Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl öncesi pembe geliyo malesef bende, sonra dönüyo kendi rengineRegl olsa pembe olmaz diye düşünüyorum ben hiç yaşamadım doğrusu benim adet öncesi ya kahve oluyor yada tam renginde geliyor adetine ne kadar var?
Anladım canım sagol suanlık beklemedeyim hamileyken kullanmak düşük yaptırıyomuş. Hamile miyim bilmiyorum o yüzden riske giremem. Bat 10 şubat eğer gebelik yoksa denerim ben de incir havuç kürü uyguladım saraçoglunun tarifi o daİbrahim saraç oğlunun paylaştığı Bi kür hakiki bal tarçın ve çörek otu karışımı 10 12 gün kullanılıyor yumurtalıkları güçlendiriyormuş bende ilk kez bu ay deneceğim istersen tarifi paylaşayım
Ballı tarçın ve çörek otu kürü
Yok şöyle daha önce özel hastanelerde sıkıntılar yaşadım zehirlendim VS o yüzden güvenim pek yok yoksa şuan yaptıracağım testlerle alakalı Bi durum değil bakalım randevu almaya çalışacağım
Eşime diyorum ki şu bebiş Bi tutsun rahat bırakacağım seni daha ne edeyim bilemedim
Umarım bende faydasını görenlerden olurum
Anlamadım valla kuzu ben yaAllah allah bilemedim şimdi ama adet öncesi su gibi akıntı olur mu olmaz gibi:/
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaMerhaba canim saglikla kavus bebegine bende dün doktordaydim bana sag tarafimda 1cm kist var dedi ama bu ay ben ovulasyonu ve catlamayi gördüm ovulasyondan bu yana da gögüs ve halsizligim var son bikac gündür de midem karisik ama doktor ilac vermedi bana 2 ay sonra yine bakalim dedi ilac vermesi gerekmezmiydi ? Kan verdim baktilar hamilelik hormonlarina bakacakmislar alan kadin öyle söyledi Almanyadayim coknfazla bilgi vermiyolar ama sol kasigimda ben agri hissediyorum sag tarafimda pek biswy yok birde ovuöasyon günü baslayip hala devam eden adet sancilarim.ve bel agrim var birde bacaklarim yukarisina ates basiyo enterasansat 10 Ocak yumurtlama 20 ocak 10. Gün oldu yani dün sattan bu yana 17.gündü ultrasonda görünüemüydü olsaydi ? Yani gebelik acaba sag tarafta kiste sebeb olmus olabilrmi ?
Şimdi test yapsan saçma mı gerçi kesin bu saatte negatif çıkar da olsa bile adet sancın, göğüslerde şişlik yani olağan belirtilerin var mı?Anlamadım valla kuzu ben ya
Regl olcam galiba
Dahada vardı en erken 3 ü gibi bekliyodum ama alla alla neden böyle oldu anlamadım
Tarifini alabilir miyim önümüzdeki ayda onu denerimAnladım canım sagol suanlık beklemedeyim hamileyken kullanmak düşük yaptırıyomuş. Hamile miyim bilmiyorum o yüzden riske giremem. Bat 10 şubat eğer gebelik yoksa denerim ben de incir havuç kürü uyguladım saraçoglunun tarifi o da
Şubat 3 se çok erken değil mi bu ay bende 1 gün erken oldum sonra kesildi 3. Günün akşamı devam etti biraz fazla stres yapıyoruz senin durumun umarım gebeliktendirAnlamadım valla kuzu ben ya
Regl olcam galiba
Dahada vardı en erken 3 ü gibi bekliyodum ama alla alla neden böyle oldu anlamadım
Yok kuzu ya ağrım falan yoktu, hiç adet belirtimde yoktuŞimdi test yapsan saçma mı gerçi kesin bu saatte negatif çıkar da olsa bile adet sancın, göğüslerde şişlik yani olağan belirtilerin var mı?
