- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Canım yumurtlamayı değerlendirdiyden gebelik olunca da artış başlıyor. 2 yumurtlama da olabilir. Elinde testler varsa her gün aynı saatte yap bakalımBanada yardımcı olur musunuz
Temmuz 31 yumurtlama Ağustos 1 inde catlama günümü görüp değerlendirdik yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti bugün beyaz akıntım var ve ovulasyon tesi yaptım t çizgisi biraz koyulaşmaya başlamış tekrar mi yumurtlamak anlamına geliyor
1 tane kaldı elimde onuda yarın yapayım koyulaşma olcak mi bakarım . SaolunCanım yumurtlamayı değerlendirdiyden gebelik olunca da artış başlıyor. 2 yumurtlama da olabilir. Elinde testler varsa her gün aynı saatte yap bakalım
Az önce su içmiştimYap yap kuzum sıvı almadın dimi
Pardon ama bunu savunan kim ki burada. Benim 30 günde bir olan adetimde 18. Gün çatlama gördüm ben ovulasyon testi yapıyoruz ezbere gitmiyoruz ki arkadaş da test yapıyor zaten kafamıza göre yorum yapmıyoruzArkadaşlar ezbere bilgilerle gitmeyin lutfen..Ukalalik değil yanlış anlamayın ama forumda bir çoğu adetin 13-14 gün yumurtlama olur mantığında.Öyle birşey herkeste geçerli değil mesela ben adetim 28günde bir olmasına rağmen yumurtlamam 13-14 değil..
Sanılanın aksine iki adet ortası degil.İki kez gebe kaldım.
Reglimin ertesi gün ve iki gün sonrası ilişki ile hamile kaldım ben.Benim gibi bir çok kişi var forumda...Bu ezbere bilgiler yüzünden hamile kalamayanlar var.Bunun için tavsiyem regliniz biter bitmez başlayın.Lekelenmeyi saymayin adet bitmiş oluyor kanama bitince başlayın.
Çünkü adet zamanında yumurtanız büyüyor her gün 1-2mm ..genellikle adetin ortalarında 10 -12mm oluyor yani 4-5.gunlerde..
18-23mm arasi olduğunda catliyor.
Ya ovulasyon testi kullanın yada regl biter bitmez denemeye başlayın..
Farkındaysanız ovulasyon testi adına açılmış bi konu burda kimse ezbere bişey demio zaten daha önce bu testi kullanıp fikri olanlar bilgilerini paylaşıo siz konuyu yanlış anladınız galibaArkadaşlar ezbere bilgilerle gitmeyin lutfen..Ukalalik değil yanlış anlamayın ama forumda bir çoğu adetin 13-14 gün yumurtlama olur mantığında.Öyle birşey herkeste geçerli değil mesela ben adetim 28günde bir olmasına rağmen yumurtlamam 13-14 değil..
Sanılanın aksine iki adet ortası degil.İki kez gebe kaldım.
Reglimin ertesi gün ve iki gün sonrası ilişki ile hamile kaldım ben.Benim gibi bir çok kişi var forumda...Bu ezbere bilgiler yüzünden hamile kalamayanlar var.Bunun için tavsiyem regliniz biter bitmez başlayın.Lekelenmeyi saymayin adet bitmiş oluyor kanama bitince başlayın.
Çünkü adet zamanında yumurtanız büyüyor her gün 1-2mm ..genellikle adetin ortalarında 10 -12mm oluyor yani 4-5.gunlerde..
18-23mm arasi olduğunda catliyor.
Ya ovulasyon testi kullanın yada regl biter bitmez denemeye başlayın..
Kuzumm çatlamış mutlaka değerlendir. Hatta sabah da değerlendir sperm sorunu yoksa. Hadi tutar inşallah,,en alttakini az önce yaptım çatlamış mı yumurtamEki Görüntüle 2672334
en alttakini az önce yaptım çatlamış mı yumurtamEki Görüntüle 2672334
Yok kuzum Bnde kaçırdım diye üzülmüştüm saollKuzumm çatlamış mutlaka değerlendir. Hatta sabah da değerlendir sperm sorunu yoksa. Hadi tutar inşallah,,
İnşllah tutar canım Allah razı olsun söylediklernide yaptımSilikleşmiş canım bugünü ve yarını da değerlendir hayırlısıyla tutar inşallah
arada sabah tekrr yapıyım mı testi gerek kalmadı artık demeSilikleşmiş canım bugünü ve yarını da değerlendir hayırlısıyla tutar inşallah
Bu
arada sabah tekrr yapıyım mı testi gerek kalmadı artık deme
İnşllah tutar canım Allah razı olsun söylediklernide yaptımadete kadar çatlarım artk oldu mu olmadı mı diye☺
En zoruda beklemekTam silikleştiği için gerek yok daha yapmana bende silikleşince testi bırakıyorum ama sen yinede adete kadar 2 günde 1 devam et birlikteliğe
Sendende canım...ay sorma ya yumurtlamadan adete kadar zaman geçmek bilmiyo zaten sanki duruyor zaman bekle bekle dur
Canım ben az önce tekrr yaptım yine belirgin çıktı kafam karıştıSilikleşmiş canım bugünü ve yarını da değerlendir hayırlısıyla tutar inşallah
Tamam canımBu testi hiç beğenmedim kendisi silik C çizgisi bile silik yeterince net göstermiyo
Laboquick öneriyorum o çok net gösteriyo canım sen bugünü de değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?