- 18 Şubat 2024
- 83
- 12
- 21
-
- Konu Sahibi tombulaylak
Gerçekten haklısın, bu ay sonlara doğru yeni akıntım olmaya başladı ve çok yoğun, adete çok az kala olurdu ama bilemiyorum bu ay regl öncesi göğüs ağrısı olmadı hiç sadece hafif mide ekşimesi bulunması var, ve regl olucakmisim gibi karında ağrı bakalımYok tabi ki sürekli değişiyor bazen basında bazen ortasında bazen son günlerde yumurtlama olur zaten bu testlerinde amacı o. Yıllarca hamile kalamayalar var neden çünkü yumurtlama günlerine denk gelmiyor rasgele deniyorlar bu testlerin amacı her ay farklı olan yumurtlamayı bulmakdüzenli adet girenlerim genelde ortalarda oluyor ama onlarda bile değişkenlik oluyor içiniz rahat etsin
Henüz daha siliklesmemis
Gebelik olduğunu anlamak için çizginin silik mi olması gerekiyor yoksa diğeriyle aynı koyuluktamıZaten yumurtlama olmuş o testte O yüzden teste çatlayana kadar devam edin çatlama olması için köyü çizgisi birinin siliklesmesi gerekiyor 2 güne çatlar siz bugünleri değerlendirin boş geçmeyin
Bildiğim kadarıyla aynı koyulukta ya da t'nin daha koyu olması gerekGebelik olduğunu anlamak için çizginin silik mi olması gerekiyor yoksa diğeriyle aynı koyuluktamı
Gebelik olduğunu anlamak için çizginin silik mi olması gerekiyor yoksa diğeriyle aynı koyuluktamı
Gebelik olduğunu a
Pik görmedim ama sanki öyle, değerlendir sen ne olur nolmazzKızlar benimde ovulasyon sonrası 11. Gün , ov. Testi neredeyse pik
Anladığım kadarıyla çift çizgi bile görünmüyor. Devam et sen ovulasyon testineEki Görüntüle 3471656 kızlar merhaba 15 ağustos adet başlangıcım bugün ovülasyon sonucum böyle dün de böyleydi ne anlama geliyor takvime göre yumurtlama dönemi gösteriyor yardımcı olur musunuz?
Her gün ilişki sizce sağlıklı mı peki testte biri silik diye kaçırmamak için neredeyse her günü değerlendiriyoruzAnladığım kadarıyla çift çizgi bile görünmüyor. Devam et sen ovulasyon testine
En sağlıklısi gün aşırı, iki günde bir yani. Teste devam edin tabi ama biraz kendini rahat bırakHer gün ilişki sizce sağlıklı mı peki testte biri silik diye kaçırmamak için neredeyse her günü değerlendiriyoruz
İki ay önce bir düşüğüm oldu o sebeple stres yapıyorum bu testte insanı stres yapıyormuş yumurtladım dı oldu mu olmadı mı derkenEn sağlıklısi gün aşırı, iki günde bir yani. Teste devam edin tabi ama biraz kendini rahat bırak
Gecmis olsunİki ay önce bir düşüğüm oldu o sebeple stres yapıyorum bu testte insanı stres yapıyormuş yumurtladım dı oldu mu olmadı mı derken
Teşekkür ederim canım bu da bu günün testi başka marka sanki daha net t çizgisiEki Görüntüle 3471967 t daha koyu ya da aynı koyulukta olmalı henüz pozitif değil malesef
Evet henüz erken demek ki. Senin adetin 28 günde bir mi yoksa otuz mu?Bugün yine yaptım aynı saatte t daha silikleşmiş yumurtlama olmuyor demek mi bu?
Kız bugün 7, 8 oldu ama halla pik yok acaba test mi yanlış?Ovulasyonda gebelik olduğunu anlamak için hep iki çizgi koyu çıkar silik olunca değil ama bu herkeste oluyor diye bişey yok
gebelikte ovulasyon testi iki çizgiide aynı koyulukta veya daha koyu çıkıyor. yine de şüpheniz varsa erken gebelik yapabilirsinizSizce olabilir mi pozitif mi bu görüntü çok soru sordum heyecanıma verin 5 gün gecikti son adet başlangıç tarihim 17 temmuzaynı