Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninki benden yüksek tatlım o yüzden daha erken gösterecektir 1500 ün üstü gözüküyor diye biliyorum zaten 😊
eh burun burunayız canım :) inşallah benim de artış sürmüştür bakalım.
1-2 gündür göğüslerim baya fark etti normalde çok büyük değillerdir :dondurma:sertleşip büyüdüler.
İnşAllah🤲🏻sizde güzel haberlerinizle gelirsiniz inşallah değerleriniz çok iyi 🥳
çok teşekkür ederim birbirimize güzel haberler verelim hep :)

1-2 gündür göğüslerim baya fark etti normalde çok büyük değillerdir :dondurma:sertleşip büyüdüler.

İnşAllah :KK16: bu arada göğüs belirtisini ben her ay yaşıyorum o yüzden hamilelikmi anlayamıyorum yada hamile olsam nasıl anlarım bilemiyorum

Aynı durumu bende yaşıyorum canım çok hassas durumda büyüsün büyüsün iyidir diyorum😂😂

İnşAllah :KK16: bu arada göğüs belirtisini ben her ay yaşıyorum o yüzden hamilelikmi anlayamıyorum yada hamile olsam nasıl anlarım bilemiyorum
yani bendeki şişlik daha farklı boyutta oldu. regl olmadan önce yine göğüslerim şişer ama tam adet olmadan önce şişi iner.
bir de çok fazla aynı adet olacakmış gibi bel, kasık ve bacak sızlamam vardı.
herkesin farklı farklı ama belirtisi.
Aynı durumu bende yaşıyorum canım çok hassas durumda büyüsün büyüsün iyidir diyorum😂😂
bence de iyidir :KK70:

Çok sağolun yönlendirmeniz için. Aynen sperm durumunu bilmiyoruz tabii dediğiniz gibi kontrol etmekte fayda var. Peki dr nasıl yönlendiriyor o durumda? Hangi günler birlikte olmayı hangi günler bosluk bırakmayı tavsiye ediyor? Sürekli arastırma halinde her seyi öğrenmeye calısıyoruz ne yapalım 🙈
Umarım en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz birbirimize 🙏🤍
Bizim durumumuz için doktor çatlatma dan sonraki 36 saat diyor birde benim yumurtalarım az ve küçükmüş 2 buçuk aydır vitamin takviyesi alıyorum sanırım onun etkisi ile büyüdü yumurtalarım zaten ovulasyon dan anlamıştım. Zaten çatlama sırasında ve öncesinde agrın olur yumurtam çatladıgında da akıntın artar. Ama dediğim gibi doktora gitmekte fayda var dahiliye bile çünkü kan değerlerin falan önemli şeyler eğer hiç bir sıkıntınız yoksada rahat bir aydan sonra güzel sonuçlarınız gelir inşşlh

Aynen 2 saat sıvı alımını kesip yaptım saat 2 de genellikle. Ben hepsini atayım istersen en sonuncusunu bugün yaptım daha çıkacağını zannetmiyorum acaba olmadımı yumurtlama 🥴 ama ayın 15inde akıntım oldu fazlasıyla ve ben genellikle öyle hissederdim yumurtlamanın olduğunu
Bencede 15 i canım bende takip ediyorum o sayfayı oradakilerin o kadar iyi kırmızı çıkıyor ki herkesin öyle çıkmaya biliyor. Zaten seninde dediğin gibi akıntı ve vücut sıcaklıgından anlarsın yumurtladıgını adet dönemi ile birlikte her sabah yataktan kalkmadan vucüt ısını ölç çatlama da 0,5 artıyor canım

Kızlaarrr selam. Şehir dısındaydım hafta sonu o yuzden buralarla cok ılgılenemedım ama her mesajınızı okudum :KK51:

A Aylinli J joynss degerlerınız harıka artmıs kızlar , dıkkat edın kendınıze cok ınsallah darısı basımıza dıyelım :KK24:

ben de bat 2 ocaktı. Tam o gun regl oldum :KK70:ılk defa denedık bu ay, ama ovulasyon falan yapmamıstım, kendım takıp ettım yumurtlamamı akıntılarıma vs lerıme gore, demekkı yanlıs mı hıssettım , tutmadı mı anlamadım. :110: ovulasyon testı sıparıs verdım reglım bıtsın onu yapacagım bu ay nokta atısı yapabılmek ıcın

sen de üzülme... M-Mavera2048 M-Mavera2048 cok gecmıs olsun kayınpederın ıcın cok uzuldum ama, ınsallah duzelır allahtan umıt kesılmez :KK200:

ocak ayında yumurtlamalarımızı takıp edıp bırbırımıze destek olalım ıstersenız :anneadayı: belki stresimizi de azaltmamıza yardımcı oluruz Zeze1919 Zeze1919 M-Mavera2048 M-Mavera2048 kızlar da bize tecrubelerını aktarırlar vs..
Tabiki canım ben tekrardan başlıycam ovülasyon testine ocak ayı için inşşlh güzrl sonuçlar alırız. Zor bir süreç çünkü bir birimize burda destek olalım ben bu ay M-Mavera2048 M-Mavera2048 den çok umutluyum Aylin ve joynss için geçen ay kesin bu kızlar hamile diye geçirmiştim içinden 😀inşşlh bu aylarda da biz yazarız

