Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik müjdesi alırsınız.Maalesef bi tane aldım ve dayanamayıp az önce yaptım ama hiç çizgi yok maalesef.
Aslında yedek vardı da bitti elimdekiler öyle bi tane alıyım dedim nedense. Yarın direkt kan vericem. En azından sökülmesi için ilaç da yazar belki doktor.Teşekkür ederim
Yarın sabah yapın derim. İlk idrara yetişemezse i 2. İdrara yetişirsiniz gidin alıncaya kadar tabi yakınlarda eczane var ise. Gebelik planlamanız varsa zaten yedekli alın elinizde bulunsun yine.
kan sonucuna göre negatif çıkarsa ultrasonla bakacaktır doktor. Yumurta milimine göre doktor anlıyor zaten çatlama olup olmadığını ve folikülere dönüp dönmediğini. Dönmüşse dupaston veriyor 5 gün kullanıp bırakılıyor, 4 gün sonra da periyod başlıyor zaten.Aslında yedek vardı da bitti elimdekiler öyle bi tane alıyım dedim nedense. Yarın direkt kan vericem. En azından sökülmesi için ilaç da yazar belki doktor.
Siz baya tecrübelisiniz. :) ben ikinci gebeliğimi düşünüyorum ilkinde denediğimiz ilk ay olmustı bu süreçleri yaşamadım. Şimdi de ikinci tam olarak denediğimiz ay. Olmazsa da sağlık olsun ileriye bakarız artık :) bı arada çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız içinkan sonucuna göre negatif çıkarsa ultrasonla bakacaktır doktor. Yumurta milimine göre doktor anlıyor zaten çatlama olup olmadığını ve folikülere dönüp dönmediğini. Dönmüşse dupaston veriyor 5 gün kullanıp bırakılıyor, 4 gün sonra da periyod başlıyor zaten.
İnşallah buna gerek kalmaz ve pozitif sonuç alırsınızhaberlerinizi bekliyorum
Çok taze yaşadım bu süreci eylül başında o yüzden. Ben de çok araştırmıştım ve bilgi aramak için de çokca okumuştum. benzer olma ihtimaline karşı görünce yardımcı olmak istiyorum. Böyle anlarda insan herkesle de paylaşamıyo o yüzden bilgi arayışına giriyo.Siz baya tecrübelisiniz. :) ben ikinci gebeliğimi düşünüyorum ilkinde denediğimiz ilk ay olmustı bu süreçleri yaşamadım. Şimdi de ikinci tam olarak denediğimiz ay. Olmazsa da sağlık olsun ileriye bakarız artık :) bı arada çok teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için
Çok teşekkür ederim. Size de çokça dua ediceğimden emin olun.Çok taze yaşadım bu süreci eylül başında o yüzden. Ben de çok araştırmıştım ve bilgi aramak için de çokca okumuştum. benzer olma ihtimaline karşı görünce yardımcı olmak istiyorum. Böyle anlarda insan herkesle de paylaşamıyo o yüzden bilgi arayışına giriyo.
Maşallah size nasip işte, bakarsınız bu defa da gol olur inşallah
Bu arada özel değilse ne kadar zamandır bebek için deniyorsunuz?Çok taze yaşadım bu süreci eylül başında o yüzden. Ben de çok araştırmıştım ve bilgi aramak için de çokca okumuştum. benzer olma ihtimaline karşı görünce yardımcı olmak istiyorum. Böyle anlarda insan herkesle de paylaşamıyo o yüzden bilgi arayışına giriyo.
Maşallah size nasip işte, bakarsınız bu defa da gol olur inşallah
1,5 senelik evliyim 4 ay önce denemeye başladık, bu arada çikolata kistim de var.Bu arada özel değilse ne kadar zamandır bebek için deniyorsunuz?
