geç yumurtaladım büyük ihtimalle o yüzden pik görmek beni sabirsizlandırıyor
yapıyormuşsunuz okudum da unuttum benim de bugün adet günüm ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yumurtlamadan sonraki 11. günümmBen de geç yumurtladım galiba ya da hep böyle yumurtluyordum ovü testine bu ay basladım ilk defa. test yapmıyor musunuz?
İşte geç yumurtladigim için adetim 11 gün gecikti o yüzden bu saaten sonra varsa bir şey belli olur diye düşünüyorum o yüzden kan testi vermek istiyorumyapıyormuşsunuz okudum da unuttum benim de bugün adet günüm ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı yumurtlamadan sonraki 11. günümm
11 gün gecikti ve gebelik testi yapmadınİşte geç yumurtladigim için adetim 11 gün gecikti o yüzden bu saaten sonra varsa bir şey belli olur diye düşünüyorum o yüzden kan testi vermek istiyorum
Yok kız yaptım iki kere ama negatif. Bat 22 Ağustos ama pcos var o yüzden umutlu olamıyorum. 21 Ağustos da yumurtlama oldu hala pik göremedim11 gün gecikti ve gebelik testi yapmadınPik ne zaman görmüştün ayın kaçında yumurtladın ve bat ne zamandı kendime hesaplama yapacağım da
Anladım, benim bat bugün. 22’sinde yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan 11 gün geçti adetim gecikir mi sence 2 gün önce test yaptım negatif çıktıYok kız yaptım iki kere ama negatif. Bat 22 Ağustos ama pcos var o yüzden umutlu olamıyorum. 21 Ağustos da yumurtlama oldu hala pik göremedim
Yok kız yaptım iki kere ama negatif. Bat 22 Ağustos ama pcos var o yüzden umutlu olamıyorum. 21 Ağustos da yumurtlama oldu hala pik göremedim
Sen bekle biraz. Pik gördün müAnladım, benim bat bugün. 22’sinde yumurtlama gördüm. Yumurtlamadan 11 gün geçti adetim gecikir mi sence 2 gün önce test yaptım negatif çıktı