Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testiyle gebelik ogrenenler varmiii kizlar ?
- Konu Sahibi celik4957
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde boyel çıkıyor suanKızlar benim ovulasyon testim hem pik çıkıyo elimdede hamilelik testi yok sizce varmıdır ? İhtimal varmıdır
En kısa zamanda hamilelik testiyle sonuclandırıp buraya yazacam
Benimde boyel çıkıyor suan
Benimde böyleEn kısa zamanda hamilelik testiyle sonuclandırıp buraya yazacam
Eklentiler
Varmi degisiklikkkBu pik değil malesef
Eklentiler
İnşallah bebiş vardır. Sonucu bize de haber verinVarmi degisiklikkk
- 30 Ekim 2016
- 1.327
- 470
- 123
Böyleydi sonuçlarım adetimde geçmemişti hatta sonra gebelik testi yaptım çıktıNasil
Nasil Anlamistinizzz
Eklentiler
Bende öyle anladım. Bata iki gün kala ovü yaptım meraktan hep burada okuduğum için ilk defa çift çizgi çıktı şüphelendim çok, hergün tekrarladım gittikçe T çizgisi koyulmaya başladı bat günü Cden daha koyuydu gebelik yaptım çift çizgi çıktı :)Nasil
Nasil Anlamistinizzz
T çizginiz Cden koyu olduğu için olabilir diyorum ben gebelikte öyle çıkıyor denediğim kadarıyla, benim bat günü böylediydi ondan önce hafif siliktiVarmi degisiklikkk
Eklentiler
Canım ikinci çizgi her zaman silik çıkar, T çizgilerin silik duruyor ikinci çizginin gittikçe koyulaştığınız gördük yada ikisininde kopkoyu olduğunu, bata ne kadar vardı senin umarım güzel haberler verirsinKızlar benim ovulasyon testim hem pik çıkıyo elimdede hamilelik testi yok sizce varmıdır ? İhtimal varmıdır
İkinci çizgi her zaman silik çıkar canım, en güzeli gebelik testi alıp yapmanKızlar dün idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınızEki Görüntüle 3210908
Ne anlamalıyım şimdi ben bu testtenİkinci çizgi her zaman silik çıkar canım, en güzeli gebelik testi alıp yapman
Yani bu ovülasyon testi ve ikinci çizgi silik çıkmış pik değil yani her zaman çıkar o çizgiNe anlamalıyım şimdi ben bu testten
- 11 Ekim 2022
- 298
- 179
- 33
- 34
Hayır canım senin t çizgin c den daha koyu hatta baya koyu. Normalde t çizgisi silik de olsa hep çıkar. Sizde farklı, böyle gebelik öğrenen çok gördüm burda regliniz geçtiyse bir gebelik testi yapınKızlar dün idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım bi bakar mısınızEki Görüntüle 3210908
Dış kutusundan çıkarıldığında hangisi T hangisi C anlayamıyorum gerçekten diğer arkadaşında tam tersi mesela :) T koyu ise evet benimde öyle çıktı ve gebeyim regl günümde öğrendim T kopkoyu çıktı resminide attım zatenHayır canım senin t çizgin c den daha koyu hatta baya koyu. Normalde t çizgisi silik de olsa hep çıkar. Sizde farklı, böyle gebelik öğrenen çok gördüm burda regliniz geçtiyse bir gebelik testi yapın
Koyu olan t çizgisi yani demi tereddütte kaldım bir an çünkü daha önce hiç öyle koyulukta bir 5 çizgisi çıkmamıştı bende resim deki hali soluk bile öyle bi çıktı ki testi yapar yapmaz ister istemez şaşırdımHayır canım senin t çizgin c den daha koyu hatta baya koyu. Normalde t çizgisi silik de olsa hep çıkar. Sizde farklı, böyle gebelik öğrenen çok gördüm burda regliniz geçtiyse bir gebelik testi yapın
Canım bende anlayamıyorum kutusuna bakıyorum koyu olan t çizgisi oluyor fakat şaşkınlık içerisinde olduğum için acaba yanlış mı baktım ki diye tekrar tekrar bakma gereği duyuyorum.. Eğer ki gebelikten kaynaklı birşeyse benim için büyük bir mucize demektir buDış kutusundan çıkarıldığında hangisi T hangisi C anlayamıyorum gerçekten diğer arkadaşında tam tersi mesela :) T koyu ise evet benimde öyle çıktı ve gebeyim regl günümde öğrendim T kopkoyu çıktı resminide attım zaten
Canım benim inşAllah gönlünce olur adetlerin yumurtlaman düzenli mi bu ay takip yapmış mıydın benimde T kopkoyu çıkmıştı bak hatta foto atayım günden güneCanım bende anlayamıyorum kutusuna bakıyorum koyu olan t çizgisi oluyor fakat şaşkınlık içerisinde olduğum için acaba yanlış mı baktım ki diye tekrar tekrar bakma gereği duyuyorum.. Eğer ki gebelikten kaynaklı birşeyse benim için büyük bir mucize demektir bu
En alttaki gebelik testimCanım bende anlayamıyorum kutusuna bakıyorum koyu olan t çizgisi oluyor fakat şaşkınlık içerisinde olduğum için acaba yanlış mı baktım ki diye tekrar tekrar bakma gereği duyuyorum.. Eğer ki gebelikten kaynaklı birşeyse benim için büyük bir mucize demektir bu