• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh testiyle gebelik anlaşılır mı

Ovülasyonunuzdan kaç gün sonra görmüştünüz?
Ben ovulasyonu adete kadar devam ettirmeye karar vermiştim acaba arada yumurtluyor muyum diye. Çatlamadan bir hafta sonra testler koyulaşmaya başlamıştı zaten 5- 6 gün kala da kanda öğrendim

Eki Görüntüle 3552388 Kızlar aylardır gebe kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor artık çok yorulduğum için ne ovülasyon takibi yapıyorum ne de gebelik testi alıyorum ancak bu ay kasıklarıma sürekli kramp giriyor ve göğüslerim adet öncesi şişkinliği gibi değilde acıyor resmen. Bugün sabah önceki zamanlardan kalma ovülasyon testlerinden birini uyguladım ve sonuç görseldeki gibi çıktı sizce umutlanmalı mıyım

Kesinlikle anlaşılır ben hamile kaldığımda bu başlığı çok gördüğüm için denemek ıstedım aynı testten vardı innovita pozitif verdi hep

Ben de kanda gebelik gördüm çok şükür 😍 doğruymuş test
Yaaa masallah Rabbjm bağışlasın sağlıkla ilerlesin insallah 🫶🏻 bende bana geleceği günü bekliyorum hala 2 sene oldu test yaptım bugün 6 gün var regle çıkmadı bende artık umutlanmaya küstüm tedavisiz olmayacak anlaşılan adeti bekliyorum tabi gelirle pcostan😔

Yaaa masallah Rabbjm bağışlasın sağlıkla ilerlesin insallah 🫶🏻 bende bana geleceği günü bekliyorum hala 2 sene oldu test yaptım bugün 6 gün var regle çıkmadı bende artık umutlanmaya küstüm tedavisiz olmayacak anlaşılan adeti bekliyorum tabi gelirle pcostan😔
Sağ olun amin inşallah 🥰 ben de denedim olmayacak diye çok düşündüm ama rabbim nasip etti siz de en kısa zamanda mutluluğa kavuşursunuz inşallah 🥰🙏

Kızlar merhaba benim üç gündür ovülasyonum pik gösteriyor adetime 5gün var dün kan verdim negatif çıktı. Kan verme sebebim de önce ovülasyon da koyu renk görüp sonra da erken gebelik testinde silik çizgi görmüş olmam. Ovülasyonum bugün hala pik ve sıvı alımına falan dikkat etmedim başına gelen var mı yani kanda sonradan değer yükselebilir mi ? yoksa şimdi mi yumurtluyorum. Ama adetim düzenlidir 28 günde bir adet oluyorum. Önceki ovülasyon takiplerimde de 14. günde hep yumurtlama gördüm. Başına gelen var mı. Resimlerini çektiğim bunlar var üç gündür bu şekilde çıkıyor

Eklentiler

• IMG_8519.webp
    IMG_8519.webp
    138 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_8530.webp
    IMG_8530.webp
    23 KB · Görüntüleme: 6
Back
X