Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20210125_003706.jpg

AA evet canım benimkide aynı böyleydi ay inşallah yarın pik olur canım haberleselim olur mu ya inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş nasip eder 🙏

amin canım ınsallah :dua: pik olunca da paylasırım, sen de kendını takıbe devam
Az kalmıs pike kuzu aynen =)
Bizde dün değerlendirdik bugünü es geçsek mi diyorum
Yarın değerlendirim
Bi yandanda kaçar mı diyorum ama doktor bi gün aralıklı değerlendir demişti, ev hiç müsait değil😁

aynen hep bır gun arayla dıyorlar. 1 gun ıle de kacmaz bence ya. ama sen evı dusunup de kendını strese sokma :KK68:
o kadar doktora gittin takip yaptın, evdekılerı bosver sessız sedasız devam bence :KK22:

Saf eşim yüzünden değerlendiremedik kuzu😠 daha doğrusu değerlendirirken yanlıslıkla ters bi hareket yaptı boşa gitti spermler hep, doğru yol alamadı yani 😁😁
Şaka gibi valla iki arada onca insan varken zar zor şey yapmaya çalısıyoruz adamın atraksiyon yapcağı tuttu hepsi gitti dısarı 😁😁😁

ayyy bunu sımdı okudum ama ben :KK33: o zaman yarın devaamm :KK71:

Ama gebelik testi değilki bu ince hayalet çizgi çıktığında gebelik vardır diye değerlendirelim. Daha koyu hatta c kadar koyu olursa gebelik ihtimalinden bahsedilebilir. Heyecanınızı yok etmek istemem.
Teşekkür ederim ilginiz için ovulasyon testi 13 ocakta çift çizgi kopkoyu çıkmıştı yumurtlama günümfu büyük ihtimalle değerlendirdik bakalım hayırlısı varsa bile 12 günlük faaln diye düşünüyorum.

Selam kizlar dun midem o kadar kotuydu ki aksam agladim valla artik 😅bugun daha iyi bir gun gibi bakalim hayirlisi..bugunku menu hedefim yogurtlu makarna 😁 baska seyleri vucut kaldirmiyor gibi

Selam kizlar dun midem o kadar kotuydu ki aksam agladim valla artik 😅bugun daha iyi bir gun gibi bakalim hayirlisi..bugunku menu hedefim yogurtlu makarna 😁 baska seyleri vucut kaldirmiyor gibi
As ay olsun da makarnaya da razıyım 😔 adetime 3 kala dayanamadım test yaptım tertemiz negatif 😭😭

Eklentiler

• IMG_20210125_133934.jpg
    IMG_20210125_133934.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 30
Normal test ile bence varsa bile çıkmayabilir. İnşallah sürpriz vardır ☺️
Erken gebelik testi aldım aslında ama henüz elime ulaşmadı eczanelerde pahalı trendyoldan alıyorum daha uyguna geliyor hamilesin kabul anı olur dua et Bi mucize olsun

Erken gebelik testi aldım aslında ama henüz elime ulaşmadı eczanelerde pahalı trendyoldan alıyorum daha uyguna geliyor hamilesin kabul anı olur dua et Bi mucize olsun
Amin Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin 🙏🏼 Siz ne kadardır bebek istiyorsunuz?
Erken gebelik testleri gerçekten çok pahalı ben de gereksiz test yaptığımda üzülüyordum 3 dk lık bir zevk için pahalı diyerek 😁

Kızlarrrr selam herkese🙋‍♀️
Benim takvimime göre yumurtlamama iki gün var ama bi saat önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı
Bu pik yapmıs demek mi
Yani yumurtlamıs mıyım
Bugün dahil üç günü mü değerlendirmem lazım
Yardımcı olur musunuz rica etsem🙏
Evet şu an yumurtluyorsun bugünü ve üç günü değerlendirmen gerek

Amin Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin 🙏🏼 Siz ne kadardır bebek istiyorsunuz?
Erken gebelik testleri gerçekten çok pahalı ben de gereksiz test yaptığımda üzülüyordum 3 dk lık bir zevk için pahalı diyerek 😁
En içten dileklerimle Aminnnn 🤲🤲🤲1 yıldır evliyim ama düğünüm olalı 4 ay bitmek üzere maalesef pandeminin mağdur gelinlerdenim hiç korunmadım olsun diye Dr göründüm kist ve ya her hangi Bi sorun çıkmadı kontrollü olsun diye önden tedbir amaçlı gittim
Maalesef eczanelerde testler çok pahalı internetten alıyorum ovülasyon testimide internetten aldım 20 tane ovülasyon 6 gebelik testi 49,90 eczanede sadece gebelik testi 5 TL şimdide erken gebelik testi sipariş ettim bulunsun diye tarihi falanda geçmiş değildi ben memnunum şahsen

En içten dileklerimle Aminnnn 🤲🤲🤲1 yıldır evliyim ama düğünüm olalı 4 ay bitmek üzere maalesef pandeminin mağdur gelinlerdenim hiç korunmadım olsun diye Dr göründüm kist ve ya her hangi Bi sorun çıkmadı kontrollü olsun diye önden tedbir amaçlı gittim
Maalesef eczanelerde testler çok pahalı internetten alıyorum ovülasyon testimide internetten aldım 20 tane ovülasyon 6 gebelik testi 49,90 eczanede sadece gebelik testi 5 TL şimdide erken gebelik testi sipariş ettim bulunsun diye tarihi falanda geçmiş değildi ben memnunum şahsen
Doğru konuşmuştuk kafa gitti benim de 🙈 internetten alın tabi en mantıklısı. Olur inşallah canınızı sıkmayın. En olmaz denen zamanda geliyor bebişler ☺️

X