- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
Allah duysun sesini canımGelmedik adetten ümit kesilmez canim belki olmazsin
Amin amin amin cok aminAllah duysun sesini canımhepimiz güzel güzel haberler alalım. Sevinçten uçalım havalara
Ben İnstagram dan bir sayfadan almistm 30 lu ve 2 hassas gebelik testi 80₺Ovulasyon testlerini eczaneden mi alıyorsunuz ? Fiyatları ne kadar kaçlı oluyor ?@Lavinya58
Canim koyulasmaya baslamis yarin tekrar yap piki gorursun mutkala ama bugunude degerlendir gun asiri iliski ile tutar muhakkak allahin izniyleEki Görüntüle 2792126 merhaba bu pik mi demek acaba t daha açık ama.. ilk kez böyle koyu gördüm yoksa tarin mi değerlendirmeliyiz? :/
Amin inşallah canim sagolunCanim koyulasmaya baslamis yarin tekrar yap piki gorursun mutkala ama bugunude degerlendir gun asiri iliski ile tutar muhakkak allahin izniyle
Baya koyu cikmis böyle hamilelik ogrenenleri cok duydum bi gebelik testi yapin sabah ama daha 7 gun olmus ikinci yumurtlamada olabilir benimde 3 gun sonra ikinci pik çıkmıştı. Bat ne zamnKızlar bana da yardımcı olur musunuz?bugün çatlamadan sonraki 7. gün tekrar ovülasyon testi yaptım silikleştimi diye ama t çizgisi daha koyu geldi bana sizce?
Şimdi size şöyle açıklama yapayım benBaya koyu cikmis böyle hamilelik ogrenenleri cok duydum bi gebelik testi yapin sabah ama daha 7 gun olmus ikinci yumurtlamada olabilir benimde 3 gun sonra ikinci pik çıkmıştı. Bat ne zamn
Adet olmamissin yumurtlama sorunu yuzunden olabilir dollenmede belki 7 gunden once olmustur testini tekrarla insallah gun gectikce dahada koyu cikar. Son adet tarihin karmaşık biraz o yuzden 7 gunden once olmus olabilir dollenme insallah guzel haberini aliriz canim benimde bat 13 mart adete 9 gun kala erken gebelik testinde bende senin gibi gordum coook silik incecik bi cizgi yani hamilelik olabilir suandaŞimdi size şöyle açıklama yapayım bensat 16 Ocak. Gecikmemin 18. günü bugün 11.gün kan verdim 0.1 çıktı 1 hafta geçti üzerinden. Kan verdiğim günden önce ağrılarım vardı sol kasık bölgem özellikle akıntı da çok oluyordu. yumurtlama olduğunu hissedip test yaptım ve beklediğim gibi oldu. Kan verdiğim gün yumurtam çatladı. Değerlendirdik zaten meğerse yumurtlamam geç olmuş anlamadım bende hala bekliyorum bugün 7. günüm 10 gün olmasını bekliyorum bugün akşama doğru test yaptım 5 dakika içinde incecik silik çizgi çıktı 1-2 saat sonra kuruyunca göremedim. Şu an Bata 10 gün var son adetimin üzerine neredeyse ikinci adetim geldi kafam karmakarışık
Yani canım benim en açık ve sade şekliyle en son Ocak 16 da oldum bir daha da olamadım 18 gün geçti adet olmadan yumurtlama gördüm değerlendirdik bekliyorumAdet olmamissin yumurtlama sorunu yuzunden olabilir dollenmede belki 7 gunden once olmustur testini tekrarla insallah gun gectikce dahada koyu cikar. Son adet tarihin karmaşık biraz o yuzden 7 gunden once olmus olabilir dollenme insallah guzel haberini aliriz canim benimde bat 13 mart adete 9 gun kala erken gebelik testinde bende senin gibi gordum coook silik incecik bi cizgi yani hamilelik olabilir suanda
Yok vermedim net kirmizi cizgiyi gorup adet gecmeden vermeyecem gecen ayda kimyasal oldu sdetten once test pozitif cikti adet gunu geldi kirmizilarYani canım benim en açık ve sade şekliyle en son Ocak 16 da oldum bir daha da olamadım 18 gün geçti adet olmadan yumurtlama gördüm değerlendirdik bekliyorumilginç bir vakayım anlayacağın şimdi senin bir haftan kalmış canım sonra kan verdin mi bari
Ya üzüldüm valla canım hayırlısı olsun kısmet değilmiş diyelim inşallah bu defa gönlünce olur herşey bebişin tutunur sana kesin haber ver dua edeceğim bol bolYok vermedim net kirmizi cizgiyi gorup adet gecmeden vermeyecem gecen ayda kimyasal oldu sdetten once test pozitif cikti adet gunu geldi kirmizilar
Doktor bana duphaston verdi onu kullanıyorum 9 tane kaldı zaten bakalım en geç Cuma’ya kadar beklerim ki o zaman zaten varsa kanda kesin çıkması lazım çıkmazsa ilaç bitmiş oluyor adetim gelir kesinYok vermedim net kirmizi cizgiyi gorup adet gecmeden vermeyecem gecen ayda kimyasal oldu sdetten once test pozitif cikti adet gunu geldi kirmizilar
Bende ederim canim allah razı olsunYa üzüldüm valla canım hayırlısı olsun kısmet değilmiş diyelim inşallah bu defa gönlünce olur herşey bebişin tutunur sana kesin haber ver dua edeceğim bol bol
Insallah vardır kuzum insallahDoktor bana duphaston verdi onu kullanıyorum 9 tane kaldı zaten bakalım en geç Cuma’ya kadar beklerim ki o zaman zaten varsa kanda kesin çıkması lazım çıkmazsa ilaç bitmiş oluyor adetim gelir kesin
Ne demek canım cümlemizden inşallah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu. Peki canım senin o kimyasalda belirtiler neydiBende ederim canim allah razı olsun
İnşallah canım benim ya 7 aylık evliyim ama herkes soruyor psikolojik baskı hissettim artık moralim bozuluyor ister istemezInsallah vardır kuzum insallah
Valla bildigin bu ayki gebelikle ayniydi sadece ruyalar yoktu birde icimde hamile gibi bi his yoktu. ama bu ay gercekten hissediyorum test yapmadan hamileyim diyebilirim yani bak o kadar. Birde ben iki dusuk bir dis gebelik bir doğum gecirdim butun hamileliklerimde ruyalar once haber verdiNe demek canım cümlemizden inşallah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu. Peki canım senin o kimyasalda belirtiler neydi
Daha erken be kuzum elaleme bakarsan ohoooo daha ilki dogunca ikinci ne zamn diyecekler takma milleti istemiyoruz kocamla keyif yapıyoruz de. Kac yaşındasın sormasi ayıp amaİnşallah canım benim ya 7 aylık evliyim ama herkes soruyor psikolojik baskı hissettim artık moralim bozuluyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?