Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım diyelim ki sabah pik oldu gördük ama degenlediremiyorsun o an da eş yok aksam degenlenirebiliyoruz acaba yumurtlama yine de olur mu yani onun belli bı zamanı varmı yoksa pikten hemen sonra değerlendirmek mi gerekiyor

O zaten 24 saat ıle 48 saat arası suruyor. Ben de o yuzden kafam karısmasın dıye her aksam 20:00 de yapıyorum testımı , ona gore hareket edıyorum. ZAten pıkten sonra da 1 2 gun daha degerlendırmek lazım pes pese dıye bılıyorum :) sperm kalıtesının dusmesını ıstemezsenız de 1 gun arayla önerıyorlar. Sorun olmaz yanı aksam degerlendırılmesı de bence :)

O zaten 24 saat ıle 48 saat arası suruyor. Ben de o yuzden kafam karısmasın dıye her aksam 20:00 de yapıyorum testımı , ona gore hareket edıyorum. ZAten pıkten sonra da 1 2 gun daha degerlendırmek lazım pes pese dıye bılıyorum :) sperm kalıtesının dusmesını ıstemezsenız de 1 gun arayla önerıyorlar. Sorun olmaz yanı aksam degerlendırılmesı de bence :)
Hı şimdi anladım canım ya haklısın mesela ben yapıyorum biri silik çıkıyor biri koyu çıkıyor benimde kafam karışıyor o anda diyorum geçti mi acaba söyle mi oldu böyle mi oldu diye aslinda bı kere bende yapsam yeterli olur dediğin gibi

Hı şimdi anladım canım ya haklısın mesela ben yapıyorum biri silik çıkıyor biri koyu çıkıyor benimde kafam karışıyor o anda diyorum geçti mi acaba söyle mi oldu böyle mi oldu diye aslinda bı kere bende yapsam yeterli olur dediğin gibi

Aynen hem gıdısatı daha net anlıyosun dune gore koyu muydu acık mıydı falan dıye :KK28:

Bugün yaptığım da bu sekılde , dünkü ile aynı. :confused:

image.jpg

Bugün yaptığım da bu sekılde , dünkü ile aynı. :confused:

Eki Görüntüle 2768328
Az kalmıs pike kuzu aynen =)
Bizde dün değerlendirdik bugünü es geçsek mi diyorum
Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil😁

Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil😁
Evet ya bende de var o acaba kaçar mı diye bugünü de değerlendirdim😀

Yarın değerlendirim
Aslinda heyecan oluyor canim bi degisiklik :KK70: umarim degerlendirmissinizdir ☺️

Aslinda heyecan oluyor canim bi degisiklik :KK70: umarim degerlendirmissinizdir ☺️
Saf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu😠 daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yani 😁😁
Şaka gibi valla iki arada onca insan varken zar zor şey yapmaya çalısıyoruz adamın atraksiyon yapcağı tuttu hepsi gitti dısarı 😁😁😁

Selam kızlar aranızda yeniyim adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gebelik varmıdır sizce çok istiyorum
Testinizi atarsaniz bakabiliriz, gebelik testinde silik cizgi de pozitiftir, umarim saglikla ilerler ☺️
Saf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu😠 daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yani 😁😁
Şaka gibi valla iki arada onca insan varken zar zor şey yapmaya çalısıyoruz adamın atraksiyon yapcağı tuttu hepsi gitti dısarı 😁😁😁
Hahaha belki giden gitmistir canim, vardir bunda da bir hayir 😁

X