• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler acil bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünkü ovülasyon testim de böyle
Senin bikac gundr yaptığın halde hepnayni cnm bnce hamile olabilirsin daha yapma istersen ovulasyan adetini bekle gelmezse ondan sonra gebelik testi yaparsın çıkar zaten ama hamile olunca ovulasyan acayip koyu çıkıyor ben öyle ogrenmistim anında çıktı hemn simsiyah çizgi ins senin içinde hayırlısı olsun

Testim de bu sekilde.

Eklentiler

• 20200525_162510.webp
    20200525_162510.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
@Katibeeee Merhaba canım, bende tıpatıp seninle aynı şeyleri gördüm ovulasyonda hatta yumurtlama günlerimiz bile aynı. Hatta Mayıs grubuna atmıştım. 16 Mayıs'ta yumurtlama oldu 17 sinde siliklesti. İki gün daha yaptım çok siliklesince bıraktım. 22 sinde tekrar yapayım dedim. Yumurtlama günü kadar C den koyu değildi ama eşitti fakat sonraki günler 17 si gibiydi yani tamamen siliklesmedi. Ama daha koyu çıkmayınca ben ikinci yumurtlama diye düşünüp umitlenmek istemedim. 1 Haziran bat im. Burdaki mesajları okuyunca çok heyecanlandım şimdii

@Katibeeee Merhaba canım, bende tıpatıp seninle aynı şeyleri gördüm ovulasyonda hatta yumurtlama günlerimiz bile aynı. Hatta Mayıs grubuna atmıştım. 16 Mayıs'ta yumurtlama oldu 17 sinde siliklesti. İki gün daha yaptım çok siliklesince bıraktım. 22 sinde tekrar yapayım dedim. Yumurtlama günü kadar C den koyu değildi ama eşitti fakat sonraki günler 17 si gibiydi yani tamamen siliklesmedi. Ama daha koyu çıkmayınca ben ikinci yumurtlama diye düşünüp umitlenmek istemedim. 1 Haziran bat im. Burdaki mesajları okuyunca çok heyecanlandım şimdii
Hadi hayırlısı 1 Haziran eşimin doğum günü adetim 30 Mayıs

Evet 1.5 saat sıvı almıyorum 10 dakika sonra çekiyorum
Benim hiç ovülasyon testim adetime yakın koyulaşmazdı geçen aylarda bir kere öyle yakaladım 3 gün sürdü 4.gün gebelik testi yapacaktım ki hastalandım. Bir de tam pik gibi olması lazım sizinki tam iki çizgi eşit değil .5 gün de döllenme olsa da idrara lh artışının bu kadar çabuk yansıyacağını sanmıyorum.Umarım hamilesinizdir . Pko varsa böyle olabiliyor bu arada .

Bende bıgün temizlik yaptım koltukları falan çektim belim çok acıdı ovülasyon testim böyle çıktı bıgün Eki Görüntüle 2640301
Yok benimki bu kadar koyu çıkmadı dün bugün bi daha yapcam ovülasyon testi ve bi daha yapmcam karnım ağrıyo göğüslerim şiş adet olabilirim. Genelde adetten 5 gün önce falan hamilelik testinde öğreniyorlar ben yaptım hiç bi çizgi çıkmadı oyüzden yoruldum artık 😔

Bugün yumurtlamanın 12. Günü adete 2 kaldı ovülaston testim böyle

Eklentiler

• 71C4CAD0-0F16-4ABF-BEA0-D003969D9049.webp
    71C4CAD0-0F16-4ABF-BEA0-D003969D9049.webp
    111,1 KB · Görüntüleme: 44
Back