- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.221
Var kuzuu =) yapcam sabah bakalım merak ediyorum bende baya vallaMaveracım olur mu olur erken gebelik testin varsa yarın sabah yapsan mı 4-5 gün kalmış olacak adete
Geçmiş mesajlara baktım da salı günü 22. Günmüş, bugün 25 oluyor. Yani adete bugün 3 varmerak ettim çok
Merakla bekliyorum iyi haberlerle gel inşallahVar kuzuu =) yapcam sabah bakalım merak ediyorum bende baya valla
Merhaba canım, benim ağrılarım hala devam ediyo pantolonun düğmesini actım artık cok şişim zor kapatıyorum. Dün gece sıcaktan ve ağrıdan bikaç kere su içmeye kalktım agzımı kuruyor yatamadım. Göğüs uclarım cok agrıyo. Adete kaldı 11 günMerakla bekliyorum iyi haberlerle gel inşallah
Merhaba canımMerhaba canım, benim ağrılarım hala devam ediyo pantolonun düğmesini actım artık cok şişim zor kapatıyorum. Dün gece sıcaktan ve ağrıdan bikaç kere su içmeye kalktım agzımı kuruyor yatamadım. Göğüs uclarım cok agrıyo. Adete kaldı 11 gün
Eline sağlık şifa olsunBen kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptımİbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle
Başladı adetim bugün sağlık ocağına gittim ama hormon testinde sadece birine bakıyormuş oda tek başına işine yaramaz dedi kadın doğuma görün dedi şuan randevu almaya çalışıyorum özellere ben çok güvenmiyorum para için delik deşik ediyorlar üstüne bide senin lokal anesteziye alerjin var diyor sanki ben canım sıkıldıkça sağımı solumu uyuşturuyorum madem böyle Bi durum var niye test yapmazsın beni özel hastane zehirledi test yapmadan iğne yaptı güvenmiyorum ama mecbur kalırsam çevremden araştıracağım bilindik Bi Dr gideceğim bu macunda yumurtalıkları güçlendiriyormuş saraç oğlunun tarifi ballı çörek otu ve tarçınlı tadı tuhaf ama neyseki tarçını ve çörek otunu severim etkilemedi beni balıda hakiki petek balı kullandım marketten almadımEline sağlık şifa olsunNe macunuymuş? Bugün kan testlerini verebildin mi söktü mü adet?
Bu nedir canım incir havuç mu var içindeBen kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptımİbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle
Bu neymiş ki böyle kuzu =))Ben kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptımİbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle
İnşAllah da beklemek cooooook zoooorrrMerhaba canımbelirtiler merak ettiriyor ama 11 gün varmış dayanmak zor Erken mi yumurtlamıştın? Bildiğim kadarıyla döllenmeden 10 Gün sonra en erken gözüküyor bebiş. İstersen o tarihte bi erken gebelik testi yaparsın. Umarım sen de güzel haberi verirsin
Hormon testinde alerjilik bir durum olur mu? Ne iğnesi ile zehirlediler çok geçmiş olsun? Aslında mümkünse yarına falan randevu alabilsen adetin 3. Günü tahlile yetişirsin, basit bir kan alma işlemi. Devlette de haftasonu randevu alınıyor diye biliyorum, randevu kağıdını gösterip çıkabiliyor muşsun. En azından 1 ay daha beklemezsin ama hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi çok germe kendini. Ovulasyon günlerinde eşini kandır gerisi allah kerimBaşladı adetim bugün sağlık ocağına gittim ama hormon testinde sadece birine bakıyormuş oda tek başına işine yaramaz dedi kadın doğuma görün dedi şuan randevu almaya çalışıyorum özellere ben çok güvenmiyorum para için delik deşik ediyorlar üstüne bide senin lokal anesteziye alerjin var diyor sanki ben canım sıkıldıkça sağımı solumu uyuşturuyorum madem böyle Bi durum var niye test yapmazsın beni özel hastane zehirledi test yapmadan iğne yaptı güvenmiyorum ama mecbur kalırsam çevremden araştıracağım bilindik Bi Dr gideceğim bu macunda yumurtalıkları güçlendiriyormuş saraç oğlunun tarifi ballı çörek otu ve tarçınlı tadı tuhaf ama neyseki tarçını ve çörek otunu severim etkilemedi beni balıda hakiki petek balı kullandım marketten almadım