Tabiki canım ben tekrardan başlıycam ovülasyon testine ocak ayı için inşşlh güzrl sonuçlar alırız. Zor bir süreç çünkü bir birimize burda destek olalım ben bu ay M-Mavera2048 M-Mavera2048 den çok umutluyum Aylin ve joynss için geçen ay kesin bu kızlar hamile diye geçirmiştim içinden 😀inşşlh bu aylarda da biz yazarız
İnşAllah canım hepinizin güzel haberini bekliyorum dualarım sizinle 🙏🙏🥰

İnşAllah canım hepinizin güzel haberini bekliyorum dualarım sizinle 🙏🙏🥰
Aminn inşşlh ya 2 buçuk senedir evliyim bir yıl eşimin tayin yerinden dolayı ayrı kaldık bir buçuk senedir de çocuk için ugraşıyoruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş canım duaların bizimle olsun burdaki tüm isteyenlerin tez zamanda güzel haberlerini duymayı gerçekten çok istiyorum 🙏🥰

şaşırdım bunu duyduğuma bu ay çok umutsuzdum ama malum olması güzelmiş :KK19: inşallah bu ayda sizlerden gelsin de burada birlikte olalım yine birlikte tecrübe edelim :dua:

Aynen canim insallah 😍😍

Aminn inşşlh ya 2 buçuk senedir evliyim bir yıl eşimin tayin yerinden dolayı ayrı kaldık bir buçuk senedir de çocuk için ugraşıyoruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş canım duaların bizimle olsun burdaki tüm isteyenlerin tez zamanda güzel haberlerini duymayı gerçekten çok istiyorum 🙏🥰
İnşAllah canımm güzel haberlerinizi almak nasip olsun bu ay 🙏 🥰

Bencede 15 i canım bende takip ediyorum o sayfayı oradakilerin o kadar iyi kırmızı çıkıyor ki herkesin öyle çıkmaya biliyor. Zaten seninde dediğin gibi akıntı ve vücut sıcaklıgından anlarsın yumurtladıgını adet dönemi ile birlikte her sabah yataktan kalkmadan vucüt ısını ölç çatlama da 0,5 artıyor canım
Evet canım aynen öyle acaba diyorum testen mi fark ediyor birde yumurtlama masajı var o sayfada gördün mü bilmiyorum eğer bu ay mutlu haberi almaz isem o masajı deneyeceğim sanada öneririm faydasını gören çok var 🦋

yani bendeki şişlik daha farklı boyutta oldu. regl olmadan önce yine göğüslerim şişer ama tam adet olmadan önce şişi iner.
bir de çok fazla aynı adet olacakmış gibi bel, kasık ve bacak sızlamam vardı.
herkesin farklı farklı ama belirtisi.

bence de iyidir :KK70:
Evet doğru 1 gün önceden iniyor şişliği ve acısıda gitmiş oluyor. Dediğiniz gibi herkesin belirtisi farklı oluyor kimi bayılıyor hastaneye gidip öğreniyor kimide adet belirtisi yaşayıp adet olmayı beklerken öğreniyor 🐣🐣 Rabbim istryen herkesr hayırlı evlat nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin bizden 🤲🏻🌺

Evet doğru 1 gün önceden iniyor şişliği ve acısıda gitmiş oluyor. Dediğiniz gibi herkesin belirtisi farklı oluyor kimi bayılıyor hastaneye gidip öğreniyor kimide adet belirtisi yaşayıp adet olmayı beklerken öğreniyor 🐣🐣 Rabbim istryen herkesr hayırlı evlat nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin bizden 🤲🏻🌺
Amin inşallah gönülden diliyorum bu forumu özellikle bebek isteyerek okuyup hiç olmayacak gibi düşünen biri olarak. tabi hayat bu ne olacağı belli olmaz, önemli olan sonu iyi olsun. :dua:

Evet canım aynen öyle acaba diyorum testen mi fark ediyor birde yumurtlama masajı var o sayfada gördün mü bilmiyorum eğer bu ay mutlu haberi almaz isem o masajı deneyeceğim sanada öneririm faydasını gören çok var 🦋

Yumurta masajını akşam falan otururken yapıyorum hem diyorum bedenime sinyal gitsin belki bir işe yarar diye herşeyi deniyorum 😀Valaha deneme testi gibi oldu vücudum 😀

Yumurta masajını akşam falan otururken yapıyorum hem diyorum bedenime sinyal gitsin belki bir işe yarar diye herşeyi deniyorum 😀Valaha deneme testi gibi oldu vücudum 😀
Hic duymamistim bunu 😁 ben de esime bi ara keciboynuzu suyu kaynatiyordum kendi tembelligimden biraz aksadi ama iyi geliyor diyorlar.

Kızlar benimde testlerime bakar mısınız? Pik olmuş mu sizce

Eklentiler

• 1804CA00-BFEE-4FD2-A8D1-FD50C1645A14.jpeg
    1804CA00-BFEE-4FD2-A8D1-FD50C1645A14.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 21
X