- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.381
caglaaaaaa öyle umuyorum bende kuzu belkide vardır ama çıkmamıstır bi umut
Yoksada dediğin gibi denemelre devam=)
Yoksada dediğin gibi denemelre devam=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıpa =) bencede çok mantıklı=)M-Mavera2048 kuzuş kızın olursa inşallah nazlı ismini düşünün derim heheh nazlandı kelebek
Yanmalar yedeğimden içtiğimden canım valla salçalı yemekleri falan komple bıraktım, daha bastıracak şeyler yiyorum, tabi gözümün önünden makarnalar iskenderler pizzalar falan geçiyor ama yesem cayır cayır yanarım
Sıpa =) bencede çok mantıklı=)
Kuzuuu günaydınnnAlnımda ateşim varmış gibi hissediyorum kızlar paranoya yaptım ya gece gece ölçtüm sanki 37 gibi evdeki dereceye de çok güvenemiyorum. Eşimi ikna etsem acile giderdim valla şansa bırakmamak adına
Günaydın kuzuşKuzuuu günaydınnn
Nasılsınnnn sıkıntı yok dimiiii
Belki bebişin etkileridir=)Günaydın kuzuş
Ateşim çıkmadı ama tüm vücudum kırılıyor pof anlamadım noldu
Bilmiyorum canım valla ev havalansın diye dün camları açtım ondan üşüttüm mü noldu eşim de çok uyuz o da dinlerse her yeri ağrırmışBelki bebişin etkileridir=)
Aman ateşin falan çıkmasında dikkat et kendine
36 derece normal canım 34 37 derece arası benim bildiğim normal üstü olursa sıkıntı belki seni gebelikten sıcak basmış olabilir ama yinede Bi Dr görün istersen umarım önemli Birşey yokturAlnımda ateşim varmış gibi hissediyorum kızlar paranoya yaptım ya gece gece ölçtüm sanki 37 gibi evdeki dereceye de çok güvenemiyorum. Eşimi ikna etsem acile giderdim valla şansa bırakmamak adına
Sağol canım valla anlamadım şimdi polislik bir sorun olmazsa yasak dolayısıyla bi gideceğiz hastaneye36 derece normal canım 34 37 derece arası benim bildiğim normal üstü olursa sıkıntı belki seni gebelikten sıcak basmış olabilir ama yinede Bi Dr görün istersen umarım önemli Birşey yoktur
Kurler hakkinda cok bilgim yok ama evet yumurtalamaya cok yakin gozukuyor. Kur yapan arkadaslara sorsaniz forumda daha saglikli olur. Teste devam edin derim, bugunleri degerlendirmelisinizKizlarrrr bakarmisinizzzz sizce yumurtlamismiyimmm??? Sogan kuru iciordum sizce devam etmelimiyimmm
Yok kuzuu olmadı suannM-Mavera2048 canımm naptın yoktur inşallah gelen
Öğrenene kadar Allah korur derler kuzum da sen yine de çok zorlama kendiniYok kuzuu olmadı suann
Test yaptım çıkmadı diyede baya ağır iş yaptım ama bakalım
Varsada allaha emanet şimdilik
İnsallah vardırda korur kuzu=)Öğrenene kadar Allah korur derler kuzum da sen yine de çok zorlama kendini
Regli gelmediği sürece umut var kuzum belki de geç döllenme oldu dur bakalım inşallah güzel haberi vereceksinİnsallah vardırda korur kuzu=)
Bi yandan diyorum ben normalde regl zamanları biraz yorsam kendimi hemen gelir reglim, bazen erken bilee gelir, çok yürürsem belim ağrırsa
Şu dört gündür iş yapmaktan ayaklarım sızlıyo öyle iş yaptık, hiç oturmadım belimde ağrıdı yoruldum ettim ama gelmedi
Ama testtede çıkmadı bişey bilemedim valla