Anlamadım kuzu vallaŞubat 3 se çok erken değil mi bu ay bende 1 gün erken oldum sonra kesildi 3. Günün akşamı devam etti biraz fazla stres yapıyoruz senin durumun umarım gebeliktendir
Dur bakalım kuzuş daha bişey olmuş değil. Su gibi akıntı olayı heveslendirmişti beni. 2-3 gün önce de pembeli akıntın vardı öyle değil mi?Yok kuzu ya ağrım falan yoktu, hiç adet belirtimde yoktu
Bugün biraz iş yaptım ev süpür sil vs
Birazda ütü yaptım
Belim ağrıdı ondan olabilir mi ki
Ama akıntıdan sonra sanki kasıklarımdada hafif hafif var, olcak gibi
Oyh valla çok üzünçlü oldum kuzu ya
O akıntının içinde sanki minik kan pıhtıları var gibiydı, akıntı normalde baya su gibiydiDur bakalım kuzuş daha bişey olmuş değil. Su gibi akıntı olayı heveslendirmişti beni. 2-3 gün önce de pembeli akıntın vardı öyle değil mi?
kıyamam valla dur bakalım takip edelim ne üzülelim ne sevinelim
İnşallah canım çok üzmemeye çalış kendini. ne güzel bi acaba demiştik, gün doğmadan neler doğar inşallah regl gelmesin de iyi bir haber alalım senden sabahaO akıntının içinde sanki minik kan pıhtıları var gibiydı, akıntı normalde baya su gibiydi
Ama bu sefer bildiğin pembe regl öncesi olduğumdan olmus
Takip edim bakim gelcek mi devamı, insallah gelmes kuzu ya
Ay insaallah kuzuİnşallah canım çok üzmemeye çalış kendini. ne güzel bi acaba demiştik, gün doğmadan neler doğar inşallah regl gelmesin de iyi bir haber alalım senden sabaha
İnşallah canım yerleşme kanamasıdır umarım, hiç bilmediğim bişey o konuda da sayende bilgilenelim haberdar et yine olurmu:)Ay insaallah kuzu
Valla baya ümitliydim
Böyle gelince üzüldüm çok
İnsallah yerleşme falandırda devamı gelmes
12 ydi
Daha çok zaman var, teorik olarak 14. Gün yumurtluyoruz. Olur daha ovulasyon takipte kalın12 ydi
20 adet kuru inciri elinle 2 ye ayırarak koy tencereye 2 buçuk bardak klorsuz su hazır su da olur normal su ile yaptım ben 20dk agzı kapalı kaynat ılıt. Bunu sabah kahvaltıdan 15 dk önce ve aksam yatmadan ADETİNİNİN 3.GÜNÜ içmeye basla, yumurtlama gününe 5 gün kala da aynı şekilde 2 havucu dörde bölüp 2 buçuk bardak suyla kaynat ılıt üstteki inciri de kaynat AMA AYRI AYRI KAYNATMAK Lazım kaynatıp ikisini karıştır yumurta çatlayana kadar da öyle iç sabah aksam.bi dahaki adetin 3.gününe kadar içme (Allah korusun yumurtan döllendiyse haberin olmadan bebek varken içersen düşük yaparsın)Tarifini alabilir miyim önümüzdeki ayda onu denerim
Yarın bir daha deneyeceğimDaha çok zaman var, teorik olarak 14. Gün yumurtluyoruz. Olur daha ovulasyon takipte kalın
Senin artık hep silik mi çıkıyor canım
Kızlar ovulasyon testi için kafanız karışmasın bence caglaaaaaa 12-16 arası öneriliyor aslında mümkün olsa öyle yapabilsen daha net sonuçlar çıkabilir.
ama ilişki düzenliyse çok da gerek yok tabi ovulasyona.
Ben kendime şu tuhaf görünümlü macundan yaptım İbrahim saraç oğlunun tarifi bu ayda bunu deneyeceğim ben iyice kafayı bozdum ne olacak halim böyle