- 19 Ekim 2020
- 1.405
- 936
- 73
- 29
- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Aynen ama çok pahalı bu ovulasyon testi canımBende n11 den 20 ovu+6 gebelik testini kargo dahil 51.90 a alıyorum canım daha uygun bende hem o ay yetiyor yapa yapa ala ala bi hal olduk her seferinde diyorum gebelik testleri pozitif çıksa da artsa da başkasına versem diye ama nerdeee
Zaten bu ovülasyon ve gebelik testlerine harcadığımız miktarı hesaplayamıyorum bile herşey bebişler içinAynen ama çok pahalı bu ovulasyon testi canımmecbur olduğumuz için alıyoruz sizin kaçıncı ovulasyon testiniz
O bile yakin valla 12 ağustos benimdeNe güzel konuştun öyle canım ne güzel bir temennidir bu inşallah Allah on nasip et20 Temmuz canım benimki seninki ne
Arada 1 ay bile yokO bile yakin valla 12 ağustos benimde
Zaten bu ovülasyon ve gebelik testlerine harcadığımız miktarı hesaplayamıyorum bile herşey bebişler için
Artarsa iyidirAh bir bebeğimiz olsa artan testlerin başkalarına vereceğim valla bak
Artarsa tabiAh bir bebeğimiz olsa artan testlerin başkalarına vereceğim valla bak
Ben bu testi kullanalı daha bir ay oldu o da 6 gün gecikti aha dedim 13 tane test artı dedim bunları kuzenime verirsim ertesi günde hastalandımArtarsa iyidir
Artarsa tabiilerde hepsini göstereceğin bal seni beklerken neler yaptım diye
Ben evde sakladığım testleri sayarsam sanırım 100 ü bulurSizin kaçıncı denemeniz
Valla benim bugün 19. günüm sanırım yerimde kim olsa hamile olurdu kesin ama ben hala bir umut bekliyorum yumurtlamadan sonraki 8. gün bugün salı günü yapacağım test olmazsa 14. güne kadar bekleyip direkt kan vermeye gidicem zaten söktürücü bitiyor perşembe günü geldi geldi artık yeter valla çektiğim neyse çıksın artık ortaya da ona göre yoluma bakayımBen bu testi kullanalı daha bir ay oldu o da 6 gün gecikti aha dedim 13 tane test artı dedim bunları kuzenime verirsim ertesi günde hastalandımbu ayda şehir dışına çıkıyorum 13 gün yokum o yüzden test bu ayda yapamayacağım Nisan ayında test yapmaya devam ama bu seferde testi yetmiyor baştan olacağım
Olsun canim bebis gelsinde varsin testler elimizde patlasinBen bu testi kullanalı daha bir ay oldu o da 6 gün gecikti aha dedim 13 tane test artı dedim bunları kuzenime verirsim ertesi günde hastalandımbu ayda şehir dışına çıkıyorum 13 gün yokum o yüzden test bu ayda yapamayacağım Nisan ayında test yapmaya devam ama bu seferde testi yetmiyor baştan olacağım
Yarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda beklesin spermlerKizlar selamlar, ekli dosyaya 2 resim koydum da 22 şubatta test yapmaya basladim ama o koyu cizgiyi yakalayamadim ilk defa bugun yaptigimda gordum bukadar koyu sizde yorumlayabilirmisiniz rica etsem
Bugün daha koyu canım yarın iyice koyulaşmaya başlar değerlendirmyeyi unutma sakın şu günler çok önemliKizlar selamlar, ekli dosyaya 2 resim koydum da 22 şubatta test yapmaya basladim ama o koyu cizgiyi yakalayamadim ilk defa bugun yaptigimda gordum bukadar koyu sizde yorumlayabilirmisiniz rica etsem
Yarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda
Ya canım seyi söylemeyi unuttum bu arada benim regl olmamada 8 gün var bu ovulasyonla gebelik ögrenenler oluyomuş ya çokta heveslendirmekte istemiyorum kendimi amaYarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda beklesin spermler
Hadi inş.. bakalim yaaaBugün daha koyu canım yarın iyice koyulaşmaya başlar değerlendirmyeyi unutma sakın şu günler çok önemli
Herşey bizim için bir umut işte kırmızıları görene kadar devam benim en son adetimin üzerine ikinci adetim geldi neredeyse 9 gün var ama hala ümitliyimHadi inş.. bakalim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?