- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
30 bazen 31 32Evet henüz erken demek ki. Senin adetin 28 günde bir mi yoksa otuz mu?
11,12. ci çubuk koyu gibi sanki sen denemeye devam ettKızlar bende pcos var gebelik düşünüyorum geçen ay yumurtam çatladı. Bu ay da ovülasyonla takibe basladım sizce çatlamışmı alttan 8 ci de yoksa çatlama değil ni kafam karıştı bana çatlamamış dendi görselden acil yardımdünde ovülden sonra 7 gündü gebelik test yaptım çok aşırı silik bir çizgi daha çıktı. Ovül ve gebelik test innovitanin
Pozitif gibi görünüyor ilişkiye ve teste devamm et mutlakaKızlar sonuçlarım 2 gündür böyle ne diyorsunuz her gün denemeli miyiz?
Pozitif gibi görünüyor ilişkiye ve teste devamm et mutlakwKızlar sonuçlarım 2 gündür böyle ne diyorsunuz her gün denemeli miyiz?
İnşallahEdiyorum hayırlısıyla tutar inşallah ya
Bugün pozitif gibi görünüyor, pik görmeyi bekle ve ilişkiye devam et bu süreçteKızlar selam. Benim de ovulasyon testinde bugün 4.günüm, Test pozitif mi? Bugün yumurtlama günü mü bilenler lütfen cevap verebilir mi?
Piki nasıl görebileceğim, nasıl görünüyor?Bugün pozitif gibi görünüyor, pik görmeyi bekle ve ilişkiye devam et bu süreçte
Sen testi pozitif gördün ya, onu hem kaydet hem kontrol et T cizgisi silikleşmeye sonra ki günlerde silikleşmeyr başladığında pik olucak yani yumurta çatlayacak ve ilişkiye girmenin en iyi zamanı olurPiki nasıl görebileceğim, nasıl görünüyor?
Tamamdır teşekkür ederim, inşallah olur. Bu arada pozitif iken ilişkiye girmek mantıklı olur mu? Dün ilişki yaşadık ama gebelik için değildi. 8 aydır deniyoruz olmuyor ovulasyon testini yeni öğrendim ve ilk defa uyguluyorum. Dua edinSen testi pozitif gördün ya, onu hem kaydet hem kontrol et T cizgisi silikleşmeye sonra ki günlerde silikleşmeyr başladığında pik olucak yani yumurta çatlayacak ve ilişkiye girmenin en iyi zamanı olur
Dün ilişki yaşadıysanız bugün olmasın çünkü en sağlıklısi iki günde bir olandir. Umarım dilediğiniz mutluluğa kavuşursunuzTamamdır teşekkür ederim, inşallah olur. Bu arada pozitif iken ilişkiye girmek mantıklı olur mu? Dün ilişki yaşadık ama gebelik için değildi. 8 aydır deniyoruz olmuyor ovulasyon testini yeni öğrendim ve ilk defa uyguluyorum. Dua edin
Amin inşallah. Ama bugün test pozitif çıktı o yüzden sordum, sonra kaçırmayalım bu ayı da boş geçmek istemiyorum artıkDün ilişki yaşadıysanız bugün olmasın çünkü en sağlıklısi iki günde bir olandir. Umarım dilediğiniz mutluluğa kavuşursunuz
Hayır bak, sperm beş ya da 3 güne kadar rahimde kalıyor o yüzden iki günde bir ya da üç günde bir ilişki en iyisi düşünme bunu tamam miAmin inşallah. Ama bugün test pozitif çıktı o yüzden sordum, sonra kaçırmayalım bu ayı da boş geçmek istemiyorum artık
Evet öyle ama dün sperm rahim içinde değildi o yüzden sormak istedimHayır bak, sperm beş ya da 3 güne kadar rahimde kalıyor o yüzden iki günde bir ya da üç günde bir ilişki en iyisi düşünme bunu tamam mi
Haaa öyle düşünüyorsan, bugün birlikte olun. Olmadan önce kalçanın altına yastık koy benim kadın doğum doktorum öyle söyledi belki spermlerin seviyesi düşüktür diye. En az 40-50 dk öyle uzan kalkmaEvet öyle ama dün sperm rahim içinde değildi o yüzden sormak istedim
İlişki esnasında mı kalçanın altında yastık olacak?Haaa öyle düşünüyorsan, bugün birlikte olun. Olmadan önce kalçanın altına yastık koy benim kadın doğum doktorum öyle söyledi belki spermlerin seviyesi düşüktür diye. En az 40-50 dk öyle uzan kalkma
Evet olsa iyi olur, ya da eşiniz boşalmaya yakınken koyarsınız size kalmışİlişki esnasında mı kalçanın altında yastık olacak?
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet olsa iyi olur, ya da eşiniz boşalmaya yakınken koyarsınız size kalmış