- 15 Kasım 2020
- 418
- 155
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.981
Merhaba, bu uygulamanın adı nedir? İnşallah hamile kalırsınız bol şans
Femometer yazmıstı dıye hatırlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, bu uygulamanın adı nedir? İnşallah hamile kalırsınız bol şans
Benimkinede bakabilcek varmiTatlım yumurtlama gününe göre sende daha vakti var 9. Gün bugün benim başka bi sitede bi arkadaş benim gibiydi testi 3 e yakın çıkmış sonucu ona takıldı kafam büyük ihtimalle bende de bişey çıkmayacak yılbaşı hediyesi olsun istiyordum aslında ondan acele ettim ya hayırlısı bakalımm
Femometer uygulamanın adı.insallah. teşekkür ederim güzel dileğiniz içinsiz de en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallahMerhaba, bu uygulamanın adı nedir? İnşallah hamile kalırsınız bol şans
Muhtemelen yarin peak guzel haberlerinizi aliriz insallah caglacimaynen canım ya sorma. bı goremedım zırveyı ovulasyonda hala , ama az kaldı gıbı ekleyeyım fotoları
sen degerlendırmeye devam et gızlıden gızlıden gelseler bıle
ilk test dunku testım , alttakı de bugunku, zaten akıntımdan da anladım bı anda degısmeye basladı.
regl olmadan bı gorseydık yumurtlamayı
Eki Görüntüle 2767751
Eki Görüntüle 2767752
Tam pik olmamis gibi ama yarin ayni saatte tekrarlarsaniz daha da koyulasacak mi yoksa siliklesecek mi daha net anlarsinizBenimkinede bakabilcek varmi
Benimkinede bakabilcek varmi
Ins bakalmbence yarın daha koyu olacak
Muhtemelen yarin peak guzel haberlerinizi aliriz insallah caglacim
Femometer uygulamanın adı.insallah. teşekkür ederim güzel dileğiniz içinsiz de en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah
A teşekkürler görmemişimFemometer yazmıstı dıye hatırlıyorum.
A teşekkürler görmemişim
Canım c çizgisi daha koyu sanki yumurtlama değil gibi sanki ama seni yanlış yönlendirmekte istemiyorumBugün yumurtlama sanki kızlar
Evet canım bı tık silik şuan da fotoda biraz daha silik çıktı ama bı tık silik bende kararsız kaldımCanım c çizgisi daha koyu sanki yumurtlama değil gibi sanki ama seni yanlış yönlendirmekte istemiyorum
Normalde kaç günde bir adet oluyorsun ve bugün adetinin kaçıncı günü canım ?Evet canım bı tık silik şuan da fotoda biraz daha silik çıktı ama bı tık silik bende kararsız kaldım
T c çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtlama gerçekleşir 24 48 saat içinde bence 2 gün daha yapın o zaman catlayacak gibi duruyorBugün yumurtlama sanki kızlar
Tamam canım teşekkür ederim çok SaolT c çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olursa yumurtlama gerçekleşir 24 48 saat içinde bence 2 gün daha yapın o zaman catlayacak gibi duruyor
Tam bı hafta canım 17 sinde olmuştum normalde bu ay 7 gün geç oldum canım 28 felan oluyordu bu sefer çok geçilmiştiNormalde kaç günde bir adet oluyorsun ve bugün adetinin kaçıncı günü canım ?
Bugün yumurtlama sanki kızlar
Ya canım ben bişi sormak istiyorum sorabilir miyimBenım testımde bugun boyle , ama T cızgısının daha koyu ya da C ıle aynı olması gerekıyor yarın ya da obur gun pik oluruz