Hem de nasılİnşAllah da beklemek cooooook zoooorrr
Aa evet bal tarçın çörek otu onu çok gördüm bende burda=)Başladı adetim bugün sağlık ocağına gittim ama hormon testinde sadece birine bakıyormuş oda tek başına işine yaramaz dedi kadın doğuma görün dedi şuan randevu almaya çalışıyorum özellere ben çok güvenmiyorum para için delik deşik ediyorlar üstüne bide senin lokal anesteziye alerjin var diyor sanki ben canım sıkıldıkça sağımı solumu uyuşturuyorum madem böyle Bi durum var niye test yapmazsın beni özel hastane zehirledi test yapmadan iğne yaptı güvenmiyorum ama mecbur kalırsam çevremden araştıracağım bilindik Bi Dr gideceğim bu macunda yumurtalıkları güçlendiriyormuş saraç oğlunun tarifi ballı çörek otu ve tarçınlı tadı tuhaf ama neyseki tarçını ve çörek otunu severim etkilemedi beni balıda hakiki petek balı kullandım marketten almadım
Bugundw boyle cıktı, yani kaçırdım mı günümü
Bugunde bo
Bugundw boyle cıktı, yani kaçırdım mı günümü
Merhaba canim saglikla kavus bebeginesağlık ocakları test yapıyor mu malesef bilgim yok. sanırım sağlık ocağına göre değişiyor, forumda okuduğum kadarıyla.
benim yumurtlamadan 2-3 gün sonra başlayan adet sancısı gibi sancılarım vardı. belim ve bacaklarım ağrıyordu. adeta ertesi sabah adet olacakmış gibi bir ağrıydı. herkesin belirtisi değişiyor ama yine de illa böyle olacak değil :) umarım psikolojik değil gerçek belirtilerdir :)
adete 5 gün kalmış, yumurtlayalı baya olduysa erken gebelik testiyle çıkabilir varsa. tabi en iyisi bence adet gününü ya da gecikmesini beklemek.
İbrahim saraç oğlunun paylaştığı Bi kür hakiki bal tarçın ve çörek otu karışımı 10 12 gün kullanılıyor yumurtalıkları güçlendiriyormuş bende ilk kez bu ay deneceğim istersen tarifi paylaşayımBu nedir canım incir havuç mu var içinde
Ballı tarçın ve çörek otu kürüBu neymiş ki böyle kuzu =))
Yok şöyle daha önce özel hastanelerde sıkıntılar yaşadım zehirlendim VS o yüzden güvenim pek yok yoksa şuan yaptıracağım testlerle alakalı Bi durum değil bakalım randevu almaya çalışacağımHormon testinde alerjilik bir durum olur mu? Ne iğnesi ile zehirlediler çok geçmiş olsun? Aslında mümkünse yarına falan randevu alabilsen adetin 3. Günü tahlile yetişirsin, basit bir kan alma işlemi. Devlette de haftasonu randevu alınıyor diye biliyorum, randevu kağıdını gösterip çıkabiliyor muşsun. En azından 1 ay daha beklemezsin ama hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi çok germe kendini. Ovulasyon günlerinde eşini kandır gerisi allah kerim
Hem de nasılama bu hiç bitmeyecek hamileliği öğrenince kesesi, keseden sonra kalp atışı hiç yoktan 9 ay bekliyoruz, biz kadınların işi çok zor :)
Umarım bende faydasını görenlerden olurumAa evet bal tarçın çörek otu onu çok gördüm bende burda=)
Baya deneyen var yumuraları güçlendiriyomus okumustum burda çokk
Şifa olur insallahhh
Ama kaçırma zamanını adetin en geç üçüncü günğ vermen gerekiyo hormon testlerini biliyosun dimii
Ya kızlarrrbenim akıntı hayra alamet değil galiba
Az önce akıntı oldum yine baya pembe pembe regl öncesi olanlar gibi
Ben erken mi regl olcam napcam onun mu belirtileri yoksa bu
Allah allah bilemedim şimdi ama adet öncesi su gibi akıntı olur mu olmaz gibi:/Ya kızlarrrbenim akıntı hayra alamet değil galiba
Az önce akıntı oldum yine baya pembe pembe regl öncesi olanlar gibi
Ben erken mi regl olcam napcam onun mu belirtileri yoksa bu