Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var kuzuu =) yapcam sabah bakalım merak ediyorum bende baya valla

Merakla bekliyorum iyi haberlerle gel inşallah
Merhaba canım, benim ağrılarım hala devam ediyo pantolonun düğmesini actım artık cok şişim zor kapatıyorum. Dün gece sıcaktan ve ağrıdan bikaç kere su içmeye kalktım agzımı kuruyor yatamadım. Göğüs uclarım cok agrıyo. Adete kaldı 11 gün

Ben kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptım İbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle

Eklentiler

• IMG-20210129-WA0004.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba canım belirtiler merak ettiriyor ama 11 gün varmış dayanmak zor Erken mi yumurtlamıştın? Bildiğim kadarıyla döllenmeden 10 Gün sonra en erken gözüküyor bebiş. İstersen o tarihte bi erken gebelik testi yaparsın. Umarım sen de güzel haberi verirsin

Ben kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptım İbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle
Eline sağlık şifa olsun Ne macunuymuş? Bugün kan testlerini verebildin mi söktü mü adet?

Eline sağlık şifa olsun Ne macunuymuş? Bugün kan testlerini verebildin mi söktü mü adet?
Başladı adetim bugün sağlık ocağına gittim ama hormon testinde sadece birine bakıyormuş oda tek başına işine yaramaz dedi kadın doğuma görün dedi şuan randevu almaya çalışıyorum özellere ben çok güvenmiyorum para için delik deşik ediyorlar üstüne bide senin lokal anesteziye alerjin var diyor sanki ben canım sıkıldıkça sağımı solumu uyuşturuyorum madem böyle Bi durum var niye test yapmazsın beni özel hastane zehirledi test yapmadan iğne yaptı güvenmiyorum ama mecbur kalırsam çevremden araştıracağım bilindik Bi Dr gideceğim bu macunda yumurtalıkları güçlendiriyormuş saraç oğlunun tarifi ballı çörek otu ve tarçınlı tadı tuhaf ama neyseki tarçını ve çörek otunu severim etkilemedi beni balıda hakiki petek balı kullandım marketten almadım

İnşAllah da beklemek cooooook zoooorrr

Hormon testinde alerjilik bir durum olur mu? Ne iğnesi ile zehirlediler çok geçmiş olsun? Aslında mümkünse yarına falan randevu alabilsen adetin 3. Günü tahlile yetişirsin, basit bir kan alma işlemi. Devlette de haftasonu randevu alınıyor diye biliyorum, randevu kağıdını gösterip çıkabiliyor muşsun. En azından 1 ay daha beklemezsin ama hayırlısı nasılsa öyle olsun tabi çok germe kendini. Ovulasyon günlerinde eşini kandır gerisi allah kerim
İnşAllah da beklemek cooooook zoooorrr
Hem de nasıl ama bu hiç bitmeyecek hamileliği öğrenince kesesi, keseden sonra kalp atışı hiç yoktan 9 ay bekliyoruz, biz kadınların işi çok zor :)

Aa evet bal tarçın çörek otu onu çok gördüm bende burda=)
Baya deneyen var yumuraları güçlendiriyomus okumustum burda çokk
Şifa olur insallahhh
Ama kaçırma zamanını adetin en geç üçüncü günğ vermen gerekiyo hormon testlerini biliyosun dimii

Ya kızlarrr benim akıntı hayra alamet değil galiba
Az önce akıntı oldum yine baya pembe pembe regl öncesi olanlar gibi
Ben erken mi regl olcam napcam onun mu belirtileri yoksa bu

Merhaba canim saglikla kavus bebegine bende dün doktordaydim bana sag tarafimda 1cm kist var dedi ama bu ay ben ovulasyonu ve catlamayi gördüm ovulasyondan bu yana da gögüs ve halsizligim var son bikac gündür de midem karisik ama doktor ilac vermedi bana 2 ay sonra yine bakalim dedi ilac vermesi gerekmezmiydi ? Kan verdim baktilar hamilelik hormonlarina bakacakmislar alan kadin öyle söyledi Almanyadayim coknfazla bilgi vermiyolar ama sol kasigimda ben agri hissediyorum sag tarafimda pek biswy yok birde ovuöasyon günü baslayip hala devam eden adet sancilarim.ve bel agrim var birde bacaklarim yukarisina ates basiyo enterasansat 10 Ocak yumurtlama 20 ocak 10. Gün oldu yani dün sattan bu yana 17.gündü ultrasonda görünüemüydü olsaydi ? Yani gebelik acaba sag tarafta kiste sebeb olmus olabilrmi ?

Bu ay ama ben ovulasyinda pik ve catlamayi gördüm nasil olurki o kist ilacta vermedi bunlar bu ayin fotosu

Eklentiler

• Screenshot_20210129-130428_Instagram.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210129-130420_Instagram.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu nedir canım incir havuç mu var içinde
İbrahim saraç oğlunun paylaştığı Bi kür hakiki bal tarçın ve çörek otu karışımı 10 12 gün kullanılıyor yumurtalıkları güçlendiriyormuş bende ilk kez bu ay deneceğim istersen tarifi paylaşayım

Bu neymiş ki böyle kuzu =))
Ballı tarçın ve çörek otu kürü

Yok şöyle daha önce özel hastanelerde sıkıntılar yaşadım zehirlendim VS o yüzden güvenim pek yok yoksa şuan yaptıracağım testlerle alakalı Bi durum değil bakalım randevu almaya çalışacağım
Eşime diyorum ki şu bebiş Bi tutsun rahat bırakacağım seni daha ne edeyim bilemedim

Umarım bende faydasını görenlerden olurum

Regl olsa pembe olmaz diye düşünüyorum ben hiç yaşamadım doğrusu benim adet öncesi ya kahve oluyor yada tam renginde geliyor adetine ne kadar var?

Allah allah bilemedim şimdi ama adet öncesi su gibi akıntı olur mu olmaz gibi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…