• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende n11 den 20 ovu+6 gebelik testini kargo dahil 51.90 a alıyorum canım daha uygun bende hem o ay yetiyor yapa yapa ala ala bi hal olduk her seferinde diyorum gebelik testleri pozitif çıksa da artsa da başkasına versem diye ama nerdeee 🙏😦
Aynen ama çok pahalı bu ovulasyon testi canım😔 mecbur olduğumuz için alıyoruz sizin kaçıncı ovulasyon testiniz

Ben bu testi kullanalı daha bir ay oldu o da 6 gün gecikti aha dedim 13 tane test artı dedim bunları kuzenime verirsim ertesi günde hastalandım 😢😢 bu ayda şehir dışına çıkıyorum 13 gün yokum o yüzden test bu ayda yapamayacağım Nisan ayında test yapmaya devam ama bu seferde testi yetmiyor baştan olacağım 😅😅

Ben bu testi kullanalı daha bir ay oldu o da 6 gün gecikti aha dedim 13 tane test artı dedim bunları kuzenime verirsim ertesi günde hastalandım 😢😢 bu ayda şehir dışına çıkıyorum 13 gün yokum o yüzden test bu ayda yapamayacağım Nisan ayında test yapmaya devam ama bu seferde testi yetmiyor baştan olacağım 😅😅
Valla benim bugün 19. günüm sanırım yerimde kim olsa hamile olurdu kesin ama ben hala bir umut bekliyorum yumurtlamadan sonraki 8. gün bugün salı günü yapacağım test olmazsa 14. güne kadar bekleyip direkt kan vermeye gidicem zaten söktürücü bitiyor perşembe günü geldi geldi artık yeter valla çektiğim neyse çıksın artık ortaya da ona göre yoluma bakayım 😂

Kizlar selamlar, ekli dosyaya 2 resim koydum da 22 şubatta test yapmaya basladim ama o koyu cizgiyi yakalayamadim ilk defa bugun yaptigimda gordum bukadar koyu sizde yorumlayabilirmisiniz rica etsem

Eklentiler

• 20210307_131638.webp
    20210307_131638.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210303_132558.webp
    20210303_132558.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Olsun canim bebis gelsinde varsin testler elimizde patlasin

Kizlar selamlar, ekli dosyaya 2 resim koydum da 22 şubatta test yapmaya basladim ama o koyu cizgiyi yakalayamadim ilk defa bugun yaptigimda gordum bukadar koyu sizde yorumlayabilirmisiniz rica etsem
Yarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda beklesin spermler

Bugün daha koyu canım yarın iyice koyulaşmaya başlar değerlendirmyeyi unutma sakın şu günler çok önemli 😊

Yarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda

Yarin daha koyu cikar kuzum sende bu aksam bi cay demle kocanla. Hazirda beklesin spermler
Ya canım seyi söylemeyi unuttum bu arada benim regl olmamada 8 gün var bu ovulasyonla gebelik ögrenenler oluyomuş ya çokta heveslendirmekte istemiyorum kendimi ama

Back
X