Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakarmısınız lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın daha koyu olması lazım deme

Şu durumda evet daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı
Dediğim gibi markaya göre de değişiyor bazı markalarda daha silik çıkıyor pik olsa bile

Henüz çatlamamış canım sen devam et:)
Bi yazı okudum araştırmalara göre üreme için en etkili saat sabah 06:00'ymış bilgin olsun:)
Eşine yatmadan önce kahve içir yanında bitter yesin %80'lik olanlardan. Sonra gece uyku arasında 1 kaşıkda keçiboynuzu özü yedir
Sabah 6'da farkı gör

Canım dünden beri 3 tane yaptım üçüde aynı renk çıktı bu normal deme bi yanlışlık falan yoktur herld bide ben şuan bi ilaç kullanıom adet düzenleyici primolut-N bu kullandıqım hapın etkisiyle böyle çıkmıodur deme .. çok saoll canım tavsiyelerin için denicem

Bişey değil canım pik olduğu zaman hangi saatte yaparsan yap koyu çıkar zaten
Benim bu ay 3 gün boyunca pikti yani olabiliyo öyle bir anda silinmez zaten pik olunca yımırta hemen çatlamıyo çünkü:)
O kullandığın ilaç takviye sanırım
Lh artışı yapacağını zannetmiyorum sen yumurtlama dönemindesin yumurtan olgunlaştığı için pik oldu
Çatır çatır çatlar inşallah:)

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin dünden beri kafanı şişirdim hakkını helal et kafamdaki bütün soruların cevabını verdin

İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin dünden beri kafanı şişirdim hakkını helal et kafamdaki bütün soruların cevabını verdin

Amin helal olsun ne demek canım istediğin zaman sorabilirsin

Banada yardımcı olur musunuz
Temmuz 31 yumurtlama Ağustos 1 inde catlama günümü görüp değerlendirdik yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti bugün beyaz akıntım var ve ovulasyon tesi yaptım t çizgisi biraz koyulaşmaya başlamış tekrar mi yumurtlamak anlamına geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…