Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok güzel artmış canım böyle devam etsin verdim ben de 1 saat önce kan 3-4 gibi çıkacak yine bakalım umarım iyi gelir.
İnşallah canımm çarşamba belli olacak bakalım artış doktor ile görüştüm artış oranına göre muayene günü ayarlayalım dedi. Bekliyorum güzel haberini

çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun değildir. kolay gelsin çok :/
eğer bize güzel bi sürpriz yapmazsa bence bu ay bi ovulasyon takibi yapsan, checkupdan geçseniz çok iyi olur gibi geliyor. hem kafalar da rahatlar, kafa rahatlığı da güzel

Valla kuzu kayınpederim kanser malesef
Hatta cocukta bu kadar ısrarcı olmamızın sebeplerinden biride buydu
Hastalık onu çokk düşürmeden bi torun
Tek erkek çocuk benim eşim
Ama bu aralar eğey arttı şikayetleri, sanırım sona yaklaşıyoruz hastalıkta
Dünde eşim bana şöyle bi teklifle geldi
Babam kötü olmaya basladı, kabul edersen tüp bebek mi denesek diyor bana
Bi yandan hiç istemiyorum bi yandan çok üzülüyo, bu kadar üzüntüyle stresle zaten normal yoldan olması zor diyorum bu aralar
Kafam bugün biraz iyi değil anlıcanız

çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
bizim böyle devam etseydi eşimin sonuçlarına göre aslında aşılama falan ben denemeyi düşünüyordum.
doktor gerçi kızdı o kadar hormon yüklemeye gerek yok diye. ancak bebek süreci insanı çok yıpratıyor. o yüzden bana bu fikir çok mantıksız gelmedi, en azından bu konuda uzman bir doktordan görüş alabilirsiniz. ikinizin de tahlillerine göre ya der ki sizin zaten olur, ya da yapalım der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…