- 30 Ocak 2019
- 304
- 76
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Teşekkür ederim kizlaaaar iyiki varsınızEvet canım kesinlikle değerlendirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kizlaaaar iyiki varsınızEvet canım kesinlikle değerlendirrr
Rica ederim canım benim ne demek.Benşmde bugün böyle anlamadmTeşekkür ederim kizlaaaar iyiki varsınız
Yumurtan catlamis askmmm dün daha koyuydu bugün siliklesmis bugünü bence değerlendir fırsatın varsa.Rica ederim canım benim ne demek.Benşmde bugün böyle anlamadm
Dünkü ile bugünki testini kiyaslarsan anlarsın zaten yavas yavaş siliklesiyoRica ederim canım benim ne demek.Benşmde bugün böyle anlamadm
Tabiki değerlendiririm canım bekledikçe test daha netleşince pek anlayamadım bugün her zamanki saatte de yapamadım o yüzden de emin olmak istedim çok teşekkür ederim kuzum benim güzel sonuçlar almamız nasip olsun inşallahYumurtan catlamis askmmm dün daha koyuydu bugün siliklesmis bugünü bence değerlendir fırsatın varsa.
Dünkü daha koyuydu aşkımmm bugün silik bariz belli dunku testi atmadiysan kiyaslayabilirsin ışık yanılması olmasnnnTabiki değerlendiririm canım bekledikçe test daha netleşince pek anlayamadım bugün her zamanki saatte de yapamadım o yüzden de emin olmak istedim çok teşekkür ederim kuzum benim güzel sonuçlar almamız nasip olsun inşallah
Kıyasladım kuzum cidden dediğin gibi zaten ilk 5 dk önemli yazıyor internetteDünkü daha koyuydu aşkımmm bugün silik bariz belli dunku testi atmadiysan kiyaslayabilirsin ışık yanılması olmasnnn
Ayyyy evet bugün bi duygusalimmm, midem bulanıyor gibi, karnım çok ağrıyor niye böyle oldu bilmiyorum..Kıyasladım kuzum cidden dediğin gibi zaten ilk 5 dk önemli yazıyor internette
Ne kadar kaldı hastalığına canım?Ayyy güzel haberler ile gelirsin inşallahAyyyy evet bugün bi duygusalimmm, midem bulanıyor gibi, karnım çok ağrıyor niye böyle oldu bilmiyorum..
Daha 14 gün var yumurtlamaya bağlıyorum belirtileri. Ama hiç böyle belim çatlıcak gibi ağrımamsti, sürekli yorgunluk, halsizlik, kasik ağrısı batmasiNe kadar kaldı hastalığına canım?Ayyy güzel haberler ile gelirsin inşallah
Yüksek ihtimalle yumurtlamadır bolca değerlendir güzel sonuçlar olacak hissediyorumDaha 14 gün var yumurtlamaya bağlıyorum belirtileri. Ama hiç böyle belim çatlıcak gibi ağrımamsti, sürekli yorgunluk, halsizlik, kasik ağrısı batmasi
Dün yunurtlamanin belirtisiyms hepsi bugün siliklesti. Artık gerisi hayırlısı diyorumYüksek ihtimalle yumurtlamadır bolca değerlendir güzel sonuçlar olacak hissediyorum
Ayyy evet kuzum cidden hissetmişsin şimdi güzel haberleri bekleme zamanıDün yunurtlamanin belirtisiyms hepsi bugün siliklesti. Artık gerisi hayırlısı diyorum
Ayyy Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı güzel haberler verdirsin.Ayyy evet kuzum cidden hissetmişsin şimdi güzel haberleri bekleme zamanı
Amin canım benim inşallah benimde test düne göre de siliklwşmeye başladı bakalım ne olacakAyyy Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı güzel haberler verdirsin.
Herşeyin güzeli bizi bulsunAmin canım benim inşallah benimde test düne göre de siliklwşmeye başladı bakalım ne olacak
İnşallah canım teste devam ediyor musun ben devam ediyorum ama teste yine dalgalanmalar mevcut artık sık ilişki yaşamaktan başka çarem yok sanırsamHerşeyin güzeli bizi bulsun
Ay yemin ederim bende öyle kuzum ya aynı şekilde benim de test bi silik bi böyle çıkıyor artık çıldırmak üzereyim.Düşünmeyim diyorum Oda olmuyorUff yeter artık ya ovulasyon testi iyice beni strese soktu son testimdi kuzummm zaten bitti ya 14u yumurtlamaydi çatladı değilsede artık yapacak bisey yok. Stresten karnıma ağrılar girdi 10 gündür kasik ağrısı batmasi kabızlık bitmiyor gerildim iyice. Bendede durum aynı bırakıyorum. Sinirlerim bozuldu ya anlamıyorum oluruna bıraktım.
Bence 14'ü yumurtlamaydı senin.Uff yeter artık ya ovulasyon testi iyice beni strese soktu son testimdi kuzummm zaten bitti ya 14u yumurtlamaydi çatladı değilsede artık yapacak bisey yok. Stresten karnıma ağrılar girdi 10 gündür kasik ağrısı batmasi kabızlık bitmiyor gerildim iyice. Bendede durum aynı bırakıyorum. Sinirlerim bozuldu ya anlamıyorum oluruna bıraktım.