Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada basladı benim reglim sanırımm, geliyo hafif pembe pembe yarın tam açılır muhtemelen

Saolll kuzuuu
Bu ay regl olunca bi yumurta takibi yaptırmayı deneyelim diyorum A Aylinli gibi bizde=)
Bakarsın bizede vesile olur=)
Canım benimm kesinlikle yumurta kontrolü çok iyi olur en azından yumurta sağlıklı mı onu görmüş olursun gününü doktor ile ayarlarsın ve de lütfen şu ilaca sabah akşam düzenli kullan olur mu

İnşallah canımm en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alıcaz

Canım benimm kesinlikle yumurta kontrolü çok iyi olur en azından yumurta sağlıklı mı onu görmüş olursun gününü doktor ile ayarlarsın ve de lütfen şu ilaca sabah akşam düzenli kullan olur mu
Gidicem gidicem kuzu bu ay onu denicem mutlaka
Kullanıyoruk merak etme
İnsallah yumurtlama zamanınıda doktorla tam denk getirirsek bi dahaki ay bende katılırım size

bu son reglin olsun :) bi 9 ay falan ara ver yeter kaç senedir
=)) en istediğim sey =)
Evlenmeden önce hep sey derdim bi evlenimm 9 ayda bir hamile kalıcamm sırf regl olmamak için=)
Ağrılı ve zor atlatıyorum malesef, regli migreni zaten başımın belası=)
Umarım bu ay son olur

hahahah alemsin bebiş doğar doğmaz diğeri gelir aman dikkatli dilek dileyelim

A Aylinli merhaba, sanırım hamilesiniz çok tebrik ederim öncelikle sağlıkla, sıhhatle kucagınıza almak nasip olsun dilerim. Bende aranıza yeni katıldım sayılır bi kaç aydır Ovulasyon takibi yapıyordum ama yakalayamıyordum hic bu ay ilk defa yakaladım. Buradan öğrene öğrene bilgileniyorum. Siz yumurtlama takibini nasıl yaptınız ve ne zamanları değerlendirdiniz bizi bilgilendirebilir misiniz? Kaçırmışsam da affedin lütfen

Merhaba canım ben 2 ay ovülasyon testi yaptım ilk ay yumurtlama göremedim 2. Ay gördüm ama tutmadı daha sonra doktora kan değeri için gittiğim de hafif polikistik var ilaçsız yumurta takibi yapalım olmazsa önümüzdeki ay ilaç verelim dedi ve sadece inofolic combi kullanmamı önerdi kiii kesinlikle tavsiye ediyorum. Reglinin 3. Günü ilaca başlamış oldum ve 13. Gün yumurtam çatlamış oldu. Perşembe doktora gitmiştim cuma cumartesi ilişki olmasın pazar ve salı günü olsun dedi ve pazar günü çatlama günümdü. O yüzden ilacı ve yumurta kontrolünü öneririm ben umarım açıklayıcı olmuştur eksik kaldığım birşey olursa sor yine seve seve yardımcı olurum en kısa zamanda güzel haberini alırız inşallah

Yaa acıklayıcı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. O zaman sadece çatlama günü birliktelik bir gün bosluk ve yine birliktelik önerdi desenize. Benim baya kafam karıstı da burada okuduklarımdan pik öncesi, pik, catlama ve sonrasını da arka arkaya 4 gün değerlendirin diyor herkes. Nasıl ne yapmam gerektiğini şaşırdım acıkcası biraz hani pik mi önemli, öncesi mi, çatlama mı o yüzden özellikle sormak istedim

Canım bizim sperm durumunu bilmediği için de özellikle o güne ilişki önermiş olabilir ama bence mutlaka doktor kontrolü daha sağlıklı oluyor

Canım bizim sperm durumunu bilmediği için de özellikle o güne ilişki önermiş olabilir ama bence mutlaka doktor kontrolü daha sağlıklı oluyor
Ah bizde bilmiyoruz ki herkes ne derse yapalım kaçırmayalım diye 3 ay denedikten sonra dr a gittik biz de annelerimiz ovülasyon testimi yaptı dedi bana doktorum 10. Gün ile 20. Güne kadar gün aşırı birlikte olun yeter dedi ahaha

Aynen canim. Bu ay bi takip edeyim bakalim nasil olacak. Reglim biter 1 2 gune max.
İnşallah canımm en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alıcaz

Insallah biz de verecegiz guzel haberler. Onumuzdeki aylarda

Günaydınnn kızlarrr
Doktorumla konustum yumurta takibi için ne zaman geliyim reglimin ikinci günü bugün dedim
Regliyken gelmene gerek yok yapılması gerekem tahlilleri yapmıstık zaten problem yoktu dedi
Regli bitince gidicem, yumurtlama zamanına kadar aralıklarla takip edicek
Sağlıklı yumurta olusuyo mu yeterince büyüme oluyo mu bu ay takip ederiz sıkıntı görürsek bi dahaki ay ilaç takviyesiyle birlikte takip ederiz dedi
Bide su bikaç gün içinde eşimede bi tahlil verdirebilirsem bakalım =)

günaydın canım çok iyi olur hadi devamı uğurlu gelsin. eşin de eminim hemen gider ikiletmez. belki her gün ilişki değil de yumurtanın grubuna göre önerir iyi olur :) psikolojik olarak da iyi geleceğine inanıyorum. mesela sebepsiz infertilite sebebiyle tüp bebek yaptıracak çiftler tedavi olacağım nasılsa diye düşünüp rahatlıyormuş ve tedavi öncesi bebek haberi geliyormuş. banu çiftçiden dinlemiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…