- 24 Ocak 2021
- 7
- 42
- 24
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.021
Selam kızlar aranızda yeniyim adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gebelik varmıdır sizce çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar aranızda yeniyim adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım 2.cizgi silik çıktı gebelik varmıdır sizce çok istiyorum
Bu şekilde çıktı kızlar ovulasyon testim adetime 4 gün var çok heyecanlıyım
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim çok Saol
Ama gebelik testi değilki bu ince hayalet çizgi çıktığında gebelik vardır diye değerlendirelim. Daha koyu hatta c kadar koyu olursa gebelik ihtimalinden bahsedilebilir. Heyecanınızı yok etmek istemem.Bu şekilde çıktı kızlar ovulasyon testim adetime 4 gün var çok heyecanlıyım
AA evet canım benimkide aynı böyleydi ay inşallah yarın pik olur canım haberleselim olur mu ya inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş nasip eder
Az kalmıs pike kuzu aynen =)
Bizde dün değerlendirdik bugünü es geçsek mi diyorum
Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil
Saf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yani
Şaka gibi valla iki arada onca insan varken zar zor şey yapmaya çalısıyoruz adamın atraksiyon yapcağı tuttu hepsi gitti dısarı
Teşekkür ederim ilginiz için ovulasyon testi 13 ocakta çift çizgi kopkoyu çıkmıştı yumurtlama günümfu büyük ihtimalle değerlendirdik bakalım hayırlısı varsa bile 12 günlük faaln diye düşünüyorum.Ama gebelik testi değilki bu ince hayalet çizgi çıktığında gebelik vardır diye değerlendirelim. Daha koyu hatta c kadar koyu olursa gebelik ihtimalinden bahsedilebilir. Heyecanınızı yok etmek istemem.
Ovulasyon testi mi, ben gebelik testi sanmistim. Ovulasyon testi boyle cikabilir, gebelik supheniz varsa gebelik testi yapsaniz daha iyi olur.Bu şekilde çıktı kızlar ovulasyon testim adetime 4 gün var çok heyecanlıyım
As ay olsun da makarnaya da razıyım adetime 3 kala dayanamadım test yaptım tertemiz negatifSelam kizlar dun midem o kadar kotuydu ki aksam agladim valla artik bugun daha iyi bir gun gibi bakalim hayirlisi..bugunku menu hedefim yogurtlu makarna baska seyleri vucut kaldirmiyor gibi
Erken gebelik testi mi normal test mi yapmıştınız?As ay olsun da makarnaya da razıyım adetime 3 kala dayanamadım test yaptım tertemiz negatif
Normal test yaptım çıkmaz mı çatla gününden itibaren bugün 12. GünErken gebelik testi mi normal test mi yapmıştınız?
Normal test ile bence varsa bile çıkmayabilir. İnşallah sürpriz vardırNormal test yaptım çıkmaz mı çatla gününden itibaren bugün 12. Gün
Erken gebelik testi aldım aslında ama henüz elime ulaşmadı eczanelerde pahalı trendyoldan alıyorum daha uyguna geliyor hamilesin kabul anı olur dua et Bi mucize olsunNormal test ile bence varsa bile çıkmayabilir. İnşallah sürpriz vardır
Amin Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin Siz ne kadardır bebek istiyorsunuz?Erken gebelik testi aldım aslında ama henüz elime ulaşmadı eczanelerde pahalı trendyoldan alıyorum daha uyguna geliyor hamilesin kabul anı olur dua et Bi mucize olsun
Evet şu an yumurtluyorsun bugünü ve üç günü değerlendirmen gerekKızlarrrr selam herkese
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem
En içten dileklerimle Aminnnn 1 yıldır evliyim ama düğünüm olalı 4 ay bitmek üzere maalesef pandeminin mağdur gelinlerdenim hiç korunmadım olsun diye Dr göründüm kist ve ya her hangi Bi sorun çıkmadı kontrollü olsun diye önden tedbir amaçlı gittimAmin Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin Siz ne kadardır bebek istiyorsunuz?
Erken gebelik testleri gerçekten çok pahalı ben de gereksiz test yaptığımda üzülüyordum 3 dk lık bir zevk için pahalı diyerek
Doğru konuşmuştuk kafa gitti benim de internetten alın tabi en mantıklısı. Olur inşallah canınızı sıkmayın. En olmaz denen zamanda geliyor bebişlerEn içten dileklerimle Aminnnn 1 yıldır evliyim ama düğünüm olalı 4 ay bitmek üzere maalesef pandeminin mağdur gelinlerdenim hiç korunmadım olsun diye Dr göründüm kist ve ya her hangi Bi sorun çıkmadı kontrollü olsun diye önden tedbir amaçlı gittim
Maalesef eczanelerde testler çok pahalı internetten alıyorum ovülasyon testimide internetten aldım 20 tane ovülasyon 6 gebelik testi 49,90 eczanede sadece gebelik testi 5 TL şimdide erken gebelik testi sipariş ettim bulunsun diye tarihi falanda geçmiş değildi ben memnunum şahsen