- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Pardon canım yumurta bugün çatlamış çatlamadan sonra saymak gerekiyor artık benim 8 oldu yarın 9 hadi inşallah tutar seninkiAma daha bugün çatlamış yumurta
İnşallah hepimizinki tutar canım. Yani ovulasyon testine gerek yok mu artık. Kaç gün sonra gebelik testi yapmam lazım ?Pardon canım yumurta bugün çatlamış çatlamadan sonra saymak gerekiyor artık benim 8 oldu yarın 9 hadi inşallah tutar seninki
İnşallah canım amin. Yok canım ovülasyon testin varsa yapmaya devam et bakalım ne olacak adete yakın koyulaşırsa hamile olduğunu bile anlayabiliyorsun. Valla canım benim bugün 8 yaptım beş dakikada çok silik çıktı yarın tekrar yapacağım çıkmazsa 14. güne kadar yolu var. Yumurtlama zamanı tutarsa eğer 6-10 gün içinde döllenme gerçekleşiyor sonra rahme düşüyor ve kanda yükseliyor zaten çıkmazsa adet görüyorsun o yüzden silik çıkarsa üzülmeİnşallah hepimizinki tutar canım. Yani ovulasyon testine gerek yok mu artık. Kaç gün sonra gebelik testi yapmam lazım ?
Canim ozur dilerim kafam karisti yanlis yere yazdim sen testlerine devam et siliklesir adete yakin tekrar netlesirse ikinci yumurtlama olabilir yada gebelik olabilir inşallah seninde guzel haberin gelirİnşallah hepimizinki tutar canım. Yani ovulasyon testine gerek yok mu artık. Kaç gün sonra gebelik testi yapmam lazım ?
Anladım canım çok teşekkür ederim. Sormak istediğim değerlendirmeye devam ediyim mi yoksa bu ay için yumurtlama işlemi bitti mi ? İlk defa yapıyorum o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum amaİnşallah canım amin. Yok canım ovülasyon testin varsa yapmaya devam et bakalım ne olacak adete yakın koyulaşırsa hamile olduğunu bile anlayabiliyorsun. Valla canım benim bugün 8 yaptım beş dakikada çok silik çıktı yarın tekrar yapacağım çıkmazsa 14. güne kadar yolu var. Yumurtlama zamanı tutarsa eğer 6-10 gün içinde döllenme gerçekleşiyor sonra rahme düşüyor ve kanda yükseliyor zaten çıkmazsa adet görüyorsun o yüzden silik çıkarsa üzülme
İnşallah hepimizin gelir canım Allah hepimize nasip etsinCanim ozur dilerim kafam karisti yanlis yere yazdim sen testlerine devam et siliklesir adete yakin tekrar netlesirse ikinci yumurtlama olabilir yada gebelik olabilir inşallah seninde guzel haberin gelir
Valla canım o konuda tam bilgim yok ama zaten en kaliteli zamanlar yumurtlama ve çatladığı zamanlar sonrasında ihtimal nedir bilemiyorum. Biz çok istediğimiz için 2-3 güne bir devam ettikAnladım canım çok teşekkür ederim. Sormak istediğim değerlendirmeye devam ediyim mi yoksa bu ay için yumurtlama işlemi bitti mi ? İlk defa yapıyorum o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum ama
Yok canım benim estağfurullah ne demek istediğin gibi sorabilirsin birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor tabi anca biz anlıyoruz birbirimiziAnladım canım çok teşekkür ederim. Sormak istediğim değerlendirmeye devam ediyim mi yoksa bu ay için yumurtlama işlemi bitti mi ? İlk defa yapıyorum o yüzden bilmiyorum kusura bakma çok soru sordum ama
Anladım canım teşekkür ederimValla canım o konuda tam bilgim yok ama zaten en kaliteli zamanlar yumurtlama ve çatladığı zamanlar sonrasında ihtimal nedir bilemiyorum. Biz çok istediğimiz için 2-3 güne bir devam ettik
rica ederim canımAnladım canım teşekkür ederim
Ne kadar test yapsakta bilemeyiz sen iki veya uc gundu bir devam et taki 5 gün kalana kadar sonra salabilirsinValla canım o konuda tam bilgim yok ama zaten en kaliteli zamanlar yumurtlama ve çatladığı zamanlar sonrasında ihtimal nedir bilemiyorum. Biz çok istediğimiz için 2-3 güne bir devam ettik
Aynen öyleNe kadar test yapsakta bilemeyiz sen iki veya uc gundu bir devam et taki 5 gün kalana kadar sonra salabilirsin
Sen bildiğin gömü saklıyorsun hemen yerini söyle bana kızBen evde sakladığım testleri sayarsam sanırım 100 ü bulur
Hakkımızda hayırlısı canım sizin galiba bu ovulasyon testi ile ilk denemeniz benim gibiValla benim bugün 19. günüm sanırım yerimde kim olsa hamile olurdu kesin ama ben hala bir umut bekliyorum yumurtlamadan sonraki 8. gün bugün salı günü yapacağım test olmazsa 14. güne kadar bekleyip direkt kan vermeye gidicem zaten söktürücü bitiyor perşembe günü geldi geldi artık yeter valla çektiğim neyse çıksın artık ortaya da ona göre yoluma bakayım
Ay canım beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne olur ne olmaz diye eşimden gizli gizli alıp koydum çünkü kafayı yediğimi düşünecek artık aldıklarımı hep kullandın mı diyorSen bildiğin gömü saklıyorsun hemen yerini söyle bana kız
Valla canım benim şöyle söyleyim sana ablam önermese aklımda bile yoktu yani bu kadar önemli olduğunu hiç bilmezdim geçen ay başladım bende kullanmaya ikinci ayım bu ama geçen ay biraz rahatsızlık mantar sıkıntısı rahim ağzında yara falan olmuştu pek değerlendirme yapmamıştık. Çok şükür geçti işte adam akıllı bu ay kullandım o da şansa kasık ağrılarım sayesinde acaba dedim ve yumurtlama olduğunu gördüm iki gün sonrada silikleşti çatlamıştı bakalım hayırlısıHakkımızda hayırlısı canım sizin galiba bu ovulasyon testi ile ilk denemeniz benim gibi
Ben yarın iş çıkışı test yapcam mutlaka haber veririmHakkımızda hayırlısı canım sizin galiba bu ovulasyon testi ile ilk denemeniz benim gibi
Teşekkür ederim canım benim senin de kadınlar günün kutlu olsunDunya kadinlar günümüz kutu olsun kizlar
Seninde kadinlar gunun kutlu olsun canimmDunya kadinlar günümüz kutu olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?