- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Inş.. vardir herseyin bir hayrı. ben ikinci gebelik düşünüyorum 4 yaşında bi oğlum varHerşey bizim için bir umut işte kırmızıları görene kadar devam benim en son adetimin üzerine ikinci adetim geldi neredeyse 9 gün var ama hala ümitliyim
Amin teşekkür ederim inşallah bakalım. Evladınızı sa size bağışlasın güzel güzel kardeşleri olsun inşallahInş.. vardir herseyin bir hayrı. ben ikinci gebelik düşünüyorum 4 yaşında bi oğlum varsizlerede en kısa zamanda nasip etsin inş..
Amin canim inş..temennimiz o bakalim bizimdeAmin teşekkür ederim inşallah bakalım. Evladınızı sa size bağışlasın güzel güzel kardeşleri olsun inşallah
İnşallah ya inşallah hayırlısıylaAmin canim inş..temennimiz o bakalim bizimdesizlerde saglikli sihatli bebisler nasip etsin ins.
Valla oda olabilir ben hic deneyimlemedim ama olabilir erken gebelik testi yap iki gun sonraYa canım seyi söylemeyi unuttum bu arada benim regl olmamada 8 gün var bu ovulasyonla gebelik ögrenenler oluyomuş ya çokta heveslendirmekte istemiyorum kendimi ama
Ekteki resimim ilk test yapmaya basladigim mesela 22 sinde baslamistim regl in 11.gunu 24 subatta boyle koyuluk gordum sonra siliklesmisti bizde degerlendirdik ogunlerde 3 gun iste simdi reg lime 1 hafta var ozamankinden daha koyu bi cizgi 2 gundurValla oda olabilir ben hic deneyimlemedim ama olabilir erken gebelik testi yap iki gun sonra
Yenileride bi atarmisinEkteki resimim ilk test yapmaya basladigim mesela 22 sinde baslamistim regl in 11.gunu 24 subatta boyle koyuluk gordum sonra siliklesmisti bizde degerlendirdik ogunlerde 3 gun iste simdi reg lime 1 hafta var ozamankinden daha koyu bi cizgi 2 gunduranliyamadim bende
Bunlarda martYenileride bi atarmisin
Valla canım gebelik olusuncada böyle cikiyor yani bana kirmizi cikmis bence erken bi testle dene derim benim yaptigim erken testlerde 8 gun once silik cizgi cikti yarin yine bi tane alcam emin olmak icin. Dedimya adete 11 gun once basladim teste bakalim ne zamn ne gorcem diye. Araya haftasonu girdi normal kaset test yaptim onda bile cook hayalet cikti ama kirmizi cizgiyi gorene kadar ümitlenmek istemiyorumBunlarda mart
Aynen bende o yuzden heveslenmek istemiyorum.haftaya pazartesi regl gunum zaten acele etmiyim biraz daha bekliyim diyorum olumsuz sonuç alincada insan uzuluyo ister istemez.ben yine devam edicem elimde ovulasyon testi var regl gunune kadar bakalim nolcak,senin gebelik testindemi cıktı geciktinmi pekiValla canım gebelik olusuncada böyle cikiyor yani bana kirmizi cikmis bence erken bi testle dene derim benim yaptigim erken testlerde 8 gun once silik cizgi cikti yarin yine bi tane alcam emin olmak icin. Dedimya adete 11 gun once basladim teste bakalim ne zamn ne gorcem diye. Araya haftasonu girdi normal kaset test yaptim onda bile cook hayalet cikti ama kirmizi cizgiyi gorene kadar ümitlenmek istemiyorum
Yok canım bat 13 mart ama cuma gunu yani 8 gun kala silik gördüm ama baya baya hayalet atarim fotoyu simdi. Sende ovulasyona devam et kirmizi koyu cizgi cikmaya devam ederse bence gebelik testine gecmelisinAynen bende o yuzden heveslenmek istemiyorum.haftaya pazartesi regl gunum zaten acele etmiyim biraz daha bekliyim diyorum olumsuz sonuç alincada insan uzuluyo ister istemez.ben yine devam edicem elimde ovulasyon testi var regl gunune kadar bakalim nolcak,senin gebelik testindemi cıktı geciktinmi peki
Fotolarda pek görünmüyor ama ben görüyorum o yuzden yarin bi tane erken gebelik testi alip tekrar edicem pozitif cikarsa tüm testleri payĺascqm 8 gun kalana kadar negatif netYok canım bat 13 mart ama cuma gunu yani 8 gun kala silik gördüm ama baya baya hayalet atarim fotoyu simdi. Sende ovulasyona devam et kirmizi koyu cizgi cikmaya devam ederse bence gebelik testine gecmelisin
Hmm tmm cnm aynen ben devam edeyim ozaman şu ovulasyona duruma gore alip test denerim senin nasil cikti gebelik testindeYok canım bat 13 mart ama cuma gunu yani 8 gun kala silik gördüm ama baya baya hayalet atarim fotoyu simdi. Sende ovulasyona devam et kirmizi koyu cizgi cikmaya devam ederse bence gebelik testine gecmelisin
Evet ikinci resminde hayalet var gibi duruyo ins bakalim yarin hayirli haberler alirsin ilk gebelikmiFotolarda pek görünmüyor ama ben görüyorum o yuzden yarin bi tane erken gebelik testi alip tekrar edicem pozitif cikarsa tüm testleri payĺascqm 8 gun kalana kadar negatif net
Yok canim oglum var onumuz pazar 4 yasina girecek profildeki seker şey oEvet ikinci resminde hayalet var gibi duruyo ins bakalim yarin hayirli haberler alirsin ilk gebelikmi
Yaaa oylemi benimde 4 yasinda oglumda hatta 4 bucuk agustosta 5 olucaz inş..bizde simdi kardes dusunuyoruz bakalim hayirlsii ins yaaaYok canim oglum var onumuz pazar 4 yasina girecek profildeki seker şey o
Amin canim Allah bağışlasınYaaa oylemi benimde 4 yasinda oglumda hatta 4 bucuk agustosta 5 olucaz inş..bizde simdi kardes dusunuyoruz bakalim hayirlsii ins yaaa
Vallahi görünüyor demeki neymiş sabah sende erken gebelik testi yapıyorsunKızlar benim ikinci adet geldi söylemiştim. 16 Mart diye düşünüyorum tam 9 gün kaldı yumurtlamanın da 8. günü şimdi elimde kalan tek testimle dayanamadım ve yaptım.( ay sabırsızlık çok kötü) sizde baksanıza beş dakika işinde incecik çizgi belirdi görüyorum yani görümcem teyzem de gördü. Görebiliyor musunuz kamerada pek belli olmuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?