Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun canımmm hormonlardandır diye düşünüyorum ben benimde regli olacak gibi ağrım var umarım olmaz öyle bişey 😑
Umarim oyledir icimde bir hararet var gibi. Muhtemelen senin de adet günün geçince bu ağrılar hafifleyecek en azından bende öyle oldu.

Umarim oyledir icimde bir hararet var gibi. Muhtemelen senin de adet günün geçince bu ağrılar hafifleyecek en azından bende öyle oldu.
İnşallah canım yaa korkuyorum valla yatıyorum öylece 🙄 gebeliğin ilk zamanı grip yaşayan çok kişi varmış canım hormon etkisi ile vücut alışmaya çalışıyor diyorlar

İnşallah canım yaa korkuyorum valla yatıyorum öylece 🙄 gebeliğin ilk zamanı grip yaşayan çok kişi varmış canım hormon etkisi ile vücut alışmaya çalışıyor diyorlar
Hadi ya :/ merak etme bişey olmaz inşallah benim de bacaklar belim sızlayıp duruyordu sonradan geçti. Muhtemelen senin de öyle olacak, tabi ki dinlenmekte fayda var.
Şimdi bir de su gibi akıntı oluyor.

Hadi ya :/ merak etme bişey olmaz inşallah benim de bacaklar belim sızlayıp duruyordu sonradan geçti. Muhtemelen senin de öyle olacak, tabi ki dinlenmekte fayda var.
Şimdi bir de su gibi akıntı oluyor.
Evet canım akıntım benimde fazla korkuyorum sürekli lavaboya gidiyorum bişey geldi mi diye çok şükür hiç leke felan yok ah bi yarın olsaydıı

Dikkat edin kuzular=) ayaklarınızı sıcak tutunnn üşütmeyinn hiç =)
Yarın insallahh güzel sonuçlar alıcaksınızzz😘

Kızlarr bişey sorcam ya, siz gebeliğinisi öğrendikten sonra hiç birliktelik yasadınız mı 🤭
Yada yumurtlamadan sonra
Ya ben bikaç gün duruyorum ama eşimde üç günden sonra pek durmuyo😳
Bugün yine izin vermek zorunda kaldım ama içimde de kuşku oluyo böyle
Yarın acaba sorar mısınız doktora rica etsem, herhangi bi zararı varmıymıs en azından önümüzdeki zamanları doğru değerlendirim bari

Kızlarr bişey sorcam ya, siz gebeliğinisi öğrendikten sonra hiç birliktelik yasadınız mı 🤭
Yada yumurtlamadan sonra
Yarın acaba sorar mısınız doktora rica etsem, herhangi bi zararı varmıymıs en azından önümüzdeki zamanları doğru değerlendirim bari
Canım ben öğrendikten sonra yaşamadım ve kalp atışını duyana kadar yaşamak istemiyorum psikolojik olarak içime sinmedi 😂 ben yarın sağlık ocağına gideceğim canım perşembe ya da cuma doktora gideceğim ama sorarım mutlaka 😊

Canım ben öğrendikten sonra yaşamadım ve kalp atışını duyana kadar yaşamak istemiyorum psikolojik olarak içime sinmedi 😂 ben yarın sağlık ocağına gideceğim canım perşembe ya da cuma doktora gideceğim ama sorarım mutlaka 😊
Muhtemelen bende öyle olurum kuzu hatta yüzde doksan🤭 suan bişey belli değil diye biraz esnek davrandım sanırım =)
Ama yinede içime bi kuşku düşmüyo değil, ya tutunmaya çalısıyosada bizim yüzümüzden bi aksilik olursa diye=)
Eşimede test yaptım bu ayda yok diince oda tabi durur mu ne olsa yok diye 😁

Çok sevinirim sorarsan =) bilmeden olmus işi bozmayımda bide🤭

Muhtemelen bende öyle olurum kuzu hatta yüzde doksan🤭 suan bişey belli değil diye biraz esnek davrandım sanırım =)
Ama yinede içime bi kuşku düşmüyo değil, ya tutunmaya çalısıyosada bizim yüzümüzden bi aksilik olursa diye=)
Eşimede test yaptım bu ayda yok diince oda tabi durur mu ne olsa yok diye 😁

Çok sevinirim sorarsan =) bilmeden olmus işi bozmayımda bide🤭
Yok canım öğrenmeden önce bende yaşadım öğrenince kestim önünü 😂 o yüzden onu takma kafana ama soracağım mutlaka bana kalsa 9 ay uzak dururum da işte gel de anlat 😂😂

Yok canım öğrenmeden önce bende yaşadım öğrenince kestim önünü 😂 o yüzden onu takma kafana ama soracağım mutlaka bana kalsa 9 ay uzak dururum da işte gel de anlat 😂😂
😁😁 Bende istemem doğana kadar diyorum😁mümkün değil benimki içinde ama 😁

Yada yumurtlamadan sonra
benim öğrenmeden 1-2 gün önce olmuştu ama öğrendikten sonra olmadı. okuduğum kadarıyla doktorlar riskli bir durum olmadığı sürece 7 aya kadar izin veriyormuş. ama ilk öğrenildiğinde riskli mi değil mi bilmediğimiz için hani tedbirli olmakta fayda var.
sen içini ferah tut :)
bu arada ben de doktora bu haftasonuna yakın gideceğim duruma göre. adamcağızı da mesajlarımla bezdirdim zaten :)

öyle deme valla sonra bunun loğusalığı da var sonra bizi sadece anne olarak görürler tabi bi dengede ilerler heralde haftada 1-2 max:)
Aynen canım haftada 1 iyidir iyi 😂 ama şu dönem imkansız canım bide ağrım var ki bişey olsa kendimi affedemem o yüzden askıya almak en iyisi 😊

X