- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.961
Olmaz sen ayarlarsın olursa da yapcak bi şey yok Güzel haberler ver bizeAmma enerjik
Valla seste olsa kusura bakmasınlar napimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz sen ayarlarsın olursa da yapcak bi şey yok Güzel haberler ver bizeAmma enerjik
Ben farkedemedim önceki testler kuruduğu için ama M-Mavera2048 koyulaşmaya başlamış yazmış. Umudunuzu kaybetmeden devam edin en kötü dediğim gibi gün aşırı değerlendirebilirseniz testte görmeseniz bile kaçırmamış olursunuzValla canım bile hastalık zamanı başladım hayla aynı renk çıktı
Bana son test daha koyu geldi sankiiAy inşallah canım ya valla ne degisikmis 2 ay önce düşük yaşadım bu ay yapım dedim onuda hep aynı renk çıktı bakma kurudukca hafif farklı gibi gözüküyorlar
Bu ay umutluyum olabildiğince değerlendirmeye çalıştım pzt ya da salı erken testlerden yapmayı düşünüyorum hayırlarla tezden gelsin inşaallahSende stres yapma kuzu stres yaptıkça öteliyoruz hep iyi şeyleri
Geçmiyo yaşın falanda öyle düşünme , bende 30 yasındayım doktorlar bizim yaslarımıza daha gencecik diyo
Yeter ki değerlerde vs sıkıntı olmasında elbet olacak bu bebeklerr
Tamam canım devam edicem teşekkür ederim çok saol yorumladiginiz içinBana son test daha koyu geldi sankii
Sakın bırakma sen devam et yapmaya testleri kuzu bu ovulasyon acayip bi anda koyulaşma oluyor bazen=)
Ve haileyy ninde dediği gibi kaçırmamak adına gün aşırı değerlendirmeye devam edebilirsiniz =)
Tamam canım şuan öyle yapıyorum inşallah yakalayabilirim canım yumurtlama zamanını çok teşekkür ederim canımBen farkedemedim önceki testler kuruduğu için ama M-Mavera2048 koyulaşmaya başlamış yazmış. Umudunuzu kaybetmeden devam edin en kötü dediğim gibi gün aşırı değerlendirebilirseniz testte görmeseniz bile kaçırmamış olursunuz
bu sene doğru düğünler sekteye çok uğradı artık sağlıklıyız hastalanmadık diye şükrediyoruz. halimize çok şükür, neyse ki düğününüzü geç de olsa yapabilmişsiniz sizin gibi o kadar kişi var ki, sonu iyi olsun gönüller bir olsun diyelim, malesef corona olağanüstü zamanlar yaşatıyorAhh o umut varya insanı hem mutlu ediyor hem üzüyor ben pandemi sürecinde çok sıkıntı yaşadım maalesef mağdur gelinlerdenim düğünüm düğünüme 1 hafta kala ertelendi üstelik 3 4 kez tarih değişti tacımı çiçeğimi evlilik cüzdanımı dolaba ağlaya ağlaya kaldırdım memlekete gittim o kadar stresli gergin Bi süreçten geçtim ki anlatamam hala atlatamadım desem yeridir aslında 1 yıl oldu evleneli ama düğünüm yeni oldu 4 aydan gidiyorum çocuk çok istiyorum sürekli kontrol ediyorum acaba bu ay olur mu diye sonuç hüsran olunca üzülüyorum yaşım geçiyor 34 yaşındayım stres yapmamaya takmamaya çalışıyorum ama ne mümkün
gözün aydın canım sevindim kaçmadığına bakma insanlar akıntıyı görünce hamilelik için deniyor,ovulasyon testi yerine. umarım bilmeden de olsa en verimli güne gelmiştir.Ayy şu günü değerlendirebildim kızlar şükür
Bugünde ekstra bi akıntım vardı insallah bugün çatlamıstır benim yumurta =)