Yok olur mu hiç dünden beri sorularımı cevaplıyorsunuz siz ben dinlemişim çok mu? Süreciniz biraz talihsiz başlamış ama henüz çok yeni yeni düşünmeye başlamışsınız zaten. Ben inanıyorum en güzel zamanda gelecektir bebeğiniz. Dualarım da sizinle. Benim bi evladım var o yüzden acele etmiyorum ne zaman gelirse o zaman çok güzel karşılarız hayırlısı bu diyip. Sizin için de en kısa ve en güzle zaman ne zamansa o zaman olsun. Rabbim en iyisini bilir eminim öyle olacak1,5 senelik evliyim 4 ay önce denemeye başladık, bu arada çikolata kistim de var.
3. Ayımda foliküler kist oluştu hayatımda ilk defa o zaman dupaston kullandım. bu sebepten 4. Ayımda yani eylül ayında doktor kontrolüyle femara+çatlatma iğnesi ovitrelle oldum ve gebe kaldım. Kasım başında da gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. hala kanamam devam ediyor temizlenme sürecindeyim, durunca doktora gideceğim nasıl ilerleyeceğimizi konuşacağız.
bir dokundunuz bin ah işittiniz gibi oldu birden
edeceğiniz dualar için de çoook teşekkür ederim Allah razı olsunher şeyin hayırlısı
İnşallahYok olur mu hiç dünden beri sorularımı cevaplıyorsunuz siz ben dinlemişim çok mu? Süreciniz biraz talihsiz başlamış ama henüz çok yeni yeni düşünmeye başlamışsınız zaten. Ben inanıyorum en güzel zamanda gelecektir bebeğiniz. Dualarım da sizinle. Benim bi evladım var o yüzden acele etmiyorum ne zaman gelirse o zaman çok güzel karşılarız hayırlısı bu diyip. Sizin için de en kısa ve en güzle zaman ne zamansa o zaman olsun. Rabbim en iyisini bilir eminim öyle olacak
Yazarım burdan tabii. Teşekkürler hoşçakalınİnşallahannelik isteyen herkese çok da aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah rabbim sizin de gelişmeleri bekliyorum, sevgiler
Merhaba sonucunuz ne olduCanım ya aynı şey bende var 15 gün gecikmedeyim gecikmenin onuncu günü kan verdim negatifti daha da test yapmadım sadece adet olcagim zaman kahverengi lekelenme yaşadım bir de sadece bir damla gelen kan başka birşey olmadı anlam veremedim adetim sokulmedi bekledim o kadar biraz da duzensizim o yüzden
Yazdım canimMerhaba sonucunuz ne oldu
Ben yapıyorum bi gölge gibi çıkıyor bi çıkmıyor gerçekten o kadar zor bi durum kiCesaret edemiyorum ya yapmadım hala test 17 gün oldu gecikme olalı önceleri çünkü düzensizdim ben ilaçla düzene girdim üç ay onu biraktim bu ay olmadım iste yedi gün önce kan yaptım negatifti sonra da daha test yapmadım yoktur diye üzülmek istemiyorum
O kadar katılıyorum ki ama ben on gün geçtiğinde ne kanda ne de idrarda çıkmamıştı o yüzden daha da yapmadım doktora gitmiştim kist filan da yoktu adet olcagim gün sadece lekelenme oldu kahverengi şekilde birde bir damla kan başka da olmadı o da adetten sayılmaz zaten devamı da gelmediBen yapıyorum bi gölge gibi çıkıyor bi çıkmıyor gerçekten o kadar zor bi durum ki
Bende öyle düşünüyorum aslında çünkü düzenli bir ilişkim var ve hala da devame diyor bir gün dolu bir gün boş şeklinde belki tutar diye yani nasip diyorum birazda Nisan'da bir kaybim oldu çok üzüldüm hala da gebe kalamadimBende 26 eylülde doktora gitmiştim pcos olduğum için düzenli kontrole giidyorum şuan hiç bi sorun yok hamile kalabilirsin dedi, bir çok kez de değerlendirdik ovülasyon testi çok yapamadım ama eğer yumurtlamam olduysa illa ki denk gelmiştir diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Gelişmelerden haber var mı?Yazarım burdan tabii. Teşekkürler hoşçakalın