- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
Bende öyle öğrendim ama ben piki mi gördüm pik görmemişsin yumurtlamada olabilir gebelikte test yap çıkar varsaKızlar selamm, son adetim 22 Temuzdu ne zaman ovulasyon oldu bilmiyorum iki hafta devam ettim ama pik görmedim ve adetime iki, üç gün kala ovulasyon testim pozitif çıktı mümkün mü böyle bir şey?( Ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek gerçekten var mı?)
Eki Görüntüle 3468895
Ay bilmiyorum ki, dün yaptım ovulasyon testi silkti bu hemen belirdi. Bugün yapabilirsem gebelik testi yapacağım ama acaba çıkar mı yoksa daha erken mi diye kafamda kurcalayip duruyorum bilmiyorum..Bende öyle öğrendim ama ben piki mi gördüm pik görmemişsin yumurtlamada olabilir gebelikte test yap çıkar varsa
Bilmiyorum yumurtlama olabilir yani bekle bakalım geçikme olacak miAy bilmiyorum ki, dün yaptım ovulasyon testi silkti bu hemen belirdi. Bugün yapabilirsem gebelik testi yapacağım ama acaba çıkar mı yoksa daha erken mi diye kafamda kurcalayip duruyorum bilmiyorum..
Kızlar benimde adetim iki gün gecikti ve ovulasyon testim pozitif sizce hamile olabilir miyimKızlar selamm, son adetim 22 Temuzdu ne zaman ovulasyon oldu bilmiyorum iki hafta devam ettim ama pik görmedim ve adetime iki, üç gün kala ovulasyon testim pozitif çıktı mümkün mü böyle bir şey?( Ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek gerçekten var mı?
Belli olmuyor bu ovulasyon testi, sen yine de gebelik testi yap benceKızlar benimde adetim iki gün gecikti ve ovulasyon testim pozitif sizce hamile olabilir miyim
Adetin gecikmiş miydi ya da adet günün muyduBen de bu şekilde öğrenmiştim sonra kan testi verdim beta 190 çıkmıştı
2 gün gecikince gitmiştim doktora ama bekleyebiliyorsan bekle derim çünkü erken öğrenmek çok strese sokuyorAdetin gecikmiş miydi ya da adet günün muydu
Ay doğru diyorsun daha gecikme yaşamadım ama ben de beklemek istiyorum belki geç döllenme falan olur diye pcos hastasıyım sonucta2 gün gecikince gitmiştim doktora ama bekleyebiliyorsan bekle derim çünkü erken öğrenmek çok strese sokuyor
Bende de pcos var hatta hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştımAy doğru diyorsun daha gecikme yaşamadım ama ben de beklemek istiyorum belki geç döllenme falan olur diye pcos hastasıyım sonucta
Ya ben soğan kürü denedim ama bana hiç faydası dokunmadı. Bir hafta sabredebilir miyim bilmiyorum hayırlısıBende de pcos var hatta hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım
Bir hafta kadar beklersin sonra git ama mutlaka
Sabredersin şu 1 hafta içinde öyle ciddi şeylere sabrettim ki şok olursun inşallah en yakın zamanda çocuğunu kucağına alırsınYa ben soğan kürü denedim ama bana hiç faydası dokunmadı. Bir hafta sabredebilir miyim bilmiyorum hayırlısı
Tebrik ederim bu kadar güçlü olduğun için, inşallah senin de gönlünce olur her seySabredersin şu 1 hafta içinde öyle ciddi şeylere sabrettim ki şok olursun inşallah en yakın zamanda çocuğunu kucağına alırsın
Çok teşekkür ederimBelli olmuyor bu ovulasyon testi, sen yine de gebelik testi yap bence
Benimki pozitif di mi bazı kişiler negatif dedi bilemedimBen de bu şekilde öğrenmiştim sonra kan testi verdim beta 190 çıkmıştı
Kan testi verin bir de pozitif olsa bile burda negatif diyecek insanlar var maalesefBenimki pozitif di mi bazı kişiler negatif dedi bilemedim
Yeterince koyu değildir belki, istersen at bakalimBenimki pozitif di mi bazı kişiler negatif dedi bilemedim
Yeterince koyu değildir belki, istersen at bakalim
Sizce olabilir mi pozitif mi bu görüntü çok soru sordum heyecanıma verin 5 gün gecikti son adet başlangıç tarihim 17 temmuzKan testi verin bir de pozitif olsa bile burda negatif diyecek insanlar var maalesef