İki üç gün değerlendiremedik hiçç
Siz napıyosunuz =)
A Aylinli sende almıssın güzel haberleri oh miss maşallah =) sağlıkla ilerlesinn
J joynss sen nasılsın nasıl gidiyo uyumaya devam mı=) o da bayaa artık hamilelik etkileri çok uyumak başlado senin yavas yavas artık belirtiler=)
haileyy @Zeze1919 caglaaaaaa bizdee beklemeye devamm galiba
güldürdünüzAmma enerjik
Ne demek rica ederimTamam canım şuan öyle yapıyorum inşallah yakalayabilirim canım yumurtlama zamanını çok teşekkür ederim canım
Aslında ben düğün öncesi ve düğün sonrası kontrol amaçlı Dr göründüm muayene oldum yumurtalıklarında kis yok normal sıkıntı yok dedi adetin 3 günü hormon testi istedi bu ay hormon testi vereceğim inşaallah bişey çıkmaz doğrusu ben hala umutluyum adetime 5 gün var inşaallah gebelik olurda gerek kalmaz sizin yorumlarınızı okudum Dr Bi folik asit vermiş hatta resmini paylaşmış sın ekran görüntüsü aldım acaba kullansam mı Bi zararı olur mubu sene doğru düğünler sekteye çok uğradı artık sağlıklıyız hastalanmadık diye şükrediyoruz. halimize çok şükür, neyse ki düğününüzü geç de olsa yapabilmişsiniz sizin gibi o kadar kişi var ki, sonu iyi olsun gönüller bir olsun diyelim, malesef corona olağanüstü zamanlar yaşatıyor
bebek sürecinde stres yapmamak da ne mümkün. peki hiç hormon tahlili yaptırdınız mı? 4 ay kısa bir süre ama öncesinde kontrolden geçmek de kafa rahatlığı verir :)
gözün aydın canım sevindim kaçmadığına bakma insanlar akıntıyı görünce hamilelik için deniyor,ovulasyon testi yerine. umarım bilmeden de olsa en verimli güne gelmiştir.
İnşAllah canım sende değerlendirmeyi yaptığına göre artık güzel haberleri bekliyoruz inşallahAyy şu günü değerlendirebildim kızlar şükür
Siz napıyosunuz =)
A Aylinli sende almıssın güzel haberleri oh miss maşallah =) sağlıkla ilerlesinn
J joynss sen nasılsın nasıl gidiyo uyumaya devam mı=) o da bayaa artık hamilelik etkileri çok uyumak başlado senin yavas yavas artık belirtiler=)
inşallah çıkmaz ama aceleci davranıyordum ben de, o yüzden en azından bir hormonlarıma bakılmıştı. inofolic combi yumurtlamaya da yardımcı olan bir takviye. ben değil de aylinli paylaşmıştı, kullandığı ay da hamile kaldı. oldukça yararlı bir vitamin deniyor.Aslında ben düğün öncesi ve düğün sonrası kontrol amaçlı Dr göründüm muayene oldum yumurtalıklarında kis yok normal sıkıntı yok dedi adetin 3 günü hormon testi istedi bu ay hormon testi vereceğim inşaallah bişey çıkmaz doğrusu ben hala umutluyum adetime 5 gün var inşaallah gebelik olurda gerek kalmaz sizin yorumlarınızı okudum Dr Bi folik asit vermiş hatta resmini paylaşmış sın ekran görüntüsü aldım acaba kullansam mı Bi zararı olur mu
