Ovulasyon testime bir bakın lütfen önemli

Gedam25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
39
9
1
31
Selam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor

Eklentiler

• IMG_20190414_145145.jpg
    140,1 KB · Görüntüleme: 79
Ayin 12 si yumurtlama gunun gibi gözüküyor.
Ve son gunler yumurtlaman bitmek.uzre ama degerlendir bu gunleri

Ayin 12 si yumurtlama gunun gibi gözüküyor.
Ve son gunler yumurtlaman bitmek.uzre ama degerlendir bu gunleri
Fotoğrafta o kadar çıktı c ye göre daha silik hesaplara göre Çarşamba yumurtlama gunum gibi görünüyor ama anlamadım ya

selam kızlar ben yeni katıldım bende ovilasyon testi yapyodum 21 günde bir adet olyodum bu a 19 gun yumurtlama gordum değerlendirdik ama çatlama henüz gormedim 3 gun oldu t kıpkırmızı hala daha koyulaştı neden olabilir adetimde gelmedi

İnsaAllah ya kacirirsam çok üzülürum devam edicem bakalım artık senin hakkında da hayırlısı insaAllah canmm rabbim hayırlısını nasip etsin

Sen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir

Sen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
ben yapyodum 19 gun yumurtlama gordum adetimden 2 gun once gördüm değerlendirdim ama hala koyu ve dahada koyu çıkyo t silinmedi neden olabilir canımya

Ondan birgün öncesini değerlendir dik sadece☹ çizgi kaldıkça koyulaşti yumurta catlamamistir diye önemseme dim fazla
acaba neden koyulaşıyor olabilir bendede aynısı devam ediyor silinmedi daha git gide koyulaşyor

ben yapyodum 19 gun yumurtlama gordum adetimden 2 gun once gördüm değerlendirdim ama hala koyu ve dahada koyu çıkyo t silinmedi neden olabilir canımya
Gebe olabilirsin bence, bu şekilde öğrenenler var gebelik olunca ikiside koyu oluyormuş çünkü hadi hakkında hayırlısı inşallah

Ovulasyon olmamış, silikleşmesi içtiğin suyla bile alakalı olabilir onu takma kafana yapmaya devam et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…