Ben resmî eczacıma attım pozitif dedi bi qün ilişki olsun bi qün olmasın dedi kafam karıştıAdetiniz düzensizse erken başlamanız normal ,testte çizgi başlamış koyulaşmaya hiç belli olmuyor birdende pikleyebiliyor,hergün yapmaya devam et ayni saatlerde ,daha yumurtlama yok yani.
Tamamdır teşekkür ederimKoyulaşma var bence değerlendir erken olabilir yumurtlama ama devam et koyuluğu gör
Ewt aynıymışCanım aynı testten yapmıştım. Bugün akşam ya da yarın t çizgisi aynı böyle daha koyu çıkacak pik diyorlar sonra da silikkeşecek ertesi günü ya da diğer gün silikleşebilir. Benim pikten 1 gün sonra silikleşti. Bu 3 günü değerlendir. Rabbim nasip eder inşallah
Yok daha pik olacak. 4 saate bir test yapsana sıvı alımına dikkat ederek sanırım 2 güne çatlar. Sen deneme yap yine tabiEwt aynıymışama senin ki benimkinden daha koyu canım kesin yumurtlamam mı buqün sizce ilk deneyimim daha önce yapmadım bilgi verirmsnz ☺
Merhaba son adet tarihimin başlangıcı 28 Temmuz 3 Ağustosa kadar sürdü 2 3 gün normal kanama oldu sonrası lekelenmeydi buqün ilk kez ovulasyon testine başladım normald 12. Gün başlanıyomuş eczane öyle demişti buqün 10. Günüm dayanamayıp yaptım şimdi bu şekilde çıktı yumurtlama günüm mü sizce ? Bu arada adetim düzensiz 40 gün gelmediqi zamanlar olduEki Görüntüle 2671740 Eki Görüntüle 2671741
İlk adrarla yapmadım o fark edio mu bilmiom bide yarım bardak su içmiştim sadece 10 dakka sonra testi yapmıştımYok daha pik olacak. 4 saate bir test yapsana sıvı alımına dikkat ederek sanırım 2 güne çatlar. Sen deneme yap yine tabi
İlk idrarla olmayacak. Saat 10.00 ve 20.00 arası uygun diyorlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı bitecek. Diyelim yarım bardak su içtin saat 10.00 da başka içmeyip 12 12.30 gibi test yqpcqn canımİlk adrarla yapmadım o fark edio mu bilmiom bide yarım bardak su içmiştim sadece 10 dakka sonra testi yapmıştım
Yaaa canım rabbim yüzümüze Gülsün inşallahBacım ben bu konuda master yaptım
14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Testinin C çizgisi de silikmiş yani tam olarak net değil laboquick olsaydı daha iyi olurdu
Sen yakından daha iyi görürsün T çizgisi C ile aynı koyulukta veya C'den daha koyu olmalı
Eğer bu şekilde gördüysen yumurtan 3 gün içersinde çatlayacak muhtemelen
Eşinde bi problem yoksa bugünle beraber 3 gün boyunca hatta 4 gün boyunca üstüste değerlendir. Testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme ve testi yaptıktan sonraki 10.dakikada resmini çek çünkü bekleyince silikleşiyor
Akşam tekrar yapmama gerek var mı canım pekiİlk idrarla olmayacak. Saat 10.00 ve 20.00 arası uygun diyorlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımı bitecek. Diyelim yarım bardak su içtin saat 10.00 da başka içmeyip 12 12.30 gibi test yqpcqn canım
Bence yap. Daha koyulaşacak diye düşünüyorumAkşam tekrar yapmama gerek var mı canım peki
Yaaa canım rabbim yüzümüze Gülsün inşallahcanım ben testi yapmadan 10 dakka önce su içmiştim yarım bardak kadar bilmiodum içmemem gerektiqini bide benim test kaldıkça koyulaştı silinmedi
Tamam atarım sonucu 6 gibiBence yap. Daha koyulaşacak diye düşünüyorum
Az önce içtim yine su 2 saat snra tekrarlıyım canmSen bugün tekrar test yap bence canım 2 saat sıvı alma ancak en doğru sonuç öyle çıkar
Üstteki sabah yaptıgım alttakide 10 dakka önce yaptıgımBacım ben bu konuda master yaptım
14 aydır ovulasyon testi kullanıyorum
Testinin C çizgisi de silikmiş yani tam olarak net değil laboquick olsaydı daha iyi olurdu
Sen yakından daha iyi görürsün T çizgisi C ile aynı koyulukta veya C'den daha koyu olmalı
Eğer bu şekilde gördüysen yumurtan 3 gün içersinde çatlayacak muhtemelen
Eşinde bi problem yoksa bugünle beraber 3 gün boyunca hatta 4 gün boyunca üstüste değerlendir. Testi yapmadan önce en az 2 saat bişey yiyip içme ve testi yaptıktan sonraki 10.dakikada resmini çek çünkü bekleyince silikleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?