Bende umutlandım canım belirtiler var güzel haber gelir inşallahAhh o umut varya insanı hem mutlu ediyor hem üzüyor ben pandemi sürecinde çok sıkıntı yaşadım maalesef mağdur gelinlerdenim düğünüm düğünüme 1 hafta kala ertelendi üstelik 3 4 kez tarih değişti tacımı çiçeğimi evlilik cüzdanımı dolaba ağlaya ağlaya kaldırdım memlekete gittim o kadar stresli gergin Bi süreçten geçtim ki anlatamam hala atlatamadım desem yeridir aslında 1 yıl oldu evleneli ama düğünüm yeni oldu 4 aydan gidiyorum çocuk çok istiyorum sürekli kontrol ediyorum acaba bu ay olur mu diye sonuç hüsran olunca üzülüyorum yaşım geçiyor 34 yaşındayım stres yapmamaya takmamaya çalışıyorum ama ne mümkün
Aslında ben düğün öncesi ve düğün sonrası kontrol amaçlı Dr göründüm muayene oldum yumurtalıklarında kis yok normal sıkıntı yok dedi adetin 3 günü hormon testi istedi bu ay hormon testi vereceğim inşaallah bişey çıkmaz doğrusu ben hala umutluyum adetime 5 gün var inşaallah gebelik olurda gerek kalmaz sizin yorumlarınızı okudum Dr Bi folik asit vermiş hatta resmini paylaşmış sın ekran görüntüsü aldım acaba kullansam mı Bi zararı olur mu
Aynenn canım inofolic gerçekten güzel bir takviye bende hafif polikistik olduğu için daha faydalı oldu sanıyorum ki ben çok faydasını gördüm bu ay olmazsa regli ile beraber başlayabilirsinizinşallah çıkmaz ama aceleci davranıyordum ben de, o yüzden en azından bir hormonlarıma bakılmıştı. inofolic combi yumurtlamaya da yardımcı olan bir takviye. ben değil de aylinli paylaşmıştı, kullandığı ay da hamile kaldı. oldukça yararlı bir vitamin deniyor.
inşallah çıkmaz ama aceleci davranıyordum ben de, o yüzden en azından bir hormonlarıma bakılmıştı. inofolic combi yumurtlamaya da yardımcı olan bir takviye. ben değil de aylinli paylaşmıştı, kullandığı ay da hamile kaldı. oldukça yararlı bir vitamin deniyor.
Sağlık ocağı hormon testi yapıyor mu acaba adetim in 3 gününe denk gelecek şekilde randevu aldım ama olmadı özelde yaptıracağımAynenn canım inofolic gerçekten güzel bir takviye bende hafif polikistik olduğu için daha faydalı oldu sanıyorum ki ben çok faydasını gördüm bu ay olmazsa regli ile beraber başlayabilirsiniz
Sağlık ocağı hormon testi yapıyor mu acaba adetim in 3 gününe denk gelecek şekilde randevu aldım ama olmadı özelde yaptıracağım
Aynen her ihtimale karşı alacağım kullandığın takviyeden adetime birlikte başlayacağım
sağlık ocakları test yapıyor mu malesef bilgim yok. sanırım sağlık ocağına göre değişiyor, forumda okuduğum kadarıyla.Sizin belirtileriniz neydi nasıl anladınız gebeliğinizi? Sürekli okuyorum bakıyorum kendime mi uyduruyorum piskolojik mi nedir
Yapıyor normalde canım sen yine de pazartesi sağlık ocağını arayıp bilgi al koronadan dolayı bi değişiklik olduysa diyeSağlık ocağı hormon testi yapıyor mu acaba adetim in 3 gününe denk gelecek şekilde randevu aldım ama olmadı özelde yaptıracağım
Aynen her ihtimale karşı alacağım kullandığın takviyeden adetime birlikte başlayacağım
Ayy şu günü değerlendirebildim kızlar şükür
Siz napıyosunuz =)
Merhaba, bu uygulamanın adı nedir? İnşallah hamile kalırsınız bol şansBugün 11de tekrar test yaptığımda yapar yapmaz T koyulaştı. Esas piki şu an yaşıyorum ben de diyorum çatlicaksa nasıl olur da sancım olmaz. Çünkü genelde kasık ağrısı olur malum. Bugünkü yaptığım test uygulamaya göre %141 çıktı zaten.