- 29 Mayıs 2024
- 2.333
- 615
- 38
- 35
Markası artimedse güven olmaz ama bence sen artık kan ver bence var gibi kiZzz git artık kan ver aaaa meraktan catladikEki Görüntüle 3552431
Dayanamadım erken gebelik testi aldım sizce gebelik var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası artimedse güven olmaz ama bence sen artık kan ver bence var gibi kiZzz git artık kan ver aaaa meraktan catladikEki Görüntüle 3552431
Dayanamadım erken gebelik testi aldım sizce gebelik var mı
Test aldım ancak silik çizgi çıktıBende ovulasyonda görmüştüm inşallah gğzel haberdirnöbetçi eczane varsa bir test al bence
![]()
Doğru söylüyorsunuz böyle umutlanıyor insan en iyisi kan testi vermekEvet hamilelik gözüküyor zaten ovulasyon testiniz de bayağı koyu çıkmış adetiniz geçtiği halde. Bence kan verin testlerle uğraşmayın
Markası artimedse güven olmaz ama bence sen artık kan ver bence var gibi kiZzz git artık kan ver aaaa meraktan catladik![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruzDoğru söylüyorsunuz böyle umutlanıyor insan en iyisi kan testi vermek
Ben ovulasyonu adete kadar devam ettirmeye karar vermiştim acaba arada yumurtluyor muyum diye. Çatlamadan bir hafta sonra testler koyulaşmaya başlamıştı zaten 5- 6 gün kala da kanda öğrendimOvülasyonunuzdan kaç gün sonra görmüştünüz?
Eki Görüntüle 3552388 Kızlar aylardır gebe kalmak için uğraşıyorum fakat olmuyor artık çok yorulduğum için ne ovülasyon takibi yapıyorum ne de gebelik testi alıyorum ancak bu ay kasıklarıma sürekli kramp giriyor ve göğüslerim adet öncesi şişkinliği gibi değilde acıyor resmen. Bugün sabah önceki zamanlardan kalma ovülasyon testlerinden birini uyguladım ve sonuç görseldeki gibi çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Ben de kanda gebelik gördüm çok şükürKesinlikle anlaşılır ben hamile kaldığımda bu başlığı çok gördüğüm için denemek ıstedım aynı testten vardı innovita pozitif verdi hep
Hayırlı olsun belirtileri nelerdiBen de kanda gebelik gördüm çok şükürdoğruymuş test
Yaaa masallah Rabbjm bağışlasın sağlıkla ilerlesin insallahBen de kanda gebelik gördüm çok şükürdoğruymuş test
Çok bi belirtim yoktu aslında sadece göğüslerde normal adet şişkinliği değilde bi acı vardı gecikince şüphelenip öyle baktımHayırlı olsun belirtileri nelerdi![]()
Sağ olun amin inşallahYaaa masallah Rabbjm bağışlasın sağlıkla ilerlesin insallahbende bana geleceği günü bekliyorum hala 2 sene oldu test yaptım bugün 6 gün var regle çıkmadı bende artık umutlanmaya küstüm tedavisiz olmayacak anlaşılan adeti bekliyorum tabi gelirle pcostan
![]()
İnsallah kuzucummmSağ olun amin inşallahben de denedim olmayacak diye çok düşündüm ama rabbim nasip etti siz de en kısa zamanda mutluluğa kavuşursunuz inşallah
![]()
İnsallah kuzucummm![]()