• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakarmısınız lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada yardımcı olur musunuz
Temmuz 31 yumurtlama Ağustos 1 inde catlama günümü görüp değerlendirdik yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti bugün beyaz akıntım var ve ovulasyon tesi yaptım t çizgisi biraz koyulaşmaya başlamış tekrar mi yumurtlamak anlamına geliyor
Canım yumurtlamayı değerlendirdiyden gebelik olunca da artış başlıyor. 2 yumurtlama da olabilir. Elinde testler varsa her gün aynı saatte yap bakalım

Canım yumurtlamayı değerlendirdiyden gebelik olunca da artış başlıyor. 2 yumurtlama da olabilir. Elinde testler varsa her gün aynı saatte yap bakalım
1 tane kaldı elimde onuda yarın yapayım koyulaşma olcak mi bakarım . Saolun

Arkadaşlar ezbere bilgilerle gitmeyin lutfen..Ukalalik değil yanlış anlamayın ama forumda bir çoğu adetin 13-14 gün yumurtlama olur mantığında.Öyle birşey herkeste geçerli değil mesela ben adetim 28günde bir olmasına rağmen yumurtlamam 13-14 değil..
Sanılanın aksine iki adet ortası degil.İki kez gebe kaldım.
Reglimin ertesi gün ve iki gün sonrası ilişki ile hamile kaldım ben.Benim gibi bir çok kişi var forumda...Bu ezbere bilgiler yüzünden hamile kalamayanlar var.Bunun için tavsiyem regliniz biter bitmez başlayın.Lekelenmeyi saymayin adet bitmiş oluyor kanama bitince başlayın.
Çünkü adet zamanında yumurtanız büyüyor her gün 1-2mm ..genellikle adetin ortalarında 10 -12mm oluyor yani 4-5.gunlerde..
18-23mm arasi olduğunda catliyor.
Ya ovulasyon testi kullanın yada regl biter bitmez denemeye başlayın..

Arkadaşlar ezbere bilgilerle gitmeyin lutfen..Ukalalik değil yanlış anlamayın ama forumda bir çoğu adetin 13-14 gün yumurtlama olur mantığında.Öyle birşey herkeste geçerli değil mesela ben adetim 28günde bir olmasına rağmen yumurtlamam 13-14 değil..
Reglimin ertesi gün ve iki gün sonrası ilişki ile hamile kaldım ben.Benim gibi bir çok kişi var forumda...Bu ezbere bilgiler yüzünden hamile kalamayanlar var.Bunun için tavsiyem regliniz biter bitmez başlayın.Lekelenmeyi saymayin adet bitmiş oluyor kanama bitince başlayın.
Çünkü adet zamanında yumurtanız büyüyor her gün 1-2mm ..genellikle adetin ortalarında 10 -12mm oluyor yani 4-5.gunlerde..
Pardon ama bunu savunan kim ki burada. Benim 30 günde bir olan adetimde 18. Gün çatlama gördüm ben ovulasyon testi yapıyoruz ezbere gitmiyoruz ki arkadaş da test yapıyor zaten kafamıza göre yorum yapmıyoruz

Farkındaysanız ovulasyon testi adına açılmış bi konu burda kimse ezbere bişey demio zaten daha önce bu testi kullanıp fikri olanlar bilgilerini paylaşıo siz konuyu yanlış anladınız galiba 🙄

Pardon ama bunu savunan kim ki burada. Benim 30 günde bir olan adetimde 18. Gün çatlama gördüm ben ovulasyon testi yapıyoruz ezbere gitmiyoruz ki arkadaş da test yapıyor zaten kafamıza göre yorum yapmıyoruz
Şimdi yaptım bunu çok silik çıktı en alttaki yeni Yaptıqım 16F36F89-0BF5-4670-BE65-E2E6252724DF.webp31128C2D-AED7-4183-B3F6-663781044147.webp

Şu durumda evet daha koyu olmalı veya aynı koyulukta olmalı
Dediğim gibi markaya göre de değişiyor bazı markalarda daha silik çıkıyor pik olsa bile
en alttakini az önce yaptım çatlamış mı yumurtamA16F2C21-01FF-4AAE-9B14-F2C8FE25BFD3.webp

Eklentiler

• 9073C7F4-D892-4E9F-9A91-822005C09D3E.webp
    9073C7F4-D892-4E9F-9A91-822005C09D3E.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 24
Bu

arada sabah tekrr yapıyım mı testi gerek kalmadı artık deme

Tam silikleştiği için gerek yok daha yapmana bende silikleşince testi bırakıyorum ama sen yinede adete kadar 2 günde 1 devam et birlikteliğe

İnşllah tutar canım Allah razı olsun söylediklernide yaptım 😬🙈 adete kadar çatlarım artk oldu mu olmadı mı diye☺

Sendende canım...ay sorma ya yumurtlamadan adete kadar zaman geçmek bilmiyo zaten sanki duruyor zaman bekle bekle dur😒

Tam silikleştiği için gerek yok daha yapmana bende silikleşince testi bırakıyorum ama sen yinede adete kadar 2 günde 1 devam et birlikteliğe

Sendende canım...ay sorma ya yumurtlamadan adete kadar zaman geçmek bilmiyo zaten sanki duruyor zaman bekle bekle dur😒
En zoruda beklemek 😒

Back