Devam edicem bakalım artık Allah büyükOvulasyon olmamış, silikleşmesi içtiğin suyla bile alakalı olabilir onu takma kafana yapmaya devam et sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam edicem bakalım artık Allah büyükOvulasyon olmamış, silikleşmesi içtiğin suyla bile alakalı olabilir onu takma kafana yapmaya devam et sen
T çizgisi c kadar hatta c den bile koyu oluyo. İstersen örnek atabilirim benimkilerdenDevam edicem bakalım artık Allah büyük
Sevinirim canm atarsanT çizgisi c kadar hatta c den bile koyu oluyo. İstersen örnek atabilirim benimkilerden
Böyle oluyo bundan bile koyu olduğu oluyoSevinirim canm atarsan
Spermler 48 saat ile 72 saat arası rahimde yaşarmış. Öncesi ilişki de şans 0.26 iken sonrasında 0.5 e düşüyor. Bunun tablosu vardı, bulabilirsem atarım görselini. Umut olmazsa hayatın tadı olmaz zaten kuzum, inşallah tutmuştur. Bak olmazsada bu ay önümüzdeki ayı daha dikkatli değerlendirirsin. Ovulasyon testleri alışveriş sitelerinde çok uygun. Ordan temin et, ve adet bitiminden itibaren başla, ama inşallah gerek kalmazİnsaAllah ya bakalım sözlerin insanı umutlandırıyor ama hayal kırıklığı da yaşamam insaAllah![]()
Bunlarda bnm ovulasyon testlerimdi. Pazartesi böyle çıkmıştı. Konumda var hatta, seni etiketlemeye çalıştım ama beceremedim. Arkadaş doğru söylüyor böyle koyu olması lazım heralde... Sen yapmaya devam et cnm. Sonrası ilişkiye gir, istersen o günde olabilirSevinirim canm atarsan
ya inşalla ama silikleşmedi hiç hani çatlayınca silikleşiyor diyorlar ya ama bende olmadı koyulaiyorGebe olabilirsin bence, bu şekilde öğrenenler vargebelik olunca ikiside koyu oluyormuş çünkü
hadi hakkında hayırlısı inşallah
![]()
Çatlamak üzere cnm, bugün pik olmuş. 24-36 saat içinde çatlayacakya inşalla ama silikleşmedi hiç hani çatlayınca silikleşiyor diyorlar ya ama bende olmadı koyulaiyorEki Görüntüle 2258684
yok ablacım ya hep böyle çıkıyoÇatlamak üzere cnm, bugün pik olmuş. 24-36 saat içinde çatlayacak![]()
Pardon tatlım, reglin geçmişmiydi senin, geçtiyse gebeliktir büyük ihtimalle. Gebelik testi yapyok ablacım ya hep böyle çıkıyokafam karıştı
evet geçti 2 gun oldu ama bel ağrısı kasıklarımda ağrı var goslerde biraz ağrı varPardon tatlım, reglin geçmişmiydi senin, geçtiyse gebeliktir büyük ihtimalle. Gebelik testi yap![]()
kafama takılan işti çatlama olmadıya bide belimde ve sağ kasıklarımda ağrım var heran adet olacakmışım gibi çokta umutlanmak istemiyorumPardon tatlım, reglin geçmişmiydi senin, geçtiyse gebeliktir büyük ihtimalle. Gebelik testi yap![]()
Ayyyy sen gebesinnnn, kesin o zaman. Tatlım test yap hemen, çıkar. Bekliyorummm sonucunuevet geçti 2 gun oldu ama bel ağrısı kasıklarımda ağrı var goslerde biraz ağrı var
inşallah 2 gün daha bdkleym gelmese yaparım inşallah hayırlısonuç alırımPardon tatlım, reglin geçmişmiydi senin, geçtiyse gebeliktir büyük ihtimalle. Gebelik testi yap![]()
Ayyyy sen gebesinnnn, kesin o zaman. Tatlım test yap hemen, çıkar. Bekliyorummm sonucunule
![]()
Ayyyy ne kadaaar sabırlısıınnn gebelik testi yap hemen hemen sen gebesin bence İnşallah aminacaba neden koyulaşıyor olabilir bendede aynısı devam ediyor silinmedi daha git gide koyulaşyor
yaptım kızlar hamileyiiimmmmAyyyy ne kadaaar sabırlısıınnn gebelik testi yap hemen hemen sen gebesin bence İnşallah amin![]()
Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallahyaptım kızlar hamileyiiimmmm
evet kardeşim hemen çıktım ve sabahı beklemeden yaptım valla hamileyimAyyyy ne kadaaar sabırlısıınnn gebelik testi yap hemen hemen sen gebesin bence İnşallah amin![]()