- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Ayyy çok teşekkür ederim10-11 yumurtlama gormussun canim pikbuyuk ihtimalle 12 veya 13de siliklesir
İnşallah canım. Allah isteyen herkese nasip etsinBu gunleri degerlendirin insallah en yakin zaman da kucaginiza alirsiniz bebisinizi
Canım benim testime de baka bilir misin10-11 yumurtlama gormussun canim pikbuyuk ihtimalle 12 veya 13de siliklesir
12. Gün pik yumurtlama günuCanım benim testime de baka bilir misin
Amin İnşALLAH12. Gün pik yumurtlama günuyumurtlama 2 veya 3 gün sürüyor sonra catlama oluyor bugunleri degerlendirin insallah en yakin zamanda guzel haber alirsiniz
Canım emin olamadım testimden. bugün hafif silikleşmeye başladı sanki. Sende bir bakar mısın? Bu çatlama oluyor değil mi? Test yapmaya devam etmeli miyim? Yoksa artık yumurtlamam bitti mi bu ay?10-11 yumurtlama gormussun canim pikbuyuk ihtimalle 12 veya 13de siliklesir
Evet catlama gerceklesmisCanım emin olamadım testimden. bugün hafif silikleşmeye başladı sanki. Sende bir bakar mısın? Bu çatlama oluyor değil mi? Test yapmaya devam etmeli miyim? Yoksa artık yumurtlamam bitti mi bu ay?
Canım çatlamam 13ünde gerçekleşmişti. Dün test yapmadım. Bugün bi yapayım dedim. Ama t cizgisi baya açık renkte. Bu normal midir sence? Böyle hemen siliniyor mu?Evet catlama gerceklesmis2 gun daha degerlendirebilirsiniz bence test e devam etme konusunda siz bilirsiniz benim reglim cok duzenlidir yumurtlamam da sadece 1 kere oluyordu 2 ay full yapmistim ama bazi kadinlar 2 kere yumurtlama goruyormus
Normal bu test vücutta ki luteinleştirici(LH) hormonu ölcüyor o hormon yukselip pik oldugunda yumurtlama olusuyor catlamadan sonra da tekrar azaliyorCanım çatlamam 13ünde gerçekleşmişti. Dün test yapmadım. Bugün bi yapayım dedim. Ama t cizgisi baya açık renkte. Bu normal midir sence? Böyle hemen siliniyor mu?
Ayy bende görünce bi korktumNormal bu test vücutta ki luteinleştirici(LH) hormonu ölcüyor o hormon yukselip pik oldugunda yumurtlama olusuyor catlamadan sonra da tekrar azaliyor
Canım benim testime de baka bilir misin
Trendyol dan almıştım 30 tanesini 70tl
Merak ettim sizi acaba hamilemisiniz ovu testlerinizi degerlendirmismiydinizİlk kez ovulasyon testi yapıyorum kızlar. Bakar mısınız acaba? Kanamayı 1.gün sayarsak adetimin 10.günü test yapmaya başladım. Adetimin 14. Günü yani 10 şubatta sanki koyulaştı ama emin olamadım.Yumurtlama günümde miyim. 8 ve 10 şubat gününü değerlendirdik. Hala test yapmaya devam etmeli miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Maalesef canımMerak ettim sizi acaba hamilemisiniz ovu testlerinizi degerlendirmismiydiniz
Gelmedik adetten ümit kesilmez canim belki olmazsinMaalesef canımerken gebelik yaptım çıkmadı. Adetimin gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?