Bu durumu yaşayan yada fikri olanlar?
Adet tarihlerinizi takip edin gecikmeleriniz varsa 3-4 gün üzerinde erken gebelik testleri deneyin sabah idrarıyla, eğer negatif çıkıyorsa 7-8. Güne kadar bekleyin yeniden test yapın. Yine negatif ise yüksek ihtimalle foliküler kist olmuş olabilir benim başıma gelmişti. Yumurta büyüyor çatlamıyor foliküler oluyor. Korkmayın ama doktor ilaç veriyor adet olup temizleniyor hemen.Merhaba sonucunuz ne oldu bende 20 gün gecikmedeyim ne gelen var ne giden kaset testte de bişey çıkmıyor
Canım ya aynı şey bende var 15 gün gecikmedeyim gecikmenin onuncu günü kan verdim negatifti daha da test yapmadım sadece adet olcagim zaman kahverengi lekelenme yaşadım bir de sadece bir damla gelen kan başka birşey olmadı anlam veremedim adetim sokulmedi bekledim o kadar biraz da duzensizim o yüzdenMerhaba sonucunuz ne oldu bende 20 gün gecikmedeyim ne gelen var ne giden kaset testte de bişey çıkmıyor
Ya ama ben ovulasyon testiyle takip ettim catlama da oldu. Hatta ikinci kez 24 ekimde yumurtlama oldu. Acaba ilki değil de ikinci mi döllendi öyle bi ihtimal var mı bilemiyorum.Adet tarihlerinizi takip edin gecikmeleriniz varsa 3-4 gün üzerinde erken gebelik testleri deneyin sabah idrarıyla, eğer negatif çıkıyorsa 7-8. Güne kadar bekleyin yeniden test yapın. Yine negatif ise yüksek ihtimalle foliküler kist olmuş olabilir benim başıma gelmişti. Yumurta büyüyor çatlamıyor foliküler oluyor. Korkmayın ama doktor ilaç veriyor adet olup temizleniyor hemen.
Gebelik bekliyorsanız inşallah güzel haberler alırsınız
20 gün regl gecikmesi mi yoksa yumurtlamadan sonra mı 20 gün? Benim şu 8 gün oldu regl gecikmesi. Yumurtlamadan sonraki 24. Günüm. Normalde çoktan regl olmam gerekirdi.Merhaba sonucunuz ne oldu bende 20 gün gecikmedeyim ne gelen var ne giden kaset testte de bişey çıkmıyor
Benim de düzensizdir normalde. Bu ay ilk defa ovu test ile takip ettim 14. Gün ve 20. Gün yumurtlama görüp değerlendirdim. Şimdi döngümün 39. Günündeyim ve hala regl olmadım. Bugün erken gebelik testi alıp ona göre kan vermeyi düşünüyorumCanım ya aynı şey bende var 15 gün gecikmedeyim gecikmenin onuncu günü kan verdim negatifti daha da test yapmadım sadece adet olcagim zaman kahverengi lekelenme yaşadım bir de sadece bir damla gelen kan başka birşey olmadı anlam veremedim adetim sokulmedi bekledim o kadar biraz da duzensizim o yüzden
İnşallah vardır canım benim umudum yok da yine de insan merak ediyor iste kist filan da yok dedi doktorum bende ovu testi ile takip etmiştim ama yumurtlamayı yakalayamadım sanırsam ya da çok geç yumurtladim bilmiyorum yaBenim de düzensizdir normalde. Bu ay ilk defa ovu test ile takip ettim 14. Gün ve 20. Gün yumurtlama görüp değerlendirdim. Şimdi döngümün 39. Günündeyim ve hala regl olmadım. Bugün erken gebelik testi alıp ona göre kan vermeyi düşünüyorum
Gebelik testiniz nasıl çıkıyor gecikmeniz 8. Gündeyse şimdi?20 gün regl gecikmesi mi yoksa yumurtlamadan sonra mı 20 gün? Benim şu 8 gün oldu regl gecikmesi. Yumurtlamadan sonraki 24. Günüm. Normalde çoktan regl olmam gerekirdi.
3 gün önce bi saat sonra falan böyle çıktı sonra bi daha yapmadım. Prodoctor aldım yarın sabah yapıcam.Gebelik testiniz nasıl çıkıyor gecikmeniz 8. Gündeyse şimdi?
Ama ben ikinci yumurtlamayı da gördüm ona göre hesaplarsam bu testi adete bir gün kala yapmış oluyorumGebelik testiniz nasıl çıkıyor gecikmeniz 8. Gündeyse şimdi?
Hayırlısı olsun hakkımızda umarım vardırİnşallah vardır canım benim umudum yok da yine de insan merak ediyor iste kist filan da yok dedi doktorum bende ovu testi ile takip etmiştim ama yumurtlamayı yakalayamadım sanırsam ya da çok geç yumurtladim bilmiyorum ya
İnşallahHayırlısı olsun hakkımızda umarım vardır
Adetiniz düzenli mi düzensiz mi? Düzenliyse farketmez periyodunuz 8 gün gecikmiş sayılır, ama düzensiz ise dediğiniz gibi olabilir.Ama ben ikinci yumurtlamayı da gördüm ona göre hesaplarsam bu testi adete bir gün kala yapmış oluyorum
Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir. Yarın güz3 gün önce bi saat sonra falan böyle çıktı sonra bi daha yapmadım. Prodoctor aldım yarın sabah yapıcam.
Adetim hiç düzenli değildir. Sadece geçtiğimiz ay 32. Gün oldum en düzenli hali oydu.Adetiniz düzenli mi düzensiz mi? Düzenliyse farketmez periyodunuz 8 gün gecikmiş sayılır, ama düzensiz ise dediğiniz gibi olabilir.
Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir.
Yarın testi yapar yazarım buraya umarım vardırAdetiniz düzenli mi düzensiz mi? Düzenliyse farketmez periyodunuz 8 gün gecikmiş sayılır, ama düzensiz ise dediğiniz gibi olabilir.
Erken gebelik testleri daha sağlıklı olur, buradaki teste göre pozitif gibi gözüküyor hayırlıysa inşallah ama bazı testlerde kuruluk çizgisi de olabilir. Yarın güz
Adetim hiç düzenli değildir. Sadece geçtiğimiz ay 32. Gün oldum en düzenli hali oydu.
Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tek test almamışsınızYarın testi yapar yazarım buraya umarım vardır
Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik müjdesi alırsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tek test almamışsınızben 2 testi peşpeşe yapmıştım, ilki sabah ilk idrar, 2.si mininum üçbuçuk saat sonra 2. İdrar ile.
İlkinde hiçe yakın çizgi çıkmıştı, ikincisinde silik çizgi çıkmıştı sonrasında kan verip pozitif olduğunu öğrenmiştim.
gebeliğim sonrasında boş gebelik çıktı 5 gün önce düşük yaptım tabi, rabbim tekrarını yaşatmasın. Size de sağlıklı güzel haberler nasip etsin
Teşekkür ederimÇok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik müjdesi alırsınız.Maalesef bi tane aldım ve dayanamayıp az önce yaptım ama hiç çizgi yok maalesef.