- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Ay dur heyecanlandım şimdi canım sabah yapamam çünkü eşimde test yok ve işe gidiyorum yarın anca iş çıkışı alıp salı ilk idrarla yaparım tabi yerimde durabilirsemVallahi görünüyor demeki neymiş sabah sende erken gebelik testi yapıyorsun
Olmus olmus canim catlamis yumurtanEki Görüntüle 2797196 Eki Görüntüle 2797197 ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum sizce olmuş mu?
Isten cikmadan iki saat once tuvalete git bidaha gitme al testi eve gelince yap oylede cikarAy dur heyecanlandım şimdi canım sabah yapamam çünkü eşimde test yok ve işe gidiyorum yarın anca iş çıkışı alıp salı ilk idrarla yaparım tabi yerimde durabilirsem
Yumurta çatlamış canımEki Görüntüle 2797196 Eki Görüntüle 2797197 ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum sizce olmuş mu?
Tamam canım öyle yapayım bari Allah ım ne olur nasip etIsten cikmadan iki saat once tuvalete git bidaha gitme al testi eve gelince yap oylede cikar
Amiiinnn cok amin cok dua edicem senin icin kuzumTamam canım öyle yapayım bari Allah ım ne olur nasip et
Olmus olmus canim catlamis yumurtan
Yumurta çatlamış canım
Canım çok teşekkür ederim ben sana dünden beri ediyorum ve isteyen tüm anne adaylarınaAmiiinnn cok amin cok dua edicem senin icin kuzum
Rica ederim canım mutlaka bu günleri değerlendir özelllikle gün aşırı da yapabilirsinYaa teşekkür ederim şimdi beklemek kaldı o zaman
Valla kuzum ben oglumdada productor gebelik testiyle ogrendim ama cok pahali cok salliyolar o teste ama bebce kesinlikle cok iyi. Ama eger varsa siliginde siligi normal erken gebelik testindede çıkıyor inanirmisin ben japon pazarindan dort litmraya dr purufer diye bi test aldim iki aydir onunla yapıyorum 8 gun kala bu hayalet cizgiyi o cikardiCanım çok teşekkür ederim ben sana dünden beri ediyorum ve isteyen tüm anne adaylarınaönerebileceğin bir erken gebelik testi var mı canım?
Sen bi erken gebelik testi yaaapppYaa teşekkür ederim şimdi beklemek kaldı o zaman
Değerlendirdim canım test yapmaya devam ediyim mi pekiRica ederim canım mutlaka bu günleri değerlendir özelllikle gün aşırı da yapabilirsin
Ama daha bugün çatlamış yumurtaSen bi erken gebelik testi yaaappp
Valla kuzum ben oglumdada productor gebelik testiyle ogrendim ama cok pahali cok salliyolar o teste ama bebce kesinlikle cok iyi. Ama eger varsa siliginde siligi normal erken gebelik testindede çıkıyor inanirmisin ben japon pazarindan dort litmraya dr purufer diye bi test aldim iki aydir onunla yapıyorum 8 gun kala bu hayalet cizgiyi o cikardi
Bütçen varsa produktor al ama cok iyi bay o ince silik cizgi cikarsa bazisi ativeriyor cope ben iki gun bakıyorum varsa çıkıyor kuruma cizgisi filan yok ondaCanım çok teşekkür ederim ben sana dünden beri ediyorum ve isteyen tüm anne adaylarınaönerebileceğin bir erken gebelik testi var mı canım?
Valla ovu testi yap gebelik varsa hala kirmizi cizgiyi görürsün birde erken gebelik testi yapDeğerlendirdim canım test yapmaya devam ediyim mi peki
Ay cok pardin yanlis olduValla ovu testi yap gebelik varsa hala kirmizi cizgiyi görürsün birde erken gebelik testi yap
Evet canım prodoctor almıştım onda silik çizgi yoktu ondan alayım yapayım Japon pazarı da dibimde hemen bakayım o dediğin testten varsa da alırım bakalım sonuç ne olacakBütçen varsa produktor al ama cok iyi bay o ince silik cizgi cikarsa bazisi ativeriyor cope ben iki gun bakıyorum varsa çıkıyor kuruma cizgisi filan yok onda
Anladım canım sorun yokValla ovu testi yap gebelik varsa hala kirmizi cizgiyi görürsün birde erken gebelik testi yap
Evet canım yapmaya devam et bakalım hala koyu çıkarsa inşallah gebelik vardır. Hatta erken gebelik testi de yapabilirsinDeğerlendirdim canım test yapmaya devam ediyim mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?