Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım :KK19: çok iyi olur hadi devamı uğurlu gelsin. eşin de eminim hemen gider ikiletmez. belki her gün ilişki değil de yumurtanın grubuna göre önerir iyi olur :) psikolojik olarak da iyi geleceğine inanıyorum. mesela sebepsiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptıracak çiftler tedavi olacağım nasılsa diye düşünüp rahatlıyormuş ve tedavi öncesi bebek haberi geliyormuş. banu çiftçiden dinlemiştim:)
Bugün sabah aynen buna benzer bi haber aldım bende garip bi tevafuk oldu=)
Bes senedir bebeği olmayan bi arkadasım sebepsiz infertileden dolayı, gecen ay tüp bebek tedavisi için kan vermeye gittiğinde gebe olduğunu öğrenmiş =))
Dediğin gibi en önemlisi psikolojik olarak iyi gelicek bana eminim 😊

Bugün sabah aynen buna benzer bi haber aldım bende garip bi tevafuk oldu=)
Bes senedir bebeği olmayan bi arkadasım sebepsiz infertileden dolayı, gecen ay tüp bebek tedavisi için kan vermeye gittiğinde gebe olduğunu öğrenmiş =))
Dediğin gibi en önemlisi psikolojik olarak iyi gelicek bana eminim 😊
gerçekten öyle güzel denk gelmiş:) yani kafaya takmamak elde değil de murphy kuralı işte, üstüne düşmeyince oluyor garip evren kuralları :)

Yaa acıklayıcı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. O zaman sadece çatlama günü birliktelik bir gün bosluk ve yine birliktelik önerdi desenize. Benim baya kafam karıstı da burada okuduklarımdan pik öncesi, pik, catlama ve sonrasını da arka arkaya 4 gün değerlendirin diyor herkes. Nasıl ne yapmam gerektiğini şaşırdım acıkcası biraz 🙈 hani pik mi önemli, öncesi mi, çatlama mı o yüzden özellikle sormak istedim 🌸
Canım eşinde doktora gitsin bir sperm durumu için benim eşimde sperm sıkıntısı var ve gün aşırı öneriyor doktor yumurtlama zamanında bir de her ay yumurtlama olmuyor zaten ovülasyon testinden de anlarsın. Ben 1 senedir yapıyorum ve ilk defa Aralık ayında o kırmızı çizgileri gördüm doktora gittiğimde yumurtaların güzel büyümüş demişti. Onun için yumurta takibi önemli büyüyor mu geçmi çatlıyor falan bir sürü sey var umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. 🙂

Günaydınnn kızlarrr
Doktorumla konustum yumurta takibi için ne zaman geliyim reglimin ikinci günü bugün dedim
Regliyken gelmene gerek yok yapılması gerekem tahlilleri yapmıstık zaten problem yoktu dedi
Regli bitince gidicem, yumurtlama zamanına kadar aralıklarla takip edicek
Sağlıklı yumurta olusuyo mu yeterince büyüme oluyo mu bu ay takip ederiz sıkıntı görürsek bi dahaki ay ilaç takviyesiyle birlikte takip ederiz dedi
Bide su bikaç gün içinde eşimede bi tahlil verdirebilirsem bakalım =)
Süper canım aynı benim durum inşallah bu ay güzel haberler gelecek 🥰🙏

Canım eşinde doktora gitsin bir sperm durumu için benim eşimde sperm sıkıntısı var ve gün aşırı öneriyor doktor yumurtlama zamanında bir de her ay yumurtlama olmuyor zaten ovülasyon testinden de anlarsın. Ben 1 senedir yapıyorum ve ilk defa Aralık ayında o kırmızı çizgileri gördüm doktora gittiğimde yumurtaların güzel büyümüş demişti. Onun için yumurta takibi önemli büyüyor mu geçmi çatlıyor falan bir sürü sey var umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. 🙂
Çok sağolun yönlendirmeniz için. Aynen sperm durumunu bilmiyoruz tabii dediğiniz gibi kontrol etmekte fayda var. Peki dr nasıl yönlendiriyor o durumda? Hangi günler birlikte olmayı hangi günler bosluk bırakmayı tavsiye ediyor? Sürekli arastırma halinde her seyi öğrenmeye calısıyoruz ne yapalım 🙈
Umarım en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize 🙏🤍

J joynss A Aylinli hanımlar hayırlı olsun sağlıcakla kavuşın bebeklerinize inşallah 🤲🏻 Allahım iateyen herkese nasip etsin bende ilk defa ovülasyon takibi yapıyorum buraya da attım bir kaç yere saolsunlar yqrdımcı olmaya çalıştılar sonra instagramda birebeningünlüğü diye bir sayfa var orayada attayım dedim bana pik olmadığını ve devam etmemi söyledi sizde bi bakarmısınız hala devam ediyprum bu arada daha öncekiler gibi koyu değil şuan adetimede 8 gün var daha olurmu biliyorum 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210101_134953.jpg
    IMG_20210101_134953.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 26
J joynss A Aylinli hanımlar hayırlı olsun sağlıcakla kavuşın bebeklerinize inşallah 🤲🏻 Allahım iateyen herkese nasip etsin bende ilk defa ovülasyon takibi yapıyorum buraya da attım bir kaç yere saolsunlar yqrdımcı olmaya çalıştılar sonra instagramda birebeningünlüğü diye bir sayfa var orayada attayım dedim bana pik olmadığını ve devam etmemi söyledi sizde bi bakarmısınız hala devam ediyprum bu arada daha öncekiler gibi koyu değil şuan adetimede 8 gün var daha olurmu biliyorum 🤷🏻‍♀️
Merhabalar cok Tesekkurler darisi en kisa zamanda isteyen herkesin basina 🙏🏼 Bana 15. Gun olmus gibi geldi. Ertesi gun siliklesmis miyd? Hani ben o sekilde emin olabiliyordum kendimde. Bir de idrarinizi 1-2 saat tutarak yapiyorsunuz degil mi?

Merhabalar cok Tesekkurler darisi en kisa zamanda isteyen herkesin basina 🙏🏼 Bana 15. Gun olmus gibi geldi. Ertesi gun siliklesmis miyd? Hani ben o sekilde emin olabiliyordum kendimde. Bir de idrarinizi 1-2 saat tutarak yapiyorsunuz degil mi?
Aynen 2 saat sıvı alımını kesip yaptım saat 2 de genellikle. Ben hepsini atayım istersen en sonuncusunu bugün yaptım daha çıkacağını zannetmiyorum acaba olmadımı yumurtlama 🥴 ama ayın 15inde akıntım oldu fazlasıyla ve ben genellikle öyle hissederdim yumurtlamanın olduğunu

Eklentiler

• IMG_20210106_205445.jpg
    IMG_20210106_205445.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 24
Aynen 2 saat sıvı alımını kesip yaptım saat 2 de genellikle. Ben hepsini atayım istersen en sonuncusunu bugün yaptım daha çıkacağını zannetmiyorum acaba olmadımı yumurtlama 🥴 ama ayın 15inde akıntım oldu fazlasıyla ve ben genellikle öyle hissederdim yumurtlamanın olduğunu
Bence 15. Gunde olmus, 13. Gunde de koyu gerci ama 13-15 arasinda oldugunu dusundurttu bana. Akinti tabi yumurtlama belirtisi. Umarim degerlendirebilmissinizdir o gunleri ☺️

X