Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olsa pembe olmaz diye düşünüyorum ben hiç yaşamadım doğrusu benim adet öncesi ya kahve oluyor yada tam renginde geliyor adetine ne kadar var?
Regl öncesi pembe geliyo malesef bende, sonra dönüyo kendi rengine😔
Geçen ay 5inde olmustum aslında 3 subat en erken beklediğim tarihti ama neden böyle oldu anlamadım

İbrahim saraç oğlunun paylaştığı Bi kür hakiki bal tarçın ve çörek otu karışımı 10 12 gün kullanılıyor yumurtalıkları güçlendiriyormuş bende ilk kez bu ay deneceğim istersen tarifi paylaşayım

Ballı tarçın ve çörek otu kürü 🤗

Yok şöyle daha önce özel hastanelerde sıkıntılar yaşadım zehirlendim VS o yüzden güvenim pek yok yoksa şuan yaptıracağım testlerle alakalı Bi durum değil bakalım randevu almaya çalışacağım 😊
Eşime diyorum ki şu bebiş Bi tutsun rahat bırakacağım seni daha ne edeyim bilemedim 😂😂

Umarım bende faydasını görenlerden olurum 😘☀️
Anladım canım sagol suanlık beklemedeyim hamileyken kullanmak düşük yaptırıyomuş. Hamile miyim bilmiyorum o yüzden riske giremem. Bat 10 şubat eğer gebelik yoksa denerim ben de incir havuç kürü uyguladım saraçoglunun tarifi o da

Merhaba canim saglikla kavus bebegine😍 bende dün doktordaydim bana sag tarafimda 1cm kist var dedi ama bu ay ben ovulasyonu ve catlamayi gördüm ovulasyondan bu yana da gögüs ve halsizligim var son bikac gündür de midem karisik ama doktor ilac vermedi bana 2 ay sonra yine bakalim dedi ilac vermesi gerekmezmiydi ? Kan verdim baktilar hamilelik hormonlarina bakacakmislar alan kadin öyle söyledi Almanyadayim coknfazla bilgi vermiyolar ama sol kasigimda ben agri hissediyorum sag tarafimda pek biswy yok birde ovuöasyon günü baslayip hala devam eden adet sancilarim.ve bel agrim var birde bacaklarim yukarisina ates basiyo enterasan😔sat 10 Ocak yumurtlama 20 ocak 10. Gün oldu yani dün sattan bu yana 17.gündü ultrasonda görünüemüydü olsaydi ? Yani gebelik acaba sag tarafta kiste sebeb olmus olabilrmi ?
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına 🥰
Kistler bazen regl ile kendiliğinden atılabiliyor başıma gelmişti bir defa. Belki o yüzden 2 ay sonra takip edelim demiştir. Muhtemelen hormonaldir gebelik ile alakalı mı inanın bilemedim. Ama endişe etmeyin muhtemelen regl ile gider.
Bebişler malesef 5. Haftada bile kendilerini ancak gösteriyor, kese oluşmuş oluyor. O yüzden adet olmadan Önce malesef göremeyiz. Umarım belirtileriniz gebelik belirtileridir 🍀

Anlamadım valla kuzu ben ya
Regl olcam galiba😔
Dahada vardı en erken 3 ü gibi bekliyodum ama alla alla neden böyle oldu anlamadım
Şimdi test yapsan saçma mı gerçi kesin bu saatte negatif çıkar da olsa bile 😟 adet sancın, göğüslerde şişlik yani olağan belirtilerin var mı?

Anladım canım sagol suanlık beklemedeyim hamileyken kullanmak düşük yaptırıyomuş. Hamile miyim bilmiyorum o yüzden riske giremem. Bat 10 şubat eğer gebelik yoksa denerim ben de incir havuç kürü uyguladım saraçoglunun tarifi o da
Tarifini alabilir miyim önümüzdeki ayda onu denerim

Anlamadım valla kuzu ben ya
Regl olcam galiba😔
Dahada vardı en erken 3 ü gibi bekliyodum ama alla alla neden böyle oldu anlamadım
Şubat 3 se çok erken değil mi bu ay bende 1 gün erken oldum sonra kesildi 3. Günün akşamı devam etti biraz fazla stres yapıyoruz senin durumun umarım gebeliktendir

Şimdi test yapsan saçma mı gerçi kesin bu saatte negatif çıkar da olsa bile 😟 adet sancın, göğüslerde şişlik yani olağan belirtilerin var mı?
Yok kuzu ya ağrım falan yoktu, hiç adet belirtimde yoktu
Bugün biraz iş yaptım ev süpür sil vs
Birazda ütü yaptım
Belim ağrıdı ondan olabilir mi ki
Ama akıntıdan sonra sanki kasıklarımdada hafif hafif var, olcak gibi
Oyh valla çok üzünçlü oldum kuzu ya😔

Şubat 3 se çok erken değil mi bu ay bende 1 gün erken oldum sonra kesildi 3. Günün akşamı devam etti biraz fazla stres yapıyoruz senin durumun umarım gebeliktendir
Anlamadım kuzu valla
Hatta 14. Gün daha yumurtlama bile olmamıstı doktora gitmiştim doktor en erken cuma cumartesi olur dedi yumurtlama
Öyle olduysa diye düşünürsem daha yumurtlamadan sonra 1 hafta geçmiş oluyo
İnsallah öyledir kuzu, hiç beklemiyodum üzüldüm

Yok kuzu ya ağrım falan yoktu, hiç adet belirtimde yoktu
Bugün biraz iş yaptım ev süpür sil vs
Birazda ütü yaptım
Belim ağrıdı ondan olabilir mi ki
Ama akıntıdan sonra sanki kasıklarımdada hafif hafif var, olcak gibi
Oyh valla çok üzünçlü oldum kuzu ya😔
Dur bakalım kuzuş daha bişey olmuş değil. Su gibi akıntı olayı heveslendirmişti beni. 2-3 gün önce de pembeli akıntın vardı öyle değil mi?
kıyamam valla dur bakalım takip edelim ne üzülelim ne sevinelim 💞

Dur bakalım kuzuş daha bişey olmuş değil. Su gibi akıntı olayı heveslendirmişti beni. 2-3 gün önce de pembeli akıntın vardı öyle değil mi?
kıyamam valla dur bakalım takip edelim ne üzülelim ne sevinelim 💞
O akıntının içinde sanki minik kan pıhtıları var gibiydı, akıntı normalde baya su gibiydi
Ama bu sefer bildiğin pembe regl öncesi olduğumdan olmus😔
Takip edim bakim gelcek mi devamı, insallah gelmes kuzu ya 😐

O akıntının içinde sanki minik kan pıhtıları var gibiydı, akıntı normalde baya su gibiydi
Ama bu sefer bildiğin pembe regl öncesi olduğumdan olmus😔
Takip edim bakim gelcek mi devamı, insallah gelmes kuzu ya 😐
İnşallah canım çok üzmemeye çalış kendini. ne güzel bi acaba demiştik, gün doğmadan neler doğar 😇 inşallah regl gelmesin de iyi bir haber alalım senden sabaha 🌸

İnşallah canım çok üzmemeye çalış kendini. ne güzel bi acaba demiştik, gün doğmadan neler doğar 😇 inşallah regl gelmesin de iyi bir haber alalım senden sabaha 🌸
Ay insaallah kuzu
Valla baya ümitliydim
Böyle gelince üzüldüm çok
İnsallah yerleşme falandırda devamı gelmes 🙏

Tarifini alabilir miyim önümüzdeki ayda onu denerim
20 adet kuru inciri elinle 2 ye ayırarak koy tencereye 2 buçuk bardak klorsuz su hazır su da olur normal su ile yaptım ben 20dk agzı kapalı kaynat ılıt. Bunu sabah kahvaltıdan 15 dk önce ve aksam yatmadan ADETİNİNİN 3.GÜNÜ içmeye basla, yumurtlama gününe 5 gün kala da aynı şekilde 2 havucu dörde bölüp 2 buçuk bardak suyla kaynat ılıt üstteki inciri de kaynat AMA AYRI AYRI KAYNATMAK Lazım kaynatıp ikisini karıştır yumurta çatlayana kadar da öyle iç sabah aksam.bi dahaki adetin 3.gününe kadar içme (Allah korusun yumurtan döllendiyse haberin olmadan bebek varken içersen düşük yaparsın)

Senin artık hep silik mi çıkıyor canım

Evet caniiimm...
Kızlar ovulasyon testi için kafanız karışmasın bence☺️ caglaaaaaa caglaaaaaa 12-16 arası öneriliyor aslında mümkün olsa öyle yapabilsen daha net sonuçlar çıkabilir.
ama ilişki düzenliyse çok da gerek yok tabi ovulasyona.

İsten geldikten sonra yapiyorum. O da sivi almiyorum yolda gelince yemek hazirlarken falan diye, aksam 8de yapiyorm her gün. Gunduz is yerinde hic mumkun degil
Ben kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptım 😂😂 İbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle

Aaaa.. bu o meshur macun muymuuuus :rolleyes:

M-Mavera2048 M-Mavera2048 canımm ne durumdasin? Okudum. Üzme kendini. Dur bakalim belki baska bi durumdur. Hemen modunu dusurme. :KK200:

X