- Konu Sahibi Minikkurabiyem
Bu cevap beni çok sevindirir umarım öyledir çünkü eşime pazartesi günü kavuşacağımO zaman daha yumurtlamaya var devam edin siz teste ama bu günleri de değerlendirin derim garanti olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cevap beni çok sevindirir umarım öyledir çünkü eşime pazartesi günü kavuşacağımO zaman daha yumurtlamaya var devam edin siz teste ama bu günleri de değerlendirin derim garanti olsun![]()
Kaç ay gittim bişey yok dediler ama 2 aydır gitmiyorum valla evde ovulasyon testi gebelik testi derken 2 ay geçti kontrole gitmeye li ciddi bişey değildir inşallahValla ilk defa duyuyorum hiç başıma gelmedi doktora göründünüz mü hiç
Ne demek rica ederim benim de bu ay yumurtlamam geç oldu Allah tan farkına varabildim zaten yumurtlama zamanı sancı oluyor sancı ve şeffaf akıntı da olursa kesin demektir. Spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor o yüzden umarım eşiniz geldiğinde tam zamanı olur. Bu arada hayırla kavuşun inşallahBu cevap beni çok sevindirir umarım öyledir çünkü eşime pazartesi günü kavuşacağımdemekki uygulama hep şaşırtıyormuş bu kadar geç yumurtalama olabileceği aklıma gelmezdi,çok teşekkürler
![]()
Allah korusun umarım değildir vücudun dengesi sarsılabiliyor hele ki kadınların vücudu o kadar hassas ki herşeyden etkileyebiliyoruz. Benimde bazen kanamam çok yoğun kırmızı bazen de açık geliyor renkli geliyor ama çok şükür bir sorun çıkmadı yine de siz bir görünün sorununuzu söyleyin içiniz rahat etsinKaç ay gittim bişey yok dediler ama 2 aydır gitmiyorum valla evde ovulasyon testi gebelik testi derken 2 ay geçti kontrole gitmeye li ciddi bişey değildir inşallah
Merhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım,ilk defa ovulasyon testi deniyorum.Çarşamba günü doktora gittiğimde 11-12 mm yumurta gözüküyordu fakat 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum durum ekte ilettiğim gibi malesef. 28-30 günde düzenli adet görüyordum ama testlerden anladığım hala yumurtlamanın olmadığı.Böyle durum yaşayan var mı acaba? Bugün 16. Günüm bu arada
Bu arada ilk iki testin rengi neden öyleMerhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım,ilk defa ovulasyon testi deniyorum.Çarşamba günü doktora gittiğimde 11-12 mm yumurta gözüküyordu fakat 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum durum ekte ilettiğim gibi malesef. 28-30 günde düzenli adet görüyordum ama testlerden anladığım hala yumurtlamanın olmadığı.Böyle durum yaşayan var mı acaba? Bugün 16. Günüm bu arada
Eki Görüntüle 2796712
Sanırım biraz acemiliğe denk gelmiş olabilirBu arada ilk iki testin rengi neden öyle![]()
Olsun canim herseyin bi zamani var allahim herşeyi bi karara koymusturAynen kuzum üniversite iş hayatı evlilik derken bu yaşa geldik iyisiyle kötüsüyle bende tam anne olma yaşı tam zamanı olduğunu düşündüğüm için bu kadar istiyorum![]()
Yumurtlama yok canim bu testlerde devam et yapamayaMerhaba hanımlar
Eki Görüntüle 2796712
27 benimkininde hatta pozitif gorursem soylemeden dayanabilirmiyim acaba diye düşünüyorumEvet canım 26 Mart benimkinin doğum günü senin kaç
6 aylık evliyim ama daha yeni yeni bilinçleniyorum lütfen kusura bakmayın,hormon testim ve bütün kontrollerim gayet normal iken yumurta pik olmadan adet günüm gelir mi? Asıl korkum bu aslındaYumurtlama yok canim bu testlerde devam et yapamaya
Pazartesiye randevum var canım İnşallaaahhhh kötü bişey çıkmazAllah korusun umarım değildir vücudun dengesi sarsılabiliyor hele ki kadınların vücudu o kadar hassas ki herşeyden etkileyebiliyoruz. Benimde bazen kanamam çok yoğun kırmızı bazen de açık geliyor renkli geliyor ama çok şükür bir sorun çıkmadı yine de siz bir görünün sorununuzu söyleyin içiniz rahat etsin![]()
Olabilir tabiki canim yumurtlama olmadanda adet olabilirsin6 aylık evliyim ama daha yeni yeni bilinçleniyorum lütfen kusura bakmayın,hormon testim ve bütün kontrollerim gayet normal iken yumurta pik olmadan adet günüm gelir mi? Asıl korkum bu aslında
Tabi ki olabilirSanırım biraz acemiliğe denk gelmiş olabilir![]()
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun sanmıyorum kötü birşey olacağınıPazartesiye randevum var canım İnşallaaahhhh kötü bişey çıkmaz
İnanmıyorum ya arada 1 gün varmış hadi inşallah onun şansına gelir27 benimkininde hatta pozitif gorursem soylemeden dayanabilirmiyim acaba diye düşünüyorum
Tabi ki öyle canım herşeyin zamanı ver biz de onu yaşıyoruzOlsun canim herseyin bi zamani var allahim herşeyi bi karara koymustur
İnşallah canim valla dogum tarihlerimizde denk gelecek insllah kirkimiz karissin birbirine. Senin doğum tarihin ne. Ay zaten oda denk gelirse yoooookkk artik dicemİnanmıyorum ya arada 1 gün varmış hadi inşallah onun şansına gelir![]()
Ne güzel konuştun öyle canım ne güzel bir temennidir bu inşallah Allah on nasip etİnşallah canim valla dogum tarihlerimizde denk gelecek insllah kirkimiz karissin birbirine. Senin doğum tarihin ne. Ay zaten oda denk gelirse yoooookkk artik dicem
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun sanmıyorum kötü birşey olacağını![]()
O zaman çok takmayın güzel haberlerle bekliyoruz inşallahBende kötü bişey çıkacağını sanmıyorum yaa