Ovulasyon testime bir bakın lütfen önemli

İnsaAllah ya bakalım sözlerin insanı umutlandırıyor ama hayal kırıklığı da yaşamam insaAllah
Spermler 48 saat ile 72 saat arası rahimde yaşarmış. Öncesi ilişki de şans 0.26 iken sonrasında 0.5 e düşüyor. Bunun tablosu vardı, bulabilirsem atarım görselini. Umut olmazsa hayatın tadı olmaz zaten kuzum, inşallah tutmuştur. Bak olmazsada bu ay önümüzdeki ayı daha dikkatli değerlendirirsin. Ovulasyon testleri alışveriş sitelerinde çok uygun. Ordan temin et, ve adet bitiminden itibaren başla, ama inşallah gerek kalmaz

Sevinirim canm atarsan
Bunlarda bnm ovulasyon testlerimdi. Pazartesi böyle çıkmıştı. Konumda var hatta, seni etiketlemeye çalıştım ama beceremedim. Arkadaş doğru söylüyor böyle koyu olması lazım heralde... Sen yapmaya devam et cnm. Sonrası ilişkiye gir, istersen o günde olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20190415-004541.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190415-005146.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 26
Gebe olabilirsin bence, bu şekilde öğrenenler var gebelik olunca ikiside koyu oluyormuş çünkü hadi hakkında hayırlısı inşallah
ya inşalla ama silikleşmedi hiç hani çatlayınca silikleşiyor diyorlar ya ama bende olmadı koyulaiyor

Pardon tatlım, reglin geçmişmiydi senin, geçtiyse gebeliktir büyük ihtimalle. Gebelik testi yap
kafama takılan işti çatlama olmadıya bide belimde ve sağ kasıklarımda ağrım var heran adet olacakmışım gibi çokta umutlanmak istemiyorum

Ayyyy sen gebesinnnn, kesin o zaman. Tatlım test yap hemen, çıkar. Bekliyorummm sonucunule
sözünden bal akıyo inşallah ya ama hamilelikte bel ağrısı olurmya daha önce duşuk yaptım 6 önce sonra gebelik yine düşündük yumurtlama olmadı Allahın iznile bu ay oldu yumurtlama busefer çatlama olmadıneseki yinede değerlendirdik bakalım yazarım oldu yada olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…