- 15 Kasım 2020
- 418
- 155
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.001
Ya canım ben bişi sormak istiyorum sorabilir miyim
Tabıkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım ben bişi sormak istiyorum sorabilir miyim
Ya canım diyelim ki sabah pik oldu gördük ama degenlediremiyorsun o an da eş yok aksam degenlenirebiliyoruz acaba yumurtlama yine de olur mu yani onun belli bı zamanı varmı yoksa pikten hemen sonra değerlendirmek mi gerekiyorTabıkı
Ya canım diyelim ki sabah pik oldu gördük ama degenlediremiyorsun o an da eş yok aksam degenlenirebiliyoruz acaba yumurtlama yine de olur mu yani onun belli bı zamanı varmı yoksa pikten hemen sonra değerlendirmek mi gerekiyor
Hı şimdi anladım canım ya haklısın mesela ben yapıyorum biri silik çıkıyor biri koyu çıkıyor benimde kafam karışıyor o anda diyorum geçti mi acaba söyle mi oldu böyle mi oldu diye aslinda bı kere bende yapsam yeterli olur dediğin gibiO zaten 24 saat ıle 48 saat arası suruyor. Ben de o yuzden kafam karısmasın dıye her aksam 20:00 de yapıyorum testımı , ona gore hareket edıyorum. ZAten pıkten sonra da 1 2 gun daha degerlendırmek lazım pes pese dıye bılıyorum :) sperm kalıtesının dusmesını ıstemezsenız de 1 gun arayla önerıyorlar. Sorun olmaz yanı aksam degerlendırılmesı de bence :)
Hı şimdi anladım canım ya haklısın mesela ben yapıyorum biri silik çıkıyor biri koyu çıkıyor benimde kafam karışıyor o anda diyorum geçti mi acaba söyle mi oldu böyle mi oldu diye aslinda bı kere bende yapsam yeterli olur dediğin gibi
Haklısın canım doğru söylüyorsun cok teşekkür ederim beni aydınlattın çok SaolAynen hem gıdısatı daha net anlıyosun dune gore koyu muydu acık mıydı falan dıye
Haklısın canım doğru söylüyorsun cok teşekkür ederim beni aydınlattın çok Saol
Atar mısın canımRıca ederım. Benım de bır ıkı gun kalmıstır herhalde pik görmeme
AA evet canım benimkide aynı böyleydi ay inşallah yarın pik olur canım haberleselim olur mu ya inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş nasip eder
Az kalmıs pike kuzu aynen =)
Evet ya bende de var o acaba kaçar mı diye bugünü de değerlendirdimAz kalmıs pike kuzu aynen =)
Bizde dün değerlendirdik bugünü es geçsek mi diyorum
Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil
Valla bende bilemedim yaEvet ya bende de var o acaba kaçar mı diye bugünü de değerlendirdim
Canım bencede degerlendir sonra hep aklına gelir acaba o gün muydu degerlendirmedim kaçırdım felan dersinValla bende bilemedim ya
Dün akıntım çoktu bugünde sanki var gibi yumurtlama akıntısı mıdır nedir =) değerlendiraem iyi olur aslında bugünüde
Aynen kuzu olmadı değerlendirmeye çalıscam=)Canım bencede degerlendir sonra hep aklına gelir acaba o gün muydu degerlendirmedim kaçırdım felan dersin
Valla canım yarını bekliyorum pik olucak mi diye heyecanla saatlerin geçmesini bekliyorumAynen kuzu olmadı değerlendirmeye çalıscam=)
Sen napıyosunn ne durumdasın
Aslinda heyecan oluyor canim bi degisiklik umarim degerlendirmissinizdirAz kalmıs pike kuzu aynen =)
Bizde dün değerlendirdik bugünü es geçsek mi diyorum
Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil
Selam kızlar aranızda yeniyim adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gebelik varmıdır sizce çok istiyorumMerhaba, buda benim bugün ki testim hemen hemen aynı gibi testlerimiz sanıyorum ki pik bu oluyor
Saf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yaniAslinda heyecan oluyor canim bi degisiklik umarim degerlendirmissinizdir
Testinizi atarsaniz bakabiliriz, gebelik testinde silik cizgi de pozitiftir, umarim saglikla ilerlerSelam kızlar aranızda yeniyim adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gebelik varmıdır sizce çok istiyorum
Hahaha belki giden gitmistir canim, vardir bunda da bir hayirSaf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yani
Şaka gibi valla iki arada onca insan varken zar zor şey yapmaya çalısıyoruz adamın atraksiyon yapcağı tuttu hepsi gitti dısarı