- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Üstteki sabah yaptıgım alttakide 10 dakka önce yaptıgım Eki Görüntüle 2671931
Daha devam pik olmamış canımAlttaki şimdi yaptıgım sabahki daha koyu sanki bekledikçe koyulaşıyo sabah yaptığım Eki Görüntüle 2671933
Yarın daha koyu olması lazım demeAlttaki bi tık daha açık ama yarında yap bakalım silikleşebilirde silikleşmeyebilirde
Pikler genelde 2 gün sürüyor benimki mesela bu ay 3 gün koyuydu markadan markaya da farkediyor
Tamam canımDaha devam pik olmamış canım
Yarın daha koyu olması lazım deme
Buqün yaptıqımda böyle çıktı canım☺Eki Görüntüle 2672100 Eki Görüntüle 2672101
Canım dünden beri 3 tane yaptım üçüde aynı renk çıktı bu normal deme bi yanlışlık falan yoktur herld bide ben şuan bi ilaç kullanıom adet düzenleyici primolut-N bu kullandıqım hapın etkisiyle böyle çıkmıodur deme .. çok saoll canım tavsiyelerin için denicemHenüz çatlamamış canım sen devam et:)
Bi yazı okudum araştırmalara göre üreme için en etkili saat sabah 06:00'ymış bilgin olsun:)
Eşine yatmadan önce kahve içir yanında bitter yesin %80'lik olanlardan. Sonra gece uyku arasında 1 kaşıkda keçiboynuzu özü yedir
Sabah 6'da farkı gör
Canım dünden beri 3 tane yaptım üçüde aynı renk çıktı bu normal deme bi yanlışlık falan yoktur herld bide ben şuan bi ilaç kullanıom adet düzenleyici primolut-N bu kullandıqım hapın etkisiyle böyle çıkmıodur deme .. çok saoll canım tavsiyelerin için denicem
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin dünden beri kafanı şişirdim hakkını helal et kafamdaki bütün soruların cevabını verdinBişey değil canım pik olduğu zaman hangi saatte yaparsan yap koyu çıkar zaten
Benim bu ay 3 gün boyunca pikti yani olabiliyo öyle bir anda silinmez zaten pik olunca yımırta hemen çatlamıyo çünkü:)
O kullandığın ilaç takviye sanırım
Lh artışı yapacağını zannetmiyorum sen yumurtlama dönemindesin yumurtan olgunlaştığı için pik oldu
Çatır çatır çatlar inşallah:)
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin dünden beri kafanı şişirdim hakkını helal et kafamdaki bütün soruların cevabını verdin❤
Amin helal olsun ne demek canım istediğin zaman sorabilirsin
GeceBuqün yaptıqımda böyle çıktı canım☺Eki Görüntüle 2672100 Eki Görüntüle 2672101
Bu akşam mı yapıyım testi canım.. yapınca daha koyu mu olması lazım açık mı yoksaWuhuu pik olmuş.
Gece ya da yarına çatlayabilir. Değerlendir kuzum ajşama da test yap
Gece
Çatlayabilir kuzum bence akşama açılır gibiBu akşam mı yapıyım testi canım.. yapınca daha koyu mu olması lazım açık mı yoksa☺
Çatlayabilir kuzum bence akşama açılır gibi
[/QUOT
Afedersinz ama bişey dicemçatlamadan önce mi olması lazım birlktelik çatlayınca mı
Şimdi tekrar yapsam mı bi test dahaBugünü kesin değerlendir. Çatlayınca da değerlendirnkuzum
Yap yap kuzum sıvı almadın dimiŞimdi tekrar yapsam mı bi test daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?