Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bı yapım dedim ovulasyonu yaptım bide baktım bugün pik olmuş🤗
Canım bence daha olmamış c ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa pik demek. Ama bu da iyi bişey belirginleşmiş en azından. Bence yarın c ile aynı koyulukta olcak. Öbür gün cden koyu olcak. Yani yarın ve öbür gün pik olacak :KK66:

Canım bence daha olmamış c ile aynı koyulukta veya daha koyu olursa pik demek. Ama bu da iyi bişey belirginleşmiş en azından. Bence yarın c ile aynı koyulukta olcak. Öbür gün cden koyu olcak. Yani yarın ve öbür gün pik olacak
İlk yaptığım fotoyu atmıştım canım şimdi daha koyu c gibi belirgin instagramdada ablaya sordum pik dedi

Bazen T o kadar koyu olmuyor ama pik olabiliyor. Dünü değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirebilirsiniz bence. Yarın yine bakarsın bakalım silikleşecek mi daha da mı koyulaşacak🤭
Dünü değerlendirdim canım sabah yaptım yine aynı böyleydi bugün yine değerlendirim mi

Kızlar selamlar dünden beri adetim kesildi ilk gün oldu akşamına oldu ama bildiğin normal kanama yani ufak parçalar dahi geldi üstüne görme olamaz zannetmiyorum doğrusu üstüne görme nasıl oluyor bilmiyorum da yarında hormon testi için randevum var sağlık ocağında Bi sorun olabilir mi ki şimdi stres yaptım😔😔

valla o herkeste degısıyor benım bır arkadasımda oldu ustune gorme, baya adet kanaması gıbı pıhtılı falandı. siz yine de gidin bi tahlil verin :KK51:

Merhaba herkese
Bakabilir misinix? Pik bugun mü yoksa yarın mı olacak?
Eki Görüntüle 2771347

bir kac gun sonra ancak koyulasır gibi duruyor :KK54: her gun aynı saatte test yapmaya devam edın. :halay:
Kızlar bugün bı yapım dedim ovulasyonu yaptım bide baktım bugün pik olmuş🤗

yarın yıne yap mutlaka pık olabılır :) benım de en koyu boyle oldu sonra sılıklestı. valla anlayamadım ben de daha yapmıyorum pes ettım :KK70: bat 2 subatta zaten , 2 gun degerlendırdık bgun ara verdık. adet olana kadar gun asırı degerlendırıcez hayırlısı artık,

oncesınde yumurtlamadıgıma emınım testler bozuk degılse :KK51: bu ay gectı benden gıbı duruyor, hepsı bırbırıne karıstı testlerımın :mad:

valla o herkeste degısıyor benım bır arkadasımda oldu ustune gorme, baya adet kanaması gıbı pıhtılı falandı. siz yine de gidin bi tahlil verin :KK51:

bir kac gun sonra ancak koyulasır gibi duruyor :KK54: her gun aynı saatte test yapmaya devam edın. :halay:

yarın yıne yap mutlaka pık olabılır :) benım de en koyu boyle oldu sonra sılıklestı. valla anlayamadım ben de daha yapmıyorum pes ettım :KK70: bat 2 subatta zaten , 2 gun degerlendırdık bgun ara verdık. adet olana kadar gun asırı degerlendırıcez hayırlısı artık,

oncesınde yumurtlamadıgıma emınım testler bozuk degılse :KK51: bu ay gectı benden gıbı duruyor, hepsı bırbırıne karıstı testlerımın :mad:
Canım çok kafa karistiricilar ya yemin ederim kafam allak bullak oldu bakalım canım inşallah olur ya

Senin artık hep silik mi çıkıyor canım
Çok da silik degil ama cden silik. Adete 5 6 gün kala hem gebelik hem ovulasyon testi yapcam. Ovulasyon testi hamileyken koyu çıkıyormuş 🙏🏻 umutluyum bu ay ağrılarım çatlamadan sonra geçmedi daha bakalım inşallah bekliyorum 12 gün kaldı adete

Çok da silik degil ama cden silik. Adete 5 6 gün kala hem gebelik hem ovulasyon testi yapcam. Ovulasyon testi hamileyken koyu çıkıyormuş 🙏🏻 umutluyum bu ay ağrılarım çatlamadan sonra geçmedi daha bakalım inşallah bekliyorum 12 gün kaldı adete
İnşallah olur canım Rabb'im nasip etmiştir inşallah Rabb'im kucağıni boş bırakmasın inşallah

Kızlar ovulasyon testi için kafanız karışmasın bence☺️ caglaaaaaa caglaaaaaa 12-16 arası öneriliyor aslında mümkün olsa öyle yapabilsen daha net sonuçlar çıkabilir.
ama ilişki düzenliyse çok da gerek yok tabi ovulasyona.

Kızlarr nasılsınızz =)
Benim akıntım arttı sanki daha beyazlaştı böyle süt gibi dedikleri🤭
Bana yine umut doluyor bi yandan umarım yanlış alarmlar değildirde hüsrana uğramamm😁

Kızlarr nasılsınızz =)
Benim akıntım arttı sanki daha beyazlaştı böyle süt gibi dedikleri🤭
Bana yine umut doluyor bi yandan umarım yanlış alarmlar değildirde hüsrana uğramamm😁
Maveracım olur mu olur erken gebelik testin varsa yarın sabah yapsan mı 4-5 gün kalmış olacak adete 🍀
Geçmiş mesajlara baktım da salı günü 22. Günmüş, bugün 25 oluyor. Yani adete bugün 3 var 🌸 merak ettim çok 💞

Son düzenleme:
X