Fotoğrafta o kadar çıktı c ye göre daha silik hesaplara göre Çarşamba yumurtlama gunum gibi görünüyor ama anlamadım yaAyin 12 si yumurtlama gunun gibi gözüküyor.
Ve son gunler yumurtlaman bitmek.uzre ama degerlendir bu gunleri
Öyle gözüküyor yani ayin 12 sinden once test yapmadinmiFotoğrafta o kadar çıktı c ye göre daha silik hesaplara göre Çarşamba yumurtlama gunum gibi görünüyor ama anlamadım ya
Selam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor
[/QUOTEcanım sen morelini bozma devam et çünkü bendede aynısı oldu ta adetime 2 gun kala yumurtladım ilk başıda koyudi sonra silindi enson yumurtlama gordum ama çatlama gormedim 19 yumurtlama gordim değerlendirdik ve bugun adetim gelecekti gelmedi t daha koyulaşmış rabbim hayırlı sonuç versin hepimize
Sen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeSelam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor
Ondan birgün öncesini değerlendir dik sadeceSen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
selam canım sende yaptınmı testSen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
ben yapyodum 19 gun yumurtlama gordum adetimden 2 gun once gördüm değerlendirdim ama hala koyu ve dahada koyu çıkyo t silinmedi neden olabilir canımyaSen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
bugun adetim gelecekti gelmedi rabbim hepimize hayırlı mutlu sonuçlar versinSen test yapmaya dvm et cnm, ve gün aşırı ilişkiyeinş o ilk koyu çıkan günü de değerlendirmişsindir
acaba neden koyulaşıyor olabilir bendede aynısı devam ediyor silinmedi daha git gide koyulaşyorOndan birgün öncesini değerlendir dik sadece☹ çizgi kaldıkça koyulaşti yumurta catlamamistir diye önemseme dim fazla
Gebe olabilirsin bence, bu şekilde öğrenenler varben yapyodum 19 gun yumurtlama gordum adetimden 2 gun once gördüm değerlendirdim ama hala koyu ve dahada koyu çıkyo t silinmedi neden olabilir canımya
Sen bi gebelik testi yap canımselam kızlar ben yeni katıldım bende ovilasyon testi yapyodum 21 günde bir adet olyodum bu a 19 gun yumurtlama gordum değerlendirdik ama çatlama henüz gormedim 3 gun oldu t kıpkırmızı hala daha koyulaştı neden olabilir adetimde gelmediEki Görüntüle 2258538
Olsun kuzum, öncesi daha garantiOndan birgün öncesini değerlendir dik sadece☹ çizgi kaldıkça koyulaşti yumurta catlamamistir diye önemseme dim fazla
Ovulasyon olmamış, silikleşmesi içtiğin suyla bile alakalı olabilir onu takma kafana yapmaya devam et senSelam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu ayda 5. Gün başladım teste ama her geçen gün azalıyor çizgi iyice silik lesiyor acaba yumurtlama gününümu kaçırdım ya moralim bozuluyor
4 gun felan geçsin sonra yaparım da ama çatlama gormedim silik çizgiyi görmeden hamile kalan varmıSen bi gebelik testi yap canım
Sen bi gebelik testi yap canım
yumurtlama 19 gun oldum ve 3 gundur değerlendiriyorum ama çatlama gormedim git gide t çizgi çatliçakgibi kırmızı çıkyo ve bu ay soğan kuru kulandım acaba adetimi o geciktirmiş olabilirmi kızlarSen bi gebelik testi yap canım
İnsaAllah ya bakalım sözlerin insanı umutlandırıyor ama hayal kırıklığı da yaşamam insaAllahOlsun kuzum, öncesi daha garantien azından yumurtlamada orda spermler olacak hali hazırda daha garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?