Ovulasyon testinde yumurtlamamın üzerinden 20 gün geçti ama hala adet olmadım neler oluyor?

Ben adet bitiminden sonra hergün yapıyorum yaptığım zaman yumurtlamadan 14 gün sonrası oluyor genelde ama kişiden kişiye fark ediyor tabi 31de çatlama olduysa bugün regl olması gerekirdi diye düşünüyorum

Olmadim uygulamada dun ve bugün gosteriyor ama ovulasyon testi yaptim koyulasma gözüküyor su an catlamadan bi gun öncede bole koyu olmuştu hayirlisi inşallah teşekkürler

Olmadim uygulamada dun ve bugün gosteriyor ama ovulasyon testi yaptim koyulasma gözüküyor su an catlamadan bi gun öncede bole koyu olmuştu hayirlisi inşallah teşekkürler
Hamilelik olduğunda da koyu çıkıyormuş sanırım isterseniz gebelik testi yapın inşallah güzel sonuç alırsınız ama artımed ya da days doctor yapmayın yanlış sonuç veriyorlar sonucu paylaşın mutlaka inşallah bebeğiniz sizinledir

Al bi ve innovita nin testleri var dun innovita denedim cok cok golge gibi vardı gözle zor görünüyor walla cok yorucu keske istedigimiz zaman pat diye olabilsek belki erkendir diye yarinda ovulasyon testi denicem cumartesi gebelik testi deniyim diyorum dayanirsam erken gebelik testi de yok olsa keske daha hızlı çözüm olurdu insallah rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Amin inşallah valla ben test yapmadan duramıyorum keşke durabilsem az önce kaset test yaptım beyaz çizgi gibi gölge gibi bişey var sabah yaptığım erken gebelikte aynıydı galiba kendi kendime umut ediyorum

Amin inşallah valla ben test yapmadan duramıyorum keşke durabilsem az önce kaset test yaptım beyaz çizgi gibi gölge gibi bişey var sabah yaptığım erken gebelikte aynıydı galiba kendi kendime umut ediyorum
Ole iyi anlıyorum ki o iki çizgiyi görmeyi alti buçuk yıldır hayal ediyorum inşallah görürüz inşallah senin adetin ne zamandı?

Ole iyi anlıyorum ki o iki çizgiyi görmeyi alti buçuk yıldır hayal ediyorum inşallah görürüz inşallah senin adetin ne zamandı?
Benim adetim gecikti pcosluyum ben normalde hiç gecikmezdi 23 ekim olmam gerekirdi 22 gün gecikme var ama korkuyorum ilaçta alamıyorum burda da 26. 40. Günde falan öğrenenleri okudum ondan ben daha 5 aylık evliyim ama pcos olduğundan korkuyorum ilk pcos olduğumu söyleyen doktorum çok korkuttu beni nişanlıydım o zaman 26 eylülde kontrole gittim başka doktora o değerlerin çok güzel bi engel yok hamile kalmaman için dedi ümitlendirdi sağ olsun ama o korku hala içimde

Canim ben 5 hastane gezdim ilk evli zamanlarımda 2 asilama 3 histroskopi 1 rahim cizdirme 1 yumurta toplama 3 transfer hic kimse pco fln dememisti en sonki transfer de doktor dedi şok oldum nasıl kimse solemez dedim bu sene ara verdim 2 ay önce hamile kalip düşük yaptıktan sonra doktora gittim baska bi hastane ve yaşlı cok ismini duydugum bi adamdi dediki pco fln degilsin ole bisey yok yumurta toplama da cok topladilar ilaclara reaksiyon gösterdin die nie bole bi tani koymuslar sana dedi anlican baska doktorada git mutlaka hem pcolarda hamile kalabilior cok kisi duydum hastane maceralarimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…