Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimizinki tutar canım. Yani ovulasyon testine gerek yok mu artık. Kaç gün sonra gebelik testi yapmam lazım ?
İnşallah canım amin. Yok canım ovülasyon testin varsa yapmaya devam et bakalım ne olacak adete yakın koyulaşırsa hamile olduğunu bile anlayabiliyorsun. Valla canım benim bugün 8 yaptım beş dakikada çok silik çıktı yarın tekrar yapacağım çıkmazsa 14. güne kadar yolu var. Yumurtlama zamanı tutarsa eğer 6-10 gün içinde döllenme gerçekleşiyor sonra rahme düşüyor ve kanda yükseliyor zaten çıkmazsa adet görüyorsun o yüzden silik çıkarsa üzülme

İnşallah hepimizinki tutar canım. Yani ovulasyon testine gerek yok mu artık. Kaç gün sonra gebelik testi yapmam lazım ?
Canim ozur dilerim kafam karisti yanlis yere yazdim sen testlerine devam et siliklesir adete yakin tekrar netlesirse ikinci yumurtlama olabilir yada gebelik olabilir inşallah seninde guzel haberin gelir

Anladım canım çok teşekkür ederim. Sormak istediğim değerlendirmeye devam ediyim mi yoksa bu ay için yumurtlama işlemi bitti mi ? İlk defa yapıyorum o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum ama

Canim ozur dilerim kafam karisti yanlis yere yazdim sen testlerine devam et siliklesir adete yakin tekrar netlesirse ikinci yumurtlama olabilir yada gebelik olabilir inşallah seninde guzel haberin gelir
İnşallah hepimizin gelir canım Allah hepimize nasip etsin

Anladım canım çok teşekkür ederim. Sormak istediğim değerlendirmeye devam ediyim mi yoksa bu ay için yumurtlama işlemi bitti mi ? İlk defa yapıyorum o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum ama
Valla canım o konuda tam bilgim yok ama zaten en kaliteli zamanlar yumurtlama ve çatladığı zamanlar sonrasında ihtimal nedir bilemiyorum. Biz çok istediğimiz için 2-3 güne bir devam ettik

Yok canım benim estağfurullah ne demek istediğin gibi sorabilirsin birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor tabi anca biz anlıyoruz birbirimizi

Valla canım o konuda tam bilgim yok ama zaten en kaliteli zamanlar yumurtlama ve çatladığı zamanlar sonrasında ihtimal nedir bilemiyorum. Biz çok istediğimiz için 2-3 güne bir devam ettik
Ne kadar test yapsakta bilemeyiz sen iki veya uc gundu bir devam et taki 5 gün kalana kadar sonra salabilirsin

Hakkımızda hayırlısı canım sizin galiba bu ovulasyon testi ile ilk denemeniz benim gibi

Sen bildiğin gömü saklıyorsun hemen yerini söyle bana kız
Ay canım beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne olur ne olmaz diye eşimden gizli gizli alıp koydum çünkü kafayı yediğimi düşünecek artık aldıklarımı hep kullandın mı diyor Bu arada hepsi yapılmış test kullanılmayan kalmadı ne yazık ki hatıra olarak atmadım hamile kalırsam güzel birşey yapmayı planlıyorum

Hakkımızda hayırlısı canım sizin galiba bu ovulasyon testi ile ilk denemeniz benim gibi
Valla canım benim şöyle söyleyim sana ablam önermese aklımda bile yoktu yani bu kadar önemli olduğunu hiç bilmezdim geçen ay başladım bende kullanmaya ikinci ayım bu ama geçen ay biraz rahatsızlık mantar sıkıntısı rahim ağzında yara falan olmuştu pek değerlendirme yapmamıştık. Çok şükür geçti işte adam akıllı bu ay kullandım o da şansa kasık ağrılarım sayesinde acaba dedim ve yumurtlama olduğunu gördüm iki gün sonrada silikleşti çatlamıştı bakalım hayırlısı

Dunya kadinlar günümüz kutu olsun kizlar
Seninde kadinlar gunun kutlu olsun canimm naptin test yapabildinmi bugun? Ya bende ovulasyon testimi yaptim saatimde pik yaptim bugun galiba ek e koydum gebelik testide yaptim ama cikmadi bisey

Eklentiler

• 20210308_133